- 22 Mayıs 2024
- 675
- 1.345
- 28
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.501
Helal olsun annişineHareket de edemiyorum ki biliyorsun yasaklarım var kanamadan sonra. Annem yanında sağ olsun her türlü ev işi yemek hastalıkları olmasına rağmen yapıyor destek bana. Oğlum 1. Sınıf onun sorumluluğu çok fazla ödevleri vs. şimdi okuma bayramı hazırlığı yapıyorlar skeç görevi verilmiş oğluşuma doğurmadan onu halletmem lazım shfjjfjfk
Bu sürece denk geldi ve hamileliğin başları ortaları çok stresli geçti okuma yazma öğretme süreci o kadar zor ki öğretmenim ben, ona rağmen çok zorlanıyor insan. Çok stresler yaşadım valla. İnsanın sabrı tükeniyor bazenHelal olsun annişine. Tüh ya oğlunun görevi tam bu sürece mi denk geldi ay benim de nisanda savunmam olacak. Lohusa halimle nasıl yapacağım, artık olağanüstü büyülü bir güç bekliyorum kendimden. Şimdiden pertim zaten, bulaşık yıkacayak halim yok
Sağlıcakla büyüt yavru kuşunu canımKızlar çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için planlı bir süreçti aslında sezeryan sürecim ama biraz fazla heyecanlıydım onun için buraya yazamadım sonrasında da bebek telaşından zaten insanın çok vakti olmuyor.
Sabah 8.30'da oldu doğumum epidural artı spinal kombine anestezi ile uyuşturuldum ama epidurale çok ihtiyacım olmadı aslında çünkü sonrasında ağrım gerçekten fazla değildi. Öyle İlk yürüme çok zor diyorlar falan ama ben çok rahat yürüdüm çok şükür ağrım hala var tabii ki var bebeğe alışma süreci daha zor benim için onunla Yeni Bir hayata alışmak tatlı keyifli ama zorlukları da var tabii ki.
Allah'ım hepinizin İnşallah sağlıklı kucağıza almayı nasip etsin
Oy canım aynen öyle inşallah bizim kuzular tabi süpriz yapmazsa mart ekibine katılıcazMartın ilk günlerinde sen giriyorsun yani ipeğimpeşinden ben geliyorum gibi 11 Mart da bizim tarihimiz tabi dediğin gibi öncesinde gelmezse sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi
Gündüz daha iyiyim tam yatacağım saatlere doğru kendini gösteriyor xnnxjdndjdjjd sen nasılsınİyi yapmışsın uyumakla boşver kanka shdhhdjdj şimdi nasılsın?
Merhaba 2. Sini nerden yaptırdınız acabaBen instagramda bir hesaptan kapı süsü ve hediyelik yaptırdım hediyelikler o kadar kötü geldi ki kimseye veremem onları kimseyi ekmeğinden etmek istemiyorum adını paylaşmıycam hesabın ama yaptırdığınız hesabı iyice inceleyin benim baskı çok kalitesizdi. Sonra bir başka hesaptan çikolata ve kolonya sipariş verdim inanılmaz güzel geldi şimdi hediyelik siparisi de verdim işini hakkıyla yapan yerlerin allah kazancını bereketini arttırsın ya gerçektenreklammış gibi olmasın bana yazarsanız sizinle paylaşayım hesaplarını
Nerden yaptırdınız acabaAaay pahalimiydi bari ben bı siteden yaptırdım da efsane geldi
N’aptınız yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerden yaptırdınız,Memnun kaldınız mı ?Çikolata yaptıran oldu mu hiç? Trendyolda çok fazla satıcı var memnun kaldığınız oldu mu tadı kötü olur diye korkuyorum. Bir de kolonya yapsam diyorum yapabilirim galibasizler neler yaptınız
Hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahEvet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Şükür sıkıntısız evimize geldik. Yeni dünyamıza alışma sürecindeyiz.
N’aptınız yaptırdınız mı? Yaptırdıysanız nerden yaptırdınız,Memnun kaldınız mı ?
Annelerimiz iyi ki varlar canım.Canımın içigerçekten biliyor musun doğum şeklini konuşmak en en en son iş. Hakikaten kime ne. Ne devlet ne insanlar kimse karışamaz doğum şeklimize.Sadece onlar çok bilmiyor. Nasip oluyor çoğu zaman.Ben senin yaşadıklarını şuan yaşamış gibi benimsiyorum ve çok iyi anlıyorum. Kaç gündür eşimle ben uğraşıyorum evimin işi için bebeğime hazırlık için. Annem zaten hasta elinden geldiğini yapmaya çalıştı. O gitti ben ağladım yoruldu diye. Yani gerçekten bize kimse hiç bir konuda karışmasın. Zaten hayat zor evlat doğurmak büyütmek zor. Her ne şekilde bebek dünyaya gelirse gelsin anne annedir bitmiştir nokta. Sende kendini yıpratma yorma. Rabbim yardımcın olsun su gibi kolay geçsin bu zamanların. Gücün güç olsun artsın inşallah
Sen ev taşıyacaktın, ne yaptın? Çok zorlanmadın inşallah. Bu haftalarda ev taşıyabilmek gerçekten çok yorucu. Düşüncesi bile yorucu. Allah yardım etsin...Kimse demiyor bu kadin bebegini 9 ay taşıdı zorluk çekti. Konu dogum şekline gelince herkesin çenesi açılıyor
Benim ilk hamileliğimde kayınvalidem kız olacağını duyunca "olsun" demişti. Böyle değişik bi "olsun" Çok şükür umursamıyorum insanların düşüncelerini. Umursamasam da unutmam, orası da bir ayrıCanım herkesi geç kendı kayınvaldem bana gecen gun dedıkı daha bıde sen normal dogurmayacaksın sezeryan kolay,normal dogurmak cok zor senınkı kolay dedı,o kadar sacma konusmalar ki bunlar ama yapacak bısey yok cahilliğinine bilgisizliğine verıyorum ben ınsanların,o yuzden alınmıyorum,cevap vermıyorum sadece.amaan kımse umrumuzda olmasın degılde zaten,bız yavrumuza kendı hayatımıza kendımıze verelım tum guzel enerjımızı,napalım bızım mıllet boyle işte duymayacagız bazı seylerı yenı nesıl buyudukce degısıcek ınsallah bu sacma düşünceler.bızler oyle olmayacagız cunku
Kesinlikle öyle canımÇok haklısın. Hele şu zor günde yanımızda olmayan mümkünse nasıl doğurduğumuzu sorgulamasın dediğin nokta var ya aşırı doğru. Ne çektiğimizi bilmez ne yaşadığımızı bilmez doğurduktan sonra da vay efendim nasıl oldu doğumun şu mu oldu bu mu oldu. Zıkkımın dibi oldu tövbe ya Rabbi
Kesinlikle doktorla konuşulması gereken bir konu. Bilmiyoruz sonuçta ne uygulanacak, nasıl etkisi olacak. Ne derlerse güveniyoruz. Çok zor olmuş senin ilk doğumun. Ben doğumdan sonra eşim espri yaptığında güldürme dedim. Gülünce canım acıyordu. Öksürücem diye korkuyordum. O baskıyı düşünmek bile istemiyorum. Ay sürekli gaz muhabbeti yapıyorum, kusura bakmayın ama o omuz ağrısının da sebebi gaz. Hemşire söyledi hastanede. Omzum ağrıyor, ameliyatta incindi mi acaba diye düşünüyorum ben. Meğer gazdan dolayı ağrı yapıyormuş omzuma. Daha da ilerlerse göğsümde bıçak saplantısı gibi ağrı olurmuş. Milletin doğum anısı olacak, benim doğum sonrası gaz anım oldu resmenBen ilk doğumumda genel anestezi oldum. Yani bu tamamıyla bana sorulan bırakılan bir tercih değildi doktorun, hastanenin uygulamasıydı. Uyandığımda narkozun etkisi çok ağırdı.bebek de etkileniyormuş evet. Benim içerideki kanı temizleme işlemini sonraya bırakmışlar yani ameliyat esnasında bu işlemi yapmamışlar.cocugu çıkarıp , dikip odama yollamışlar. Odama geldikten yarım saat sonra kıyametler kopardım büyük sancı çektim. Dikiş yeri ağrısı değil böyle doğum sancısı gibi. Yani bunu korkutmak kötü izlenim bırakmak için asla size anlatmıyorum eğer böyle etki bırakırsam sizlerden özür dilerim hakkınızı helal edin anlatma nedenim ben yaşadım tecrübeyi siz yaşamayın doğum şeklinizin nasıl olacağı ile ilgili bütün soruları mutlaka öncesinde doktorunuza sorun yapılacakları öğrenin diye. Daha sonra ebeler alttan el kol yardımı ile karnıma bastırarak o kirli kanı boşalttılar. Sanki bir de normal doğum yapmış gibi acı yaşadım. Düşünün dikişliyim ameliyattan yeni çıkmışım ve bu işlemi gelip gidip defalarca yaptılar. Deli gibi omuz ağrısı yaşadım ben bir de. Neden bilmiyorum. Bakın kızlar altını çizerek söylüyorum benim amacım korkutmak değil kötü niyetli asla değilim ama biri bana böyle anlatsaydı ilk doğumum tecrübem yok bilsem didik didik sorardım. Siz de sorun diye anlatıyorum. İlkinden travmalıydım o doktoru da Allah’a havale ettim bana vajinal doğum yapamazsın çatın dar dedi güya. Şimdiki doktorumla oturdum her şeyi didik didik konuştum beni aşırı rahatlattı her şeyi tek tek anlattı ve ben belden uyuşturmayı seni uyutmamayı öneriyorum bunu tercih ediyorum dedi. Gerçekten içim rahat. Kanamam olduğu süre boyunca hastanede yatış yaptığımda doğum yapıp gelen anneler hep mutluydu. Bağıran çığıran görmedim. Allah hepimize kolay güzel hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ben eve çıkınca 2 günlükken süt sağdım. Kızı uyandıramadım bir türlü, bari sağayım dedim. 10 dk da gelen süt sadece 5 ml idi. Süt gelince bile öyle şarıl şarıl gelmiyor ilk günler aklında olsun. Gelmedi ya da az diye düşünmeSalı günü insaAllahşimdiden başladım uyuyamamaya sürekli o günü o anı hayal edip duruyorum bütün duygular aynı anda yaşanıyor rüyalarımda da hep görüyorum bebeğimi emziriyorum felan, daha sütüm de gelmedi ondan da korkuyorum biraz sezeryan olunca da hiç gelmezse diye gerçi çoğunluk gelmiş de bazen gelmeyenler de olmuş sizin gelmiş miydi sütünüz?
Bu ne hadsizlik, kendini bilmezlik. Sinir oldum. Nelerle kimlerle uğraşıyoruz yaa...Cidden bazen en cok onlar NORMAL dogum yapmis oluyorlar. Ben vajinal dogum yaptim ama birisi bana kalkip sukret cocugna erken geldi, yoksa ben seni gorurdum, daha cok yirtilman olurdu, oturamazdin, iyi ki erken gelmis falan dedi, o sirada ben cocugum kucuk geldi diye kenarda agliyordum, insanlar neyin derdinde.
Benim bebisin kafasi da 2 hafta onden gidiyordu, dogarken o baskiyla daralip konik seklini aliyor kafalari, hala konik mesela, bir kac aya duzelecekmis. Dediginiz gibi omuz daha belirleyici bu konuda sanirim.
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sağlığınız nasıl? Sen de bebiş de iyisinizdir inşallah.Evet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Şükür sıkıntısız evimize geldik. Yeni dünyamıza alışma sürecindeyiz.
Ben doğuma kadar düzenli kullandım canım. Son hafta benim de hep sancım oldu. Senin de bebeğin kilosundan kaynaklı başlamış olabilir sancıların.Kızlar ben 37+1 oldum,dün gece doguruyodum nerdeyse bır sancı bır sancı.bugun yone magnezyum ıctm bır tık rahatladım,dr ada soramadım bu hafta hep ıctım magnezyumu bır zararı yoktur demı ılerı haftalarda?ıcıyomusunuz sızde
Evet taşidik evi cnm cok sukur. Daha tam yerleşemedik ama bunada sukur diyorum. Eşim elinden geldigince halletmeye calisiyor bende dogum yakin diye ufak tefek isler disinda busey yapmiyorum. Evet şu dönemde cidden cok zor ev taşimak bide yardim edenimizde yoktu ama cok sukur hallettik allah kolaylik veriyor. Umarim sende iyisindir güzel anneAnnelerimiz iyi ki varlar canım.Çok geçmiş olsun anneciğine. Allah sağlık sıhhat versin ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim.
Çok az kaldı sana da. 2 gün sonra anne yanı beşiğinde uyuyacak inşallah oğluşun
Sen ev taşıyacaktın, ne yaptın? Çok zorlanmadın inşallah. Bu haftalarda ev taşıyabilmek gerçekten çok yorucu. Düşüncesi bile yorucu. Allah yardım etsin...
Benim ilk hamileliğimde kayınvalidem kız olacağını duyunca "olsun" demişti. Böyle değişik bi "olsun" Çok şükür umursamıyorum insanların düşüncelerini. Umursamasam da unutmam, orası da bir ayrıÇünkü konu evladım
Kesinlikle öyle canım
Kesinlikle doktorla konuşulması gereken bir konu. Bilmiyoruz sonuçta ne uygulanacak, nasıl etkisi olacak. Ne derlerse güveniyoruz. Çok zor olmuş senin ilk doğumun. Ben doğumdan sonra eşim espri yaptığında güldürme dedim. Gülünce canım acıyordu. Öksürücem diye korkuyordum. O baskıyı düşünmek bile istemiyorum. Ay sürekli gaz muhabbeti yapıyorum, kusura bakmayın ama o omuz ağrısının da sebebi gaz. Hemşire söyledi hastanede. Omzum ağrıyor, ameliyatta incindi mi acaba diye düşünüyorum ben. Meğer gazdan dolayı ağrı yapıyormuş omzuma. Daha da ilerlerse göğsümde bıçak saplantısı gibi ağrı olurmuş. Milletin doğum anısı olacak, benim doğum sonrası gaz anım oldu resmenTekrar kusura bakmayın valla bu muhabbetim için
Bu doğumun çok güzel olsun inşallah.
Ben eve çıkınca 2 günlükken süt sağdım. Kızı uyandıramadım bir türlü, bari sağayım dedim. 10 dk da gelen süt sadece 5 ml idi. Süt gelince bile öyle şarıl şarıl gelmiyor ilk günler aklında olsun. Gelmedi ya da az diye düşünme
Bu ne hadsizlik, kendini bilmezlik. Sinir oldum. Nelerle kimlerle uğraşıyoruz yaa...
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Sağlığınız nasıl? Sen de bebiş de iyisinizdir inşallah.
Ayy iyi içim rahatladı canımBen doğuma kadar düzenli kullandım canım. Son hafta benim de hep sancım oldu. Senin de bebeğin kilosundan kaynaklı başlamış olabilir sancıların.
Benim bi doktor 34 ten sonra kullanma dedi diğeri kullan sıkıntı yok dedi sjxbsjbdjd sezeryan mi olacaktı senin öyle ise kullan bence zaten kasılmaları hafifletmesi iyi olur diye düşünüyorumKızlar ben 37+1 oldum,dün gece doguruyodum nerdeyse bır sancı bır sancı.bugun yone magnezyum ıctm bır tık rahatladım,dr ada soramadım bu hafta hep ıctım magnezyumu bır zararı yoktur demı ılerı haftalarda?ıcıyomusunuz sızde
Bebişin kafa yukardaysa hıçkırık dnndjdnd benim kafasi assada olduğu için afedersiniz totomda ve vajinamda nabiz gibi atıyor jsbdjsndjssnjdjdKarnımda bebiş ritmik bir şekilde hareket ediyor hıçkırık mi artık ne göbeğim atıyor böyle eşime diyorum bak ne yapıyor diye sen yapiyon sanki diyorutanmasan yastık koymuşsun diyeceksin he dedim
En son 33 te doğum pozisyonunda dönmüştü ama tekme olsa muhtemelen bu kadar art arda olmazdi zaten biraz daha aşağıda oluyor.Bebişin kafa yukardaysa hıçkırık dnndjdnd benim kafasi assada olduğu için afedersiniz totomda ve vajinamda nabiz gibi atıyor jsbdjsndjssnjdjd
Hıçkırıyordur benimkide ayni rahmimin üstünde pıt pıt atıyor kisa sürüyor :)En son 33 te doğum pozisyonunda dönmüştü ama tekme olsa muhtemelen bu kadar art arda olmazdi zaten biraz daha aşağıda oluyor.
aşkım ben bunu sana hep söylüyorum. Dinlesene beniKızlar ben 37+1 oldum,dün gece doguruyodum nerdeyse bır sancı bır sancı.bugun yone magnezyum ıctm bır tık rahatladım,dr ada soramadım bu hafta hep ıctım magnezyumu bır zararı yoktur demı ılerı haftalarda?ıcıyomusunuz sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?