Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım İnşallah herkes bebeğini sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağına alsın

Çok tşk ederim. Bilgi kirliliği çok dr lar özensiz bebeğin şöyle böyle derken patır patır sayıyor ağlamaya başlayınca daha bir şey belli değil bunda ağlanacak ne var diyor.
Canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlanır, buradan sizlerden böyle haber gelince gerçekten üzülüyorum Hamilelik süreci başından sonuna kadar çok zor gerçekten. Çok fazla kaygıyla geçiyor. Keşke çok daha erken bu tip sorunları erkenden kesin sonuçlarla anneler öğrenebilse gebelikte ilerlerken duyguları yönetmek çok zor Sizler için dualardayım inşallah güzel ilerler canım

Ense kalınlığı var mıydı sizde ?

Arkadaşımın ablasının başına gelmişti,bu test ile mi çıktı onun bilmiyorum ama
Bebek hasta demişler, birkaç özür durumu var demişler diye hatırlıyorum
Anneye bile vücutta zararı olabilir gibisine olumsuz konusmuslarmis
Sonra özel test yaptırdılar daha detayli mi neymiş,belki de şimdiki fetal dna gibi bisey ama o zamanlar 1 ay kadar olmuştu sonucun gelmesi
1 ay mahvolmuş ablası ama sonuç temiz gelmisti
Çocukta doğdu ,şimdi kaç yaşında bilmiyorum ama gayet sağlıklı normal bir çocuk

İçini ferah tut,bu testler garanti değil

Çok tşk ederim güzel haber bekleyen herkesin sonucu temiz çıkar inşallah

Allahdan ümit kesilmez dua ediyoruz sadece tşk ederim

Kizlar 15+1 deyim.2. Gebeligim bugün bebeğin teprendiginden emin oldum.2 hafyaua yakindir biseyler içimde kıpır kıpır ama emin olamıyor insan bana kalsa bebekte de doktor erken dedi.ama bugün hissettiğim kessin yani bebekti hareketi bariz belliydi.umarim bundan sonra kendini hergun daha güçlü bir şekilde belki eder

buketkanbur Anladım canım da kesin sonuç almadan böyle şeylerin dillendirilmesi bir anneyi çok tedirgin ediyor maalesef. Doktorlar keşke hasta psikolojisini de düşünerek biraz daha yumuşak söyleseler böyle şeyleri diye düşünüyor insan. Çünkü sonuçta bu bebeğin sağlıklı olduğu ortaya çıkarsa o sonucu alana kadar annenin gebeliği büyük stresle geçiyor sen de zaten bunu en iyi anlayanlardansın. Bir an önce tertemiz gelir inşallah senin sonuçların da

Keşke bende hemen hissetsem sürekli canım sıkkın oluyor bebek iyimidir diye hareketleri başlasa bu vücutta tek olmadığımı hissetsem 14+3 haftalıgim ikinci gebelikte daha erken hissedilirmis ama bakalim

Down sendromu riski çok düşük çıktı 1200 de 1 gibi. Ense kalınlığı normal burun kemiği de normal şekilde oluşmuş.
Canım hiç bisey yoktur o zaman merak etme başka bşseyden de ele verirdi bence kendini eğer olsaydı.
İkili üçlü testler hata payının yüksek olduğu testler. Annelere gerginlik işte. Geçen gün arkadaşımda anlatmıştı onunda yaşı küçük olduğu halde yüksek risk çıkmıştı sonra fetal dna ile rahatladılar. Sende sıkma canını tertemiz gelecek sonucun içimden öyle gecti

Rica ederim, iki sonuç da çıkmadan gen testi yapılmamasının bir sebebi mi var acaba? İkisi aynı anda yapılabilse daha erken sonuca varılmış olurdu, bu stresle beklemek de çok zor bir durum çünkü.
Evet ben de aynısını sordum neden aynı anda bakmadiniz istemediniz hepsini dedim fakat ilk olarak büyük kromozomlara bakiliyormus yeni istenen test için büyük kromozomlar ayristiriliyomus

Evet ben de aynısını sordum neden aynı anda bakmadiniz istemediniz hepsini dedim fakat ilk olarak büyük kromozomlara bakiliyormus yeni istenen test için büyük kromozomlar ayristiriliyomus
Canım çok sevindim ön raporun temiz geldiğine Allah mucizeler göstersin bize inşallah sağlıkla doğsun inşallah bebeklerimiz

Malesef dün benim yüzüme sonuçların ciktiginda aşağı yukarı 6 aylık gebe olacaksın hastalık varsa normal doğum yaptıracağız alacağız bebeği önce ilaç vereceğiz kalbi duracak falan diyo o kadar rahat ki bunları söylerken bense karşısında yavrusu için bunları duyan çaresiz bı anne

Bir bildikleri vardır demek ki..
İnşallah güzel haberlerini alırız
Her şey gönlünüzce olsun, tertemiz sonuçlar çıksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…