- 14 Mayıs 2021
- 4.927
- 10.129
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.301
Evet canm bunları aldım.bakın sızde.sızlerde yazın boyle ındırımler oluncasen de bize msj atarsın dfkja ben de öyle ya ultrasona baktım hocam erkek dimi dedim direkt kdfjs bakayım canım o makineye. Hava nemlendirici değil mi?
Yaa en ıyısını yapmıssın bende ıstıyodum ama işteyız o yuzden alamadıksabah kocakarı gibi hemen koşup a101den küvet maşrapa kova aldım bi de hediye kartım vardı beleşe geldi :--PP
evet evet ben de gördükçe yazıyoruum. Suwende indirim vardı mesela yazmıştım. Balensiz sütyen ve emzirme sütyeni aldıım.Evet canm bunları aldım.bakın sızde.sızlerde yazın boyle ındırımler olunca
sağ ol :3 Kaliteli evet güzel sağlam bi plastikten yapmışlar ve boyu baya büyük, 3-4 yaşına kadar falan oynar heralde içinde. Tıpası yok ama devirerek boşaltmalık. Ama çok yer kaplıyor işte. Yer sorunu varsa katlanır küvetler daha mantıklı ama ben katlanır kovayla temizlik yapmaya çalıştığımda hayattan soğuduğum için vazgeçtim kapanıp duruyor, ama küvetlerde kilit varmış.Yaa en ıyısını yapmıssın bende ıstıyodum ama işteyız o yuzden alamadık( gule gule kullan canım kalıtesı nasıl begendınmı
Cok uzun zamandır yatağımda sabun var. Magnezyum kullanamıyorum her formunu denedim beni zehirliyor nedense vücudum kabul etmiyor. Bende günde 1 soda iciyorum. Son birkac gündür aşırı rahatsız ediyor bacaklarım. Gece uykusu yok sürekli yatakta dönüyorum.magnezyum kullanıyor muydun? huzursuz bacak sendromunda onu öneriyorlar diye biliyorum. Bir de yatağa kalıp sabun koyun diye duydum o da işe yarıyormuş denemekten zarar çıkmazzz
doktorun ne diyor pekiiCok uzun zamandır yatağımda sabun var. Magnezyum kullanamıyorum her formunu denedim beni zehirliyor nedense vücudum kabul etmiyor. Bende günde 1 soda iciyorum. Son birkac gündür aşırı rahatsız ediyor bacaklarım. Gece uykusu yok sürekli yatakta dönüyorum.
Huzursuz bacak cok yaygin gebelikte diye biliyorum, bahsettiklerini ben de yasiyorum... ozellikle vajinada ''zonklama'' hissi beni de yokluyor dunden beriKızlar merhaba huzursuz bacak sendromu olan var mı kac gündür geceleri uyuyamıyorum uykusuzluktan başım ağrıyor. Birde afedersiniz vajina ağrısı yaşıyorum 2 gündür yaşayan var mı
Doktorum yok ebeyle görüsüyoruz. Randevumuz 21 inde. Gündüz iyi ama gece cok zorluyor.doktorun ne diyor pekii
O zonklama bende de 2 gündür var. Arada oluyor ama ağrısını iyi şeklde hissettiriyor.Huzursuz bacak cok yaygin gebelikte diye biliyorum, bahsettiklerini ben de yasiyorum... ozellikle vajinada ''zonklama'' hissi beni de yokluyor dunden beri
Gelip gidiyor fakat o an gercekten endiselendiriyor :/O zonklama bende de 2 gündür var. Arada oluyor ama ağrısını iyi şeklde hissettiriyor.
bugün daha hic hissetmedim canim. dün de iste bi o yarim saatte hissettim o kadar.daha o kadar cok hissedemeyiz canim o ancak 7. aylardan sonra endiselenmeGünaydın kızlarmertugce35 bugün hareketleri nasıl canım dünkü gibi mi benim az hareket ediyor ya ilk gün nasıldı şok olmuştum yarın kontrolüm var gidem de bebemi görem
Tamambugün daha hic hissetmedim canim. dün de iste bi o yarim saatte hissettim o kadar.daha o kadar cok hissedemeyiz canim o ancak 7. aylardan sonra endiselenme
siveno nasıl sence ? Bir de dün bişey sormuştun onun için msj attım sanacanlar daha önce hic konusulmadi galiba, bebek deterjanı ile ilgili. ben neredeyse hepsini denedim ve bence en güzeli dalan roxy toz sabun bebek deterjanı. digerleri cok kokuyor geldi bana genzim yandi kokularindan. tavsiye ederim
Bende siveno düşünüyorumsiveno nasıl sence ? Bir de dün bişey sormuştun onun için msj attım sana
Ben durununkını kendım kullanıyorumBende siveno düşünüyorum
Pütür pütür kalmıyor değil mi ben de ondan çekiniyorum. Omo bebek deterjanı falan vardı ama hiç araştırmadım daha nasıllar bilmiyorum. Kokusuz olması gerektiğini öğrendim sadececanlar daha önce hic konusulmadi galiba, bebek deterjanı ile ilgili. ben neredeyse hepsini denedim ve bence en güzeli dalan roxy toz sabun bebek deterjanı. digerleri cok kokuyor geldi bana genzim yandi kokularindan. tavsiye ederim
Bende siveno düşünüyorum
Her yerde siveno görüyorumBen durununkını kendım kullanıyorumalerjım varda deterjanlara onu denerım sanırım bebısede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?