- Konu Sahibi elektroforez
- #13.341
Maalesef son üç kontrolde de arkası dönük yatıyordu bebiş ısrarla göstermiyoraa sen ögrenmemis miydin canim ben seninkini kiz diye animsiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef son üç kontrolde de arkası dönük yatıyordu bebiş ısrarla göstermiyoraa sen ögrenmemis miydin canim ben seninkini kiz diye animsiyorum
oo maşallah ben de 16+2 yim 1 bucuk kilo aldım toplamda, arada minik tepikler ve popiş dayamalar falan hissediyorum çok tuhaf bi his:)Merhaba kızlar uzun süredir yazamadım hamilelik nasıl gidiyor ?? Bugün doktor kontrolüm vardı tahlil sonuçlarını gösterdim herşey çok iyi gidiyor 18+ 5 günlüğüm 280 gr olmuş hareketlerini oldukça hissediyorum hiç yerinde durmuyor Fazla göbeğim yok sanırım 1 kg aldım sizde durumlar nasıl ? Birde önümüzdeki ay için detaylı ultrason randevusu aldım
Gün geçtikçe çoğalıyor ve sertleşiyor hareketleri a bu arada cinsiyeti erkek kontrollerinde biraz daha büyük çıkıyor bebiş hatta fotoğrafını paylaşayım sağlıkla gelsinler heyecanla bekliyorumoo maşallah ben de 16+2 yim 1 bucuk kilo aldım toplamda, arada minik tepikler ve popiş dayamalar falan hissediyorum çok tuhaf bi his:)
ultrasona göre biraz büyük mü gidiyoruz :) 19+3 yazıyor bu topikte erkekler çoğunlukta zaten :)Gün geçtikçe çoğalıyor ve sertleşiyor hareketleri a bu arada cinsiyeti erkek kontrollerinde biraz daha büyük çıkıyor bebiş hatta fotoğrafını paylaşayım sağlıkla gelsinler heyecanla bekliyorum
benimki de dün arkasi dönüktü ama alt tarafina cok rahat bakabildi doktor ugrasti ugrasti önünü dönmedi. seninki direk o bölgeyi sakliyo heraldeMaalesef son üç kontrolde de arkası dönük yatıyordu bebiş ısrarla göstermiyor
Bilemiyorum artik acaba devlet hastanesi oldugu icin mi soylemiyor, gorup de mi soylemiyor diye de dusunmuyor degilimbenimki de dün arkasi dönüktü ama alt tarafina cok rahat bakabildi doktor ugrasti ugrasti önünü dönmedi. seninki direk o bölgeyi sakliyo heralde
Evet biraz tontiş ve uzun boylu olacak gibi ben kilo almadım o aldı bence boyum170 kg49 o sağlıklı olduğu sürecek benim kilomun çok önemi yok ilk oğlumda toplam 2 kg aldım 51 kg ile doğuma gitmiştim 10 yıl geçti üstündenultrasona göre biraz büyük mü gidiyoruz :) 19+3 yazıyor bu topikte erkekler çoğunlukta zaten :)
Devlet hastanesi cinsiyeti söylemez geneldeBilemiyorum artik acaba devlet hastanesi oldugu icin mi soylemiyor, gorup de mi soylemiyor diye de dusunmuyor degilim
Sen burda kal ben de muhtemelen şubatta doğum yapıcam ama ben de gidemiyorum 8 Mart diyor ama sezeryan istiyorum bir de rahim perdeli ya benim o yüzdenSimit ayran yedım sımdı benım pıtırcık çoştuacaba simitimi çok sevıyo ayranımı anlayamadııımgöbüş güncellemesi gönderıyım bu arada bendee,ayy bu arada şubata yazıldım guya ma sızden ayrılamadım hıc gıremıyorum şubat grubuna benı affetsınler
Zaten gidemem artıktam bir boga burcuyum alıskanlıklarına baglıbızımle sezeryan olacaklar olur muhtemelen şubatın son haftasında,tecrubelerımızden yararlanırız o zaman şimdi düşününce bile heycanlandııımSen burda kal ben de muhtemelen şubatta doğum yapıcam ama ben de gidemiyorum 8 Mart diyor ama sezeryan istiyorum bir de rahim perdeli ya benim o yüzden
Soyluyorda biraz geç söylüyorlar ilk kızımı 18 haftalıkken ikinci kizimida 17 de benziyor dedi kaç ayrı doktora gittim 20 de kesin dediler öncesi demiyorlar bu hamilelikte de 16 haftalık yine söylemediler yan duruyor dediler net görmeden söylemiyorlar bazı bebekler net baya açık gösteriyor ozellikle erkek bebeklerDevlet hastanesi cinsiyeti söylemez genelde
ohh maşallah göbüş fotosuuu bekliyoruz o zamaan :)Evet biraz tontiş ve uzun boylu olacak gibi ben kilo almadım o aldı bence boyum170 kg49 o sağlıklı olduğu sürecek benim kilomun çok önemi yok ilk oğlumda toplam 2 kg aldım 51 kg ile doğuma gitmiştim 10 yıl geçti üstünden
ya ben de sezaryen düşünüyoruum normal de 18 mart gözüküyor benim de :) şubata mı kayar acabaSen burda kal ben de muhtemelen şubatta doğum yapıcam ama ben de gidemiyorum 8 Mart diyor ama sezeryan istiyorum bir de rahim perdeli ya benim o yüzden
Sezeryan gününü genelde 38.haftaya denk getiriyorlar eğer bir sağlık problemin yoksa normali dene benceohh maşallah göbüş fotosuuu bekliyoruz o zamaan :)
ya ben de sezaryen düşünüyoruum normal de 18 mart gözüküyor benim de :) şubata mı kayar acaba
panik atak, anksiyete var ben de. Geçmişte de vajinismustum. Psikolojik olarak problemim var yani fdhjkSezeryan gününü genelde 38.haftaya denk getiriyorlar eğer bir sağlık problemin yoksa normali dene bence
Artık o zaman sürpriz olacak zamanı gelince nasilsa öğreneceğimSoyluyorda biraz geç söylüyorlar ilk kızımı 18 haftalıkken ikinci kizimida 17 de benziyor dedi kaç ayrı doktora gittim 20 de kesin dediler öncesi demiyorlar bu hamilelikte de 16 haftalık yine söylemediler yan duruyor dediler net görmeden söylemiyorlar bazı bebekler net baya açık gösteriyor ozellikle erkek bebekler
ohh maşallah göbüş fotosuuu bekliyoruz o zamaan :)
ya ben de sezaryen düşünüyoruum normal de 18 mart gözüküyor benim de :) şubata mı kayar acaba
Benim mecburen sezaryen olacak ilk doğumum sezaryendi sizin içinde hayırlısı olsun güvendiğiniz bir doktorunuz varsa kendinizi ferah hissederek emanet edin Gönül fotosunu size özelden atıyorumohh maşallah göbüş fotosuuu bekliyoruz o zamaan :)
Amin inşallah kimseye yaşatmasın rabbimGeçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın
grubun en fit annesi seniii seçtiiiiimmmBenim mecburen sezaryen olacak ilk doğumum sezaryendi sizin içinde hayırlısı olsun güvendiğiniz bir doktorunuz varsa kendinizi ferah hissederek emanet edin Gönül fotosunu size özelden atıyorum