- 6 Şubat 2021
- 6.044
- 5.859
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #13.061
Burdan ben bişe olmuyo diye biliyorum eğer faks hesap isen ozaman ban yiyorsun ama biz eski ve aylar yıllardır buralardayiz bişe olacağını düşünmüyorummsj mı atsam bilemedim ya reklam reklam korkuttular hep djffsfa
Kaç haftalık oldun maşallahGünaydın çiçeklerbenim bebiş hareketlendi artık darısı başınıza
ya yok ben bu vergi vs işlerinden korkuyorum skjfks devlet ceza kesmesin falan kdjf daha önce ağzım yandı amanBurdan ben bişe olmuyo diye biliyorum eğer faks hesap isen ozaman ban yiyorsun ama biz eski ve aylar yıllardır buralardayiz bişe olacağını düşünmüyorum
vallah yolladıkları yeterli prim için jhdsajAvokadocunun sana prim vermesı lazım hahaha
fitil kullanırken benim oluyorduKızlar su gibi akıntıniz oluyomu ben fitil kullanıyorum o ayrı ama bazen su gibi oluyo normal mi o ıslaklık
Bana da mesaj atabilir misin canımkızlar satıcıya da ilettim buradan yazsınlar yardımcı oluruz yazmış
Ay bana da yazsankızlar satıcıya da ilettim buradan yazsınlar yardımcı oluruz yazmış
Ben de kullanıyorum kanama yüzünden 6 tanefitil kullanırken benim oluyordu
Aaa gerçekten miya yok ben bu vergi vs işlerinden korkuyorum skjfks devlet ceza kesmesin falan kdjf daha önce ağzım yandı aman
Aaa erkenden çok güzel nasıl his acaba bende heyecanla bekliyorum18 evet ilk
Benim oluyor, hep nemliyim son zamanlarda. Ama normalmis bu tarz akintilarKızlar su gibi akıntıniz oluyomu ben fitil kullanıyorum o ayrı ama bazen su gibi oluyo normal mi o ıslaklık
Az önce şiş ayaklarıma bakıp bunu düşünüyordum ben deKizlar bana cok erken geldi ama son 3 -4 gundur ayaklarim aksam olunca sisiyor, agri da yapiyor. Korkmali miyim yoksa bu da mi normal
Dun buzlu suda beklettim birazcik acisini aldiAz önce şiş ayaklarıma bakıp bunu düşünüyordum ben deokuldan eve gelince davul gibi oluyor bileğim ayaklarım normal herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?