- 4 Mayıs 2016
- 2.956
- 8.050
- 158
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.481
Hayırlı olsuuun Allah analı babalı büyütsünEvet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Şükür sıkıntısız evimize geldik. Yeni dünyamıza alışma sürecindeyiz.
Anladimmm bende nevsehirliyimde ondan dikkatimi çektiAmin inşallahYok estagfrllah ne özeli bir sakınca yok 5 yıl Nevşehir’de görev yaptık orda bulunduk oradayken açmıştım hesabımı öyle koyuverdim ben de 50 diye
Hissettim bunu sorduğundaAnladimmm bende nevsehirliyimde ondan dikkatimi çekti
Benim belden gelmişti sancılar. Tüm gün belim ağrıdı, gece de suyum gelmişti ilk doğumda. Ped işe yaramaz . Çok fazla ve hızlı geliyor.Tutmaz diye düşünüyorum. Hiçbir ağrı kasılma yoksa bir şey olmaz bence.Bu arada size bişey soracağım sancısız falan su geldiği oluyor mu, olmadık yerde suyum gelir mi acaba akşama misafirliğe gideceğim şimdi de bebeksiz son bi kahvaltıyı dışarda yapalım dedim amaped falan mı taksam dedim bizim kızın eli kulağındadır
Tabikiii gelebilirr hatta farkında bile olmadan suyu bitenler var ped ile gez bencede son haftalardasın hem hastaneye gitttğinde gösterebilirsin ebeye pedi bakarlar hemen sumu değilmi gayette tutar suyu birkide yanına al çok mantıklı söylediğinBu arada size bişey soracağım sancısız falan su geldiği oluyor mu, olmadık yerde suyum gelir mi acaba akşama misafirliğe gideceğim şimdi de bebeksiz son bi kahvaltıyı dışarda yapalım dedim amaped falan mı taksam dedim bizim kızın eli kulağındadır
Aklımdaydı unutur muyumEvet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Lulucugum ben kacırmısım herhalde gozunuz aydın olsun saglıkla buyusunEvet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Yaa canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözünüz aydınEvet canım perşembe günü geldi bebeğim. Hatırlayıp sorduğun için teşekkür ederim
Eveeeeeet bu bilgilere çok ihtiyacımız var bize bilgi ver luluuuLulucugum ben kacırmısım herhalde gozunuz aydın olsun saglıkla buyusunhosgelmıs sefa getırmıs mınık kuş nasıl gectı dogum surecın musaıt oldugunda bızede anlat,bu hafta baya bı doguracak kısı varda
Ben de öyle biliyorum, hiç duymadım zor olduğunu
Aklımdaydı unutur muyumHadi gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün ağrın sızın var mı sen nasılsın bebiş nasıl
Lulucugum ben kacırmısım herhalde gozunuz aydın olsun saglıkla buyusunhosgelmıs sefa getırmıs mınık kuş nasıl gectı dogum surecın musaıt oldugunda bızede anlat,bu hafta baya bı doguracak kısı varda
Yaa canım benim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gözünüz aydınAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nasılsınız iyi misiniz
Kızlar çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için planlı bir süreçti aslında sezeryan sürecim ama biraz fazla heyecanlıydım onun için buraya yazamadım sonrasında da bebek telaşından zaten insanın çok vakti olmuyor.
İnşallah bulursun canım İnşallah bir anda birden karşına çıkarYani bir yandan boşvermişlik içindeyimyani anlayacağın kafayı yemek üzereyim. Bebeği düşündüğümden mi ne aklıma geldikçe üzülüyorum sadece. Bugün farkettim. Bir ara petekleri temizlemeye geldiklerinde sakladığımı hatırlıyorum, belki bu balık hafızamla geri çıkarmayı unutmuş olabilirim. İniallah bulunur ya.
Sen nasılsın?
Ben de öyleyim evdeki herkes yamyammışım gibi bana bakıyor shhdhjdjdZbhzjc hep açım. Evi yicem diye korkuyoruuumm
İyi yapmışsın uyumakla boşver kanka shdhhdjdj şimdi nasılsın?Güno jsbxhsbsj ya geberdim yanmadan,,,, ağrılarım da vardi en son bayıldım herhalde bir şekilde uyumuşum
Dogurunca bitecek mi acaba bana hiç gitmeyecekmis gibi geliyo bu mide yanması
Ay evet büyük travma olurdu skxbdhbdjd orda doğurmadim da şimdi de doğurakicam herhalde her yerim ağrıyo ama bebiş de gelmeye pek hevesli değil gibi
Hadsizler... İnsan o anda dusunemiyor ama umarım bana denk gelmezler gelirseler de inşallah ben dusunebilecek halde olurum da bi güzel paylarim hepsini. Ne anlıyorlar gerçekten anlamıyorum
Aman akıllı dur poyrazımız anneyi telaşlandırma doktorumuz izinden dönsün sonra bakcez durumlara zaten ahshhdhdhdBebısm burdayım ıcımdekı ejderha ve adet sancılarımlapoyrazla konusuyorum aman dıyum pazar pazar sakın gelme doktorda ızınlı cocuum diye
Gündüz gecen yoğun geçiyor anlaşılanİnşallah bulursun canım İnşallah bir anda birden karşına çıkarben nasılım valla gün sayıyorum bir an önce sağlıkla kavuşmak istiyorum geçe uykusu yok alıştım zaten bir oğlum daha var onun da sorumluluğu var ama hepimiz heyecanla evin minik bireyinin gelmesini bekliyoruz Allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah
Gözün aydın olsun kuşum Allah analı babalı büyütsünKızlar çok teşekkür ederim Güzel dilekleriniz için planlı bir süreçti aslında sezeryan sürecim ama biraz fazla heyecanlıydım onun için buraya yazamadım sonrasında da bebek telaşından zaten insanın çok vakti olmuyor.
Sabah 8.30'da oldu doğumum epidural artı spinal kombine anestezi ile uyuşturuldum ama epidurale çok ihtiyacım olmadı aslında çünkü sonrasında ağrım gerçekten fazla değildi. Öyle İlk yürüme çok zor diyorlar falan ama ben çok rahat yürüdüm çok şükür ağrım hala var tabii ki var bebeğe alışma süreci daha zor benim için onunla Yeni Bir hayata alışmak tatlı keyifli ama zorlukları da var tabii ki.
Allah'ım hepinizin İnşallah sağlıklı kucağıza almayı nasip etsin
Hareket de edemiyorum ki biliyorsun yasaklarım var kanamadan sonra. Annem yanında sağ olsun her türlü ev işi yemek hastalıkları olmasına rağmen yapıyor destek bana. Oğlum 1. Sınıf onun sorumluluğu çok fazla ödevleri vs. şimdi okuma bayramı hazırlığı yapıyorlar skeç görevi verilmiş oğluşuma doğurmadan onu halletmem lazım shfjjfjfkGündüz gecen yoğun geçiyor anlaşılanolsun kuzum hareketlilik güzeldir, en azından boş otururken daldığın düşüncelerle vesveseye kapılmıyorsun
Martın ilk günlerinde sen giriyorsun yani ipeğimKızlar şöyle bir okudum hızlı hızlı da o zaman haftaya çok fazla doğuran olacak sayfada hadi hayırlı doğumlar diliyorum bizimde inşallah bir sıkıntı olmazsa çarşamba 37. Haftamız gün alacağız gün alacağız dediğim doktor zaten 37+2 37+4 görürüz en fazla sende demişti acil gelmezse o zamanlar da almış olursa 1 Mart ya da 3 Mart ta almış olacak çok heyecanlı artık kavuşuyoruz ipek te bir pazar günü doğmuştu 36+5 te pazar günü de 36+4 oluyor eşim diyor aman sabret yine bir pazar günü sabahı doğuma gitmeyelimBakalım sağlıcakla durabildiği kadar durur inşallah yine alevliyiz bu arada geceler hep uykusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?