- 25 Şubat 2017
- 5.348
- 24.548
- 548
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.241
Amin sağol canimO zaman gözlem altında tutulman iyi olmuş. Keşke başka yolu olsa ama işte muayene etmeden bakamiyorlar sanırımiyi bari doğumhane katında zaten çok uğraşıyorlar servise indiridyseler güzel sıkıntı olmadıkça rahatsız etmezler o kadar çok. Nişan hakkında fikrim yok açıkçası. Akıntı sonucu da güzel cikar inşallah sıkma canını nişan sıvı değil de biraz jel gibi garip bir yapıda sanırım bazisi pembemsi gibi geliyormuş bazısı renksiz. Hayırlısı olsun sen ve bebişin hakkında
Nişansa bile korkma çünkü Nisan geldi hemen doguruyorum diye bir şey de yokmuş zaten nişan bazen doğumdan 3-4 hafta önce bile gelebiliyormuş. Zaten kontrol altindasin. Çıkış verecek olursalar o zaman söyle böyle oldu diye yine bi bakarlar cikmadan bir şey olmaz inşallahAmin sağol canimişte tamda dediğin gibi akintim jel gibiydi o yüzden tedirgin oldum.
Kız nasıl sancım yok dün ki yalancı sancı sıklığıma bak ben dün gece tetikte bekledim doğurcam sandımEnerji için yorumum yok bazen ölü gibiyim bazen on numara snxbjxnxjxn bu bebişin doğacağı yok
Hayattaki şansım gerçekten ya... Duş al sancın yoktu sanki senin bir şey olmaz. Aşırı sıcak olmasın suyun ve uzun sure kalma bir şey olmazgebelik boyu yaz dahili baya sıcak suyla aldim hep duslarimi yine bir şey olmadi ama riske gerek yok hafif sicak olsun su yeterli
Yok nefes alma anlamında hafifliyorsun onu biliyordum ama bu sefer de aşşağıya baskı aşırı artar diye düşünmüştüm. Yani eğilip kalkmak zorlasabilir mi acaba anlamında sndnjddjdjdjs herkesin bünyesi de farklı şimdi kesin öyle olur da diyemiyorum. Aynada üstünü değişirken vs baktın mı karnın biraz daha aşşağıya meyillenmiş mi diyebenim biraz öyle duruyor
Suyun gelince karnında mantar tıpa patlamasına benzer ses geliyor canım pıt diye korka o vajinal akıntıdır bende de var çok şüphelendiğim oluyor su öyle az bişey değil anlıyorsun direk sızıyorKızlar bu su gelmesi nasıl oluyor . Okuldan yürüyerek dönüyordum kasıklarım ağrımaya başladı eve geldim iç çamaşırım ıslaktı korktum başka bi belirti yok ama kan da mı geliyor su ile beraber
Ayy benim karnımdan da geliyor bazen öyle pıt diye ses sanki balon patlıyor gibi bebek çok hareket edince ama su felan gelmiyor yani. Korkuyorum öyle oluncaSuyun gelince karnında mantar tıpa patlamasına benzer ses geliyor canım pıt diye korka o vajinal akıntıdır bende de var çok şüphelendiğim oluyor su öyle az bişey değil anlıyorsun direk sızıyor
İnşallah öyledir devamı gelmedi zaten büyük ihtimal akıntıymış çok şükürSuyun gelince karnında mantar tıpa patlamasına benzer ses geliyor canım pıt diye korka o vajinal akıntıdır bende de var çok şüphelendiğim oluyor su öyle az bişey değil anlıyorsun direk sızıyor
Gaz da olabilir kız su patlaması direk anlaşılıyorAyy benim karnımdan da geliyor bazen öyle pıt diye ses sanki balon patlıyor gibi bebek çok hareket edince ama su felan gelmiyor yani. Korkuyorum öyle olunca
Ay yok gaz değil bebek bir anda hızla tekmeleyince oluyor sanki iki ayağı birbirine çarpıyor gibi bisiler oluyor ilginç bir his yani tarif edemiyorumGaz da olabilir kız su patlaması direk anlaşılıyor
Ben bunu hiç bilmiyordumBen de butonu gormememe rağmen oraya tıkladım dedim belki görünürlüğü yoktur da işlevi duruyordur diye djxbjdndkdndj öyle çözmüştüm. Bi de tek tek gelmek yerine mesela 1392 of 1412 diyor ya oraya tıklayınca sayfa sayısı girebiliyorsun. Öyle de gelebilirsin istediğin sayfaya
Kuzummmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle güzel günlere gelsin bebeğinKızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever @Floweers
Oha baya olmuş senin de evet böyle sık oluyor ama geçtiyse dediğin gibi yalancı sanciymis ama her an gerçeğe de dönebilir. Sabah okudum bu sancılar genelde gece artma eğiliminde çünkü gece salgılanan melatonin mi artık neyse adı o hormon tetikliyormuşKız nasıl sancım yok dün ki yalancı sancı sıklığıma bak ben dün gece tetikte bekledim doğurcam sandım
Yok o başka bebeğin eklemlerinden vs geliyor diyolar. Google a yazip sonuna kk ekleyince çıkıyor başka gebelerde de duyan çok kişi var. Peşine suyun gelmiyosa o ses bence bebekten geliyo. Balon patlar gibi çit veya pıt şeklindeAyy benim karnımdan da geliyor bazen öyle pıt diye ses sanki balon patlıyor gibi bebek çok hareket edince ama su felan gelmiyor yani. Korkuyorum öyle olunca
Aynen aynen demekki bebekten geliyor su felan yok çünküOha baya olmuş senin de evet böyle sık oluyor ama geçtiyse dediğin gibi yalancı sanciymis ama her an gerçeğe de dönebilir. Sabah okudum bu sancılar genelde gece artma eğiliminde çünkü gece salgılanan melatonin mi artık neyse adı o hormon tetikliyormuşgün içinde devam etti mi böyle?
benim sabaha kadar düzenli olarak vardı uykum var diye ölçmedim jsbdjsbdhsdbhddhshhddbsjdhd sabah olceyim dedim kasılmalar uçtu gitti
Yok o başka bebeğin eklemlerinden vs geliyor diyolar. Google a yazip sonuna kk ekleyince çıkıyor başka gebelerde de duyan çok kişi var. Peşine suyun gelmiyosa o ses bence bebekten geliyo. Balon patlar gibi çit veya pıt şeklinde
İnsallah cnm öyle yaparimNişansa bile korkma çünkü Nisan geldi hemen doguruyorum diye bir şey de yokmuş zaten nişan bazen doğumdan 3-4 hafta önce bile gelebiliyormuş. Zaten kontrol altindasin. Çıkış verecek olursalar o zaman söyle böyle oldu diye yine bi bakarlar cikmadan bir şey olmaz inşallah
Kuzum çok şükür, sevindim her şey yolunda.Kızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever @Floweers
Kuzumm keremtoşumuzun ıyı olmasına cok sevındım,ıyı yıyormusun avakadonu muzunu portakal suyunu havucunu hergun yemen lazım bunları mutlaka,ben yedıgımde 300 gr alıyo yemedıgımde 100 gramKızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever @Floweers
Baya fenaydı doğum bekledim ama bence stresten di kesinlikle o dengesiz doktor psikolojimi bozdu . Dikkat ettim stres yaptığım an kasılmam artıyor o yüzden hiçbir şekilde kimseyle bile muhatap olmuyorum canım tavsiye ediyorumOha baya olmuş senin de evet böyle sık oluyor ama geçtiyse dediğin gibi yalancı sanciymis ama her an gerçeğe de dönebilir. Sabah okudum bu sancılar genelde gece artma eğiliminde çünkü gece salgılanan melatonin mi artık neyse adı o hormon tetikliyormuşgün içinde devam etti mi böyle?
benim sabaha kadar düzenli olarak vardı uykum var diye ölçmedim jsbdjsbdhsdbhddhshhddbsjdhd sabah olceyim dedim kasılmalar uçtu gitti
Yok o başka bebeğin eklemlerinden vs geliyor diyolar. Google a yazip sonuna kk ekleyince çıkıyor başka gebelerde de duyan çok kişi var. Peşine suyun gelmiyosa o ses bence bebekten geliyo. Balon patlar gibi çit veya pıt şeklinde
Onlar refleks olabilir bazen art arda bende de oluyor . Tek defaya mahsus oluyor su patlama sesi ve ardından hemen su geliyor zatenAy yok gaz değil bebek bir anda hızla tekmeleyince oluyor sanki iki ayağı birbirine çarpıyor gibi bisiler oluyor ilginç bir his yani tarif edemiyorum
AnladımmmOnlar refleks olabilir bazen art arda bende de oluyor . Tek defaya mahsus oluyor su patlama sesi ve ardından hemen su geliyor zaten
İşleri hal ettim yarın halılarımı sercez yıkandı bitti çok şükür canımİyi yapmışsın naptın işlerini halledebildin mi bari canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?