- 12 Ağustos 2024
- 243
- 653
- 18
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.081
Allah yardımcımız olsunDun buzlu suda beklettim birazcik acisini aldiama daha yarisina gelmeden bu haldeysek diyorum su an
Biz de tereddütte kaldık. Sonuçta kimyasal olduğu için riske atamadık. Korunma olanlar daha çok güven veriyor sanki hem şuna hiiiiç istemeyeceğimiz enfeksiyonlara vs karşı da korurKayganlaştırıcının üzerinde hamile kullanımına uygun değildir yazıyordu biz de kayganlık versin diye korunuyorduk
Ben de aynı şekilde düşünüyorumBiz de tereddütte kaldık. Sonuçta kimyasal olduğu için riske atamadık. Korunma olanlar daha çok güven veriyor sanki hem şuna hiiiiç istemeyeceğimiz enfeksiyonlara vs karşı da korur
Allah'ım maşallahMerhaba kızlar, bi kaç gündür hiç bakamadım umarım hepiniz çok iyisinizdir. Kayınpederim hala yoğunbakımda, beyin kanaması ilerleyince ameliyata aldılar. Haberi alınca kasık ağrılarım artmıştı. Bugün dayanamadım doktora gittim, küçük adamım resmen burda herşey yolunda dedi bana Çok şükür kasılma, rahim ağzında kısalma falan yok
Yaaa benim bebeğimde şuan böyle demek ki15+2 olduk teyzesii
Çok tatlılar yaaa maşallah hepsineYaaa benim bebeğimde şuan böyle demek ki
ben hafta da 1 epsom tuzuyla ayak banyosu yapmaya çalışıyorum. Daha şimdiye kadar 1 kere yaptım ama neyse fksfkj aklıma gelmişken akşan yapayım. Toksinleri falan atmaya yardımcı oluyormuşşKizlar bana cok erken geldi ama son 3 -4 gundur ayaklarim aksam olunca sisiyor, agri da yapiyor. Korkmali miyim yoksa bu da mi normal
Ben bi ara çok turşu suyu içtim o dönem bi şişti ben şok. Hemen bol su içtim bi de akşamları ayaklarımı dikip yattım indi çok şükürKizlar bana cok erken geldi ama son 3 -4 gundur ayaklarim aksam olunca sisiyor, agri da yapiyor. Korkmali miyim yoksa bu da mi normal
Aaaa evet, ben hamile kalinca her seyi biraktim nedense ya, haftada bir iyidir basliyimben hafta da 1 epsom tuzuyla ayak banyosu yapmaya çalışıyorum. Daha şimdiye kadar 1 kere yaptım ama neyse fksfkj aklıma gelmişken akşan yapayım. Toksinleri falan atmaya yardımcı oluyormuşş
Epsom tuzu bende de var gebelikten sonra kullanmayı bıraktım gebeler için uygun mu bilginiz var mıben hafta da 1 epsom tuzuyla ayak banyosu yapmaya çalışıyorum. Daha şimdiye kadar 1 kere yaptım ama neyse fksfkj aklıma gelmişken akşan yapayım. Toksinleri falan atmaya yardımcı oluyormuşş
Zayıf gebelik mi geçiriyorsun canım normalde 20den önce zor diyolarAaaaa inanamıyorum hissettiiimAy çok acaip kasığımın orası buruldu sanki sonra bişey kaydı orda Allah'ım ya harika bi mucize
55 kiloyla gebe kaldım boyum 163, vücut tipime göre zayıf hamile kaldım ama 57yim şuanZayıf gebelik mi geçiriyorsun canım normalde 20den önce zor diyolar
Ondan erken hissetmiş olabilirsiniz55 kiloyla gebe kaldım boyum 163, vücut tipime göre zayıf hamile kaldım ama 57yim şuan
Ayy bir an önce herkes hisseder umarım çok değişik ve güzel bi hisOndan erken hissetmiş olabilirsinizdarısı bizlere
Ay harikaDün spotfydan klasik müzik listesi yaptım, doktorum önermişti. Bugün dinledim ve bebek o kadar çok hareket etti ki bir çok defa hissettim şok oldum, resmen hareket ettiği yer sertleşti. Zayıf olduğum için sanırım kolay hissettimm çünkü çook erken daha ya
Nasıl müziklerDün spotfydan klasik müzik listesi yaptım, doktorum önermişti. Bugün dinledim ve bebek o kadar çok hareket etti ki bir çok defa hissettim şok oldum, resmen hareket ettiği yer sertleşti. Zayıf olduğum için sanırım kolay hissettimm çünkü çook erken daha ya
eveet canım uygun araştırdım :)Epsom tuzu bende de var gebelikten sonra kullanmayı bıraktım gebeler için uygun mu bilginiz var mı
Dinlee yaa çok güzeldi baya oynadııAy harikaBen de ara ara dinleyim bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?