- 13 Temmuz 2023
- 673
- 760
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.321
Afiyet olsun, yedikten sonra akıldan çıkıp gidiyor zaten inan ki benim de çok istemişti, en son kendimi tutamayıp biraz yemiştim o günden beri de hiç canım çekmediBende dün akşam dip sos yapıp yarım paketi gömdüm valla canım Allah affetsinAma yedikten sonra nasıl rahatladım anlatamam
Rica etsem yazar mısınız bana?Merhaba bende İstanbul Anadolu yakası iletişim numarası var diğer illerin numarasını bilmiyorum malesef
Klasik calisan anne haftasonusuu, 2 yaşındaki kızımla cildirmaca, bı de bebek gelince nasıl olacaz hayal edemiyorumNasılsınız kızlar, nasıl gidiyor
Ay iki minikle ilgilenmek..Klasik calisan anne haftasonusuu, 2 yaşındaki kızımla cildirmaca, bı de bebek gelince nasıl olacaz hayal edemiyorumsen nasılsın
Olabilir takip etmek lazım devam ederse danışmak gerek her ihtimale karşıDediğiniz gibi olabilir bende öyle bir şey yok ama bende bağırsakların yukarı çıkmasına bağladım.
Valla bulantılar bitti o açıdan güzel ama hala sık sık tuvalete gitmeye devam. Oğluşumla hafta sonu gezmecesiNasılsınız kızlar, nasıl gidiyor
Ayy aynı valla oğlum sabah 7 de kalktı 1 dk oturmadı yerineKlasik calisan anne haftasonusuu, 2 yaşındaki kızımla cildirmaca, bı de bebek gelince nasıl olacaz hayal edemiyorumsen nasılsın
Çok sevindim, inşallah bir daha olmadan devam ederOlabilir takip etmek lazım devam ederse danışmak gerek her ihtimale karşı
Valla bulantılar bitti o açıdan güzel ama hala sık sık tuvalete gitmeye devam. Oğluşumla hafta sonu gezmecesi
Ayy aynı valla oğlum sabah 7 de kalktı 1 dk oturmadı yerineartık yeni yeni oyunlar türetip şarkılar söylüyoruz
Evet teşekkür ederimOlabilir takip etmek lazım devam ederse danışmak gerek her ihtimale karşı
Valla bulantılar bitti o açıdan güzel ama hala sık sık tuvalete gitmeye devam. Oğluşumla hafta sonu gezmecesi
Ayy aynı valla oğlum sabah 7 de kalktı 1 dk oturmadı yerineartık yeni yeni oyunlar türetip şarkılar söylüyoruz
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsinKizlarrrr bir erkek haberi de bizdennnnn bugün öğrendiksağlıkla gelsin bebislerimiz
Mervenur277 bizide tabloya ekleyebilirsin canım
Valla hiç bilemedim canım bence 1 hafta daha bekle en güven veren doktor hangisiyse ona gitArkadaşlar ölçüme göre 13. Haftam bitti ikilş taramada devletteki doktorum erkek tahmin etti özele gittim iki doktora ikisi de kız dediler benim gibi olan var mı gördüğüm kadarıyla cinsiyetçi belli olanların net bir şekilde söylenmiş inanın üç doktorda çok netti o kadar belirsizlik içindeyim ki bu haftaya kadar zaten zor sabrettim
Hayırlı olsun canıım sağlıkla gelsin oğluşKizlarrrr bir erkek haberi de bizdennnnn bugün öğrendiksağlıkla gelsin bebislerimiz
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin
Cok teşekkür ederim kızlar amin insallahHayırlı olsun canıım sağlıkla gelsin oğluş
Biri doç biri prof biri uzman hepsinden de iyi şeyler duydum ama böyle bi durum olduu bekleyeceğim mecburValla hiç bilemedim canım bence 1 hafta daha bekle en güven veren doktor hangisiyse ona git
Tebrikler sağlıkla sorunsuz kolayca kucağınıza alın inşallahKizlarrrr bir erkek haberi de bizdennnnn bugün öğrendiksağlıkla gelsin bebislerimiz
Amin canım inşallah saglikla gelsin bebislerimizTebrikler sağlıkla sorunsuz kolayca kucağınıza alın inşallah