Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Sağol kuzum yapıyorum sürekli. Rabbim hepimizi korusun artık sayılı günler kaldı

Benimkine de aynı şeyi söyledi ama benimkinin karın çevresi çok geniş o yüzden başlatıcam doğumu dedi ben istemedim ve doktoru değiştirdim . Devlete gidip sorduğumda herşeyin normal ve haftasına uyumlu olduğunu söyledi .

Hani şeyi anlarım Sezeryan yapamayız vajinal denicez ya da vajinal olacak
Ama doğumu başlatmak eksik/doğru olmayan bilgi vermek hiç etik değil…
Kız zaten vajinal doğurmak niyetinde mümkünse. Bu yaptıkları düpedüz kötülük …

Bende herkese yazamadım konu döndüğü için mayayı seçtim ona yazdım herkes adına aynen bizi bir salsınlar ya Allah Allah. Zaten 2 günüm kalmış stresimi yaşayayım ya
Aaa pazartesi doğum mu
Benim de kontrolüm var normalde pazartesi olacaktı doğum
Eşimin doğumgğnğ 27 si mümkün müdür diye sorduk tabi ki mümkün dedi doktorumuz 27 sine erteledi

Bende herkese yazamadım konu döndüğü için mayayı seçtim ona yazdım herkes adına aynen bizi bir salsınlar ya Allah Allah. Zaten 2 günüm kalmış stresimi yaşayayım ya
Stres niye yasiyon güzel düşün kavusacaksin minik kuşuna son günlerini stressiz güzel geçir
Aynen kv ne zaman konusu açılsa normal doğum övüyor jdbxhsbdjsjjdjd ben artık susuyorum bebiş nasıl isterse öyle gelsin diyip konuyu degisiyorum saldım yaşlı insanlar uğraşamiyorum enerjimizi bunlara harcamayalim hic
Önyargılı olmak istemiyorum ama devlette direkt böyle bir yönlendirme yapmiyorlardir bence.... Son ana kadar bekleyip kilo aşırı fazla olmadıkça sezeryan yonlendirmezler diye düşünüyorum ama yine de bir görüş tabi bi iki doktorla daha farkli görüş iyidir
Hamile insanlar tarafından sorulmadıkça yorum yapmak yasaklansın ya herkesin süreci kendine özgü.
Katiliyorummmmmmm bi kapayın çenenizi ama yok olur mu profesor ordinaryüs onlar konuşmasa olur mu hiç
Ay evet yani vajinal düşünüyorum zaten kısmetse ama gidip gelip bi dayatmalar falan söylemeden işlemler yapılması çok sacma... Korkutup strese sokuyorlar iyice soğudum o hastahaneden zaten

Benim devletteki doktorum da her kontrolde bebek iri normal zor olur diyordu doğum zamanı gelince de mecburum normal doğurtmaya demeye başladı bildigim kadarıyla kafa değil de omuz genişliği daha önemli doğum açısından. Kafa kemikleri kapanmadigi için küçülüp doğabiliyormus ama omuz kemikleri sıkışınca maalesef çok tehlikeli oluyormuş tabii senin çatı muayenesi de önemli bu konuda karar vermek için.

Bu konuda doktorumuz yönlendirme yapmaz mı acaba? Ben de bir kere anestezi almıştım çok güzeldi ama dozajı farklıdır muhtemelen. Ben pazartesi doktoruma bi soriim bakim ne dicek
Benim ki spinale yönlendirdi beni. Sende sor bı bakalım ne diyecek bana en geç pazartesi haber edin kızlar salı yokum gidiyom doğuma

Ben hem aynı bedende olduğum için çok mutluyum hem de artık vücudumun toparlanmasını istiyorum karmakarışık duygular
Bende öyle aslında biliyor musun. Şimdi yatağa geçmek için kalkmaya çalıştığım da "çok ağırım çok" diye gülüyordum. Ve ilk kez ayaklarım davul gibi şişti artık. Gerçekten her geçen gün inanılmaz yük biniyormuş insana. Neyse artık gelsinler kollarımıza

Aaa pazartesi doğum mu
Benim de kontrolüm var normalde pazartesi olacaktı doğum
Eşimin doğumgğnğ 27 si mümkün müdür diye sorduk tabi ki mümkün dedi doktorumuz 27 sine erteledi
Yok canım salı günü 8.30da doğum. Ben o günü saymadan 2gun dedim salı sabah doğmuş olacak Allah'ın izniyle sende benden iki gün sonra demek ki

Kızlar beşiğimizi kurduk Şuan yatağımın yanında anne yanı beşiği. Ve evladımın beşiğiyle ilk defa uyuyacağım bir akşam olacak. İki gün sonra karnımda olmayacak o yatağın içinde olacak içimde değişik fırtınalar kopuyor resmen ne kadar değişik bir süreçmiş annelik. Hele ilk defa bu duyguyu tadana. Rabbim isteyen herkese versin

Çok haklısın. Hele şu zor günde yanımızda olmayan mümkünse nasıl doğurduğumuzu sorgulamasın dediğin nokta var ya aşırı doğru. Ne çektiğimizi bilmez ne yaşadığımızı bilmez doğurduktan sonra da vay efendim nasıl oldu doğumun şu mu oldu bu mu oldu. Zıkkımın dibi oldu tövbe ya Rabbi

Ben ilk doğumumda genel anestezi oldum. Yani bu tamamıyla bana sorulan bırakılan bir tercih değildi doktorun, hastanenin uygulamasıydı. Uyandığımda narkozun etkisi çok ağırdı.bebek de etkileniyormuş evet. Benim içerideki kanı temizleme işlemini sonraya bırakmışlar yani ameliyat esnasında bu işlemi yapmamışlar.cocugu çıkarıp , dikip odama yollamışlar. Odama geldikten yarım saat sonra kıyametler kopardım büyük sancı çektim. Dikiş yeri ağrısı değil böyle doğum sancısı gibi. Yani bunu korkutmak kötü izlenim bırakmak için asla size anlatmıyorum eğer böyle etki bırakırsam sizlerden özür dilerim hakkınızı helal edin anlatma nedenim ben yaşadım tecrübeyi siz yaşamayın doğum şeklinizin nasıl olacağı ile ilgili bütün soruları mutlaka öncesinde doktorunuza sorun yapılacakları öğrenin diye. Daha sonra ebeler alttan el kol yardımı ile karnıma bastırarak o kirli kanı boşalttılar. Sanki bir de normal doğum yapmış gibi acı yaşadım. Düşünün dikişliyim ameliyattan yeni çıkmışım ve bu işlemi gelip gidip defalarca yaptılar. Deli gibi omuz ağrısı yaşadım ben bir de. Neden bilmiyorum. Bakın kızlar altını çizerek söylüyorum benim amacım korkutmak değil kötü niyetli asla değilim ama biri bana böyle anlatsaydı ilk doğumum tecrübem yok bilsem didik didik sorardım. Siz de sorun diye anlatıyorum. İlkinden travmalıydım o doktoru da Allah’a havale ettim bana vajinal doğum yapamazsın çatın dar dedi güya. Şimdiki doktorumla oturdum her şeyi didik didik konuştum beni aşırı rahatlattı her şeyi tek tek anlattı ve ben belden uyuşturmayı seni uyutmamayı öneriyorum bunu tercih ediyorum dedi. Gerçekten içim rahat. Kanamam olduğu süre boyunca hastanede yatış yaptığımda doğum yapıp gelen anneler hep mutluydu. Bağıran çığıran görmedim. Allah hepimize kolay güzel hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Ne kadar güzel inşallah ikimizinde mükemmel geçsin süreci nasılsın heyecanlı mısın? Hazırlıklar tamamlandı mı
AMINNN İnsaAllah hepimizinki
Heyecan korku stres hersey var, zaman geçmiyor bir türlü hemen hemen geçsin istiyorum çok heyecan yapıp bütün hazırlıkları 30. Haftada bitirmiştim şimdi yapılacak bir şey de yok vakit geçirmeye çalışıyorum annelik emzirme vs. Bisiler öğrenmeye çalışıyorum. Sürekli bebek videoları izliyorum ama insan inanamıyor benim de mi bebeğim olacak yani felan diyorum. Bebeğimle konuşuyorum bol bol onu da hazırlamaya çalışıyorum bir yandan.
Ama hep korku hissediyorum kötü bir şey olmasından maalesef doğum yapacağım hastanede küvez yok bu beni aşırı tedirgin ediyor ama insaAllah kuveze ihtiyaç duymam diye dua ediyorum. Bebeğimi tam olarak kucağıma alıp da o emzirmeye başladığım an rahatlayacagim insaAllah. Bir de yüzünü de çoook merak ediyorum tabii ayy biraz uzun oldu bir anda içimi döktüm hakkını helal et. Sen neler hissediyorsunnn

Canım senin doğum ne zamandı? Ay çok heyecanlı. O son gece hiç uyunmuyor heyecandan

Canım senin doğum ne zamandı? Ay çok heyecanlı. O son gece hiç uyunmuyor heyecandan
Salı günü insaAllah şimdiden başladım uyuyamamaya sürekli o günü o anı hayal edip duruyorum bütün duygular aynı anda yaşanıyor rüyalarımda da hep görüyorum bebeğimi emziriyorum felan, daha sütüm de gelmedi ondan da korkuyorum biraz sezeryan olunca da hiç gelmezse diye gerçi çoğunluk gelmiş de bazen gelmeyenler de olmuş sizin gelmiş miydi sütünüz?

Korkma canım rahat ol sütün gelecek emzirdikçe bol bol emzirdikçe gelecek. Önce az az gelir belki ama emzirdikçe artacak. Sen stres yapma. Çok iyi anlıyorum seni benim de 11 martta olacak öyle planladık. Şimdiden aşırı heyecanlıyım analık delilik insan çok merak ediyor bebişini, o anki yaşayacağı duyguları hepsi birbirinden eşsiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Salı günü papatya113 papatyam da bebişime kavuşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…