Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Amin sağol canim işte tamda dediğin gibi akintim jel gibiydi o yüzden tedirgin oldum.

Amin sağol canim işte tamda dediğin gibi akintim jel gibiydi o yüzden tedirgin oldum.
Nişansa bile korkma çünkü Nisan geldi hemen doguruyorum diye bir şey de yokmuş zaten nişan bazen doğumdan 3-4 hafta önce bile gelebiliyormuş. Zaten kontrol altindasin. Çıkış verecek olursalar o zaman söyle böyle oldu diye yine bi bakarlar cikmadan bir şey olmaz inşallah

Kız nasıl sancım yok dün ki yalancı sancı sıklığıma bak ben dün gece tetikte bekledim doğurcam sandım

Eklentiler

• IMG_3403.png
    308,2 KB · Görüntüleme: 38
Suyun gelince karnında mantar tıpa patlamasına benzer ses geliyor canım pıt diye korka o vajinal akıntıdır bende de var çok şüphelendiğim oluyor su öyle az bişey değil anlıyorsun direk sızıyor

Suyun gelince karnında mantar tıpa patlamasına benzer ses geliyor canım pıt diye korka o vajinal akıntıdır bende de var çok şüphelendiğim oluyor su öyle az bişey değil anlıyorsun direk sızıyor
Ayy benim karnımdan da geliyor bazen öyle pıt diye ses sanki balon patlıyor gibi bebek çok hareket edince ama su felan gelmiyor yani. Korkuyorum öyle olunca

Ben bunu hiç bilmiyordum

Kuzummmm hayırlı uğurlu olsun öncelikle güzel günlere gelsin bebeğin gününe hiç takılma çünkü 3gunden hiç bişey olmaz. Birde bence varya bazı haftalar yanlış ölçüyorlar gibime geliyor. Ben son ay her hafta muayeneye gittim bir hafta demişti ki bu hafta kilo almamış öbür haftada 400 gram birden almış falan diyordu. Yani öyle sapmalar olabiliyor bence yanlış da ölçüm olabiliyor. Şu anki kilosu kaç sen bu hafta muz yoğurt ve cevize yüklen. Ama bence hiçbir şey yapmasan da normal haftasında seyrediyor zaten hiç sıkıntı etme. Sezeryan için alacağı hafta da süper ay çok heyecanli seninde az kaldı bitanem ya

Kız nasıl sancım yok dün ki yalancı sancı sıklığıma bak ben dün gece tetikte bekledim doğurcam sandım
Oha baya olmuş senin de evet böyle sık oluyor ama geçtiyse dediğin gibi yalancı sanciymis ama her an gerçeğe de dönebilir. Sabah okudum bu sancılar genelde gece artma eğiliminde çünkü gece salgılanan melatonin mi artık neyse adı o hormon tetikliyormuş gün içinde devam etti mi böyle?

benim sabaha kadar düzenli olarak vardı uykum var diye ölçmedim jsbdjsbdhsdbhddhshhddbsjdhd sabah olceyim dedim kasılmalar uçtu gitti
Ayy benim karnımdan da geliyor bazen öyle pıt diye ses sanki balon patlıyor gibi bebek çok hareket edince ama su felan gelmiyor yani. Korkuyorum öyle olunca
Yok o başka bebeğin eklemlerinden vs geliyor diyolar. Google a yazip sonuna kk ekleyince çıkıyor başka gebelerde de duyan çok kişi var. Peşine suyun gelmiyosa o ses bence bebekten geliyo. Balon patlar gibi çit veya pıt şeklinde

Aynen aynen demekki bebekten geliyor su felan yok çünkü

İnsallah cnm öyle yaparim

Kuzum çok şükür, sevindim her şey yolunda. ben de artık çok hızlı yoruluyorum, 20 dk yürüdüm ve yoruldum eve gelince 1 saat uyumuşum. Bir yandan hareket lazım diğer yandan bebişler her şeyimizi kendilerine depoladıkları için beslenmeyle de desteklememiz lazım yeyin yeyin, serbest . 35+0 olması da normaldir kuzu, sürekli değişiyor, az kaldı İnşallah bebişini eline aldığında endişelerin gidecektir. Ayyy 11 Mart mı şimdiiiii

Kuzumm keremtoşumuzun ıyı olmasına cok sevındım,ıyı yıyormusun avakadonu muzunu portakal suyunu havucunu hergun yemen lazım bunları mutlaka,ben yedıgımde 300 gr alıyo yemedıgımde 100 grambu hafta bıraz artır bunları haftaya alır kılosunu merak etme,gununude vermıs bak şurda ne kaldı,hemencecık gecer sayılı gun sonra hooop bebek emzırmeye calısırız

Baya fenaydı doğum bekledim ama bence stresten di kesinlikle o dengesiz doktor psikolojimi bozdu . Dikkat ettim stres yaptığım an kasılmam artıyor o yüzden hiçbir şekilde kimseyle bile muhatap olmuyorum canım tavsiye ediyorum

Ay yok gaz değil bebek bir anda hızla tekmeleyince oluyor sanki iki ayağı birbirine çarpıyor gibi bisiler oluyor ilginç bir his yani tarif edemiyorum
Onlar refleks olabilir bazen art arda bende de oluyor . Tek defaya mahsus oluyor su patlama sesi ve ardından hemen su geliyor zaten

Kızlar bebek bezi olarak hastaneye ne aldınız? İlk aylar ne kullanacaksınız? Ben Prima premium aldım #reklamdegil ilk zamanlar bunu kullanayım diyorum ama başka önerisi olan varmı kullanan deneyimleyen anneler neyi önerir bez olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…