- 6 Şubat 2021
- 6.090
- 5.965
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.221
Bizim hastanede ücretsiz doğum anı ve sonrası çekimleri varmış nasıl bişe olcak bende bilmiyorum ama doktorum hep paylaşım yapiyo videolar falanKızlar bisi sorcam yaa, hastanede fotoğraf çekimi albüm vs. Oluyormuş ya bebek ilk doğduğu anda sonrasında anne babasıyla felan, böyle bir şey düşünen yada önceden yaptıran var mı? Sezeryan olacağım zaten o ağrıyla fotoğraf çekimini düşünebilir miyim bilmiyorum ama bir yandan da hatıra kalsın da istiyorum, fiyati da hiç sormadım çok uçuk bir fiyat mı onu da bilmiyorum ama yaptıran var mı tavsiye eder misiniz? Yoksa gereksiz bir şey mi
Hmm öyle de çok iyiymiş insaAllah güzel olur çekimleri, ücretsiz olması aşırı iyiBizim hastanede ücretsiz doğum anı ve sonrası çekimleri varmış nasıl bişe olcak bende bilmiyorum ama doktorum hep paylaşım yapiyo videolar falan
Yarın annemle kuzenim gelceklermiş yardıma bakalım. Bence de temiz eve gelmeli bebişkoValla yaptır canım şuan çok zor oldu sıkıştım resmen. Banada her yer gözüme pis geliyordu dip bucak temizlettimbenimki diyor ki bebek mutfağa mi gelecek. Olsun diyorum bebek gelecek bu eve heryer temiz olmalı
Sağol canımm benim meyvelerden falan karşılamaya çalışıyorumGeçmiş olsun kuzum bol bol C vitamini desteği al sen bu arada en son ne zaman gittin doktora gün belirlemiş miydi senin doktorun ☺
Git bencede canım seni merak ediyorum cinsiyette seni baya beklemiştik doğumda ne yapcaz acaba diyeYarın annemle kuzenim gelceklermiş yardıma bakalım. Bence de temiz eve gelmeli bebişko
Sağol canımm benim meyvelerden falan karşılamaya çalışıyorumben en son 17 sinde ptesi gittim 2 hafta sonra çağırdı. Ama ben çarşamba gidip muayene ücreti ödemiyim diyorum günümüz yok henüz
Sağol canımmm, üşüttüm sanırım sadece hapşırık ve burun akıntısı var
Canımın ciğerigüzel haberlerini ver hadi bekliyoruzz seni.
Tamam kuzum, iyi yolculuklarçok yorma kendini. Biraz erken mi çıksanız diyecem zaten 2 ye geliyor haberlerini bekliyoruz
Kızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldı
Şuan pembe akıntı yok önceki gün gelmisti. Bugünde dediğim gibi akıntı oldu. Acilmam var 1 buçuk 2 cm kadar dedi. O yüzden ilerlemiş mi diye baktı. İlk geldiğim gün dogumhane katında baktılar bir kaç defa orada çoğaldı akintilarGeçmiş olsun canim insaAllah bir sorun yoktur be de de çok fazla akıntı oluyor beyaz ama pembe akıntı olunca doktoruna mutlaka söyle, aslında sürekli alttan muayene de dogru değil ki haftan da erken daha. Doktora sorsana açılman var mi diye söylemiyor mu madem o kadar muayene etmiş
Enfeksiyon tahlillerim temiz çıktı. Açıklık varmış biraz o sebepten galiba kirli Bi akıntı. İlk defa böyle oldu. Vajinal kültür de alındı sonucu yarın çıkacak ama ben herhangi Bi enfeksiyon olduğunu sanmıyorum. Çünkü ne olduysa elle müdahaleden sonra oldu.Canım konu ile alakalı bir fikrim yok ama bende de akıntım varken enfeksiyondan şüphelendim ve doktor kültür aldı. Normalde hiç hissetmem ama sanki iğneyi batırıp çıkarıyormuş gibi ağrıdı. Ya yanlış uygulama yaptı doktor ya da cidden çok hassaslaşmışım. Neyse eve geldim, idrar yaparken yanma hissim başladı ve hafif koyu bir iki lekelenmem oldu. Doktor da o esnada “ay uy” yaparken sen nasıl doğuracan falan demişti bir de. Yani doktoruna söyle bence her detayı çekinme. Ben reçete yazarken bile karşısında ilacı araştırıp, hamilelere uygun değilse yorumunu alarak çıkıyorum her ilacın. Yoksa şüphe ile kullanırsam ilacın yararı olmayacak bence ya da kullanmamakla yetineceğim. Her ikisi de kötü.
Hafif şekilde atlatırsın inşallah canımSağol canımmm, üşüttüm sanırım sadece hapşırık ve burun akıntısı varhalsizlik yok mesela
Ay hadi gözün aydın canım belirsizlik yoruyor insanı gününüzün belli olması güzel olmuş sağlıcakla gelsin kuzucuk, gününe takılma çok geride de değil gayet iyi durumda o zamana kadar kapatırsınız bile farkıKızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım AB’m de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever F Floweers
Ay inşallah canım çok sağ olasın iyi olsun da tek başka bir şey istemiyorum bu zaten nazlı bebek çıktıAy hadi gözün aydın canım belirsizlik yoruyor insanı gününüzün belli olması güzel olmuş sağlıcakla gelsin kuzucuk, gününe takılma çok geride de değil gayet iyi durumda o zamana kadar kapatırsınız bile farkı
Doktoruma guveniyorum ama iste bende senin gibi elle mudahale edilmemesinden yanayım. Doğumhane katına çıkardılar beni ilk kasilmam var diye. Orada zaten bir kaç defa ellediler. Şimdi normal yatış bölümdeyim. Sancilarim geçti. Nstlerde de sancı çıkmıyor. Bu akıntı moralimi bozdu. İlk gün beyaz akintiyla birlikte pembe kan geldi sonra bitti. Bugünde akintim oldu ama pembe değil. Bu gelen akıntı nişan mi diye düşündüm. Ama nişan gelince kansız mı gelir bilmiyorum. Birde sancısız mj gelir bilmiyorum.. benim ilk hamileligim değil ilki de erken doğum du tamda bu hafta da acil sezeryans alındım. Ağrım yokken baya acilmam olmuştu. O sebepten gözlem altındayımRisk var diye yatirdiysalar cart curt muayeneye gerek yok bence. Bunun kesinliği yok ama insanı sadece strese soktuğu için bile kasılmaya yol acabiliyor. Haftan erken zaten çok muayene edilmesine gerek yok. Açılma ne kadardı yatış verdiler ki? Bi de o pembe akıntı normal. Beni de elle çok muayene ettiler pembe akintim vardı baya eve geldikten sonra sabaha doğru iyice azaldı ve bitti. Elle muayeneden sonra normal diyorlar zaten pembe olmasına. Aşırı kanıyor olsa anlarsin normal kanama gibi renkli olur diye düşünüyorum.
Sancilarini nstden izlesinler yeterli sancıların devamlı geliyo olsa anlayabilirim muayeneyi de bilmiyorum sen doktoruna güveniyorsan çok da köstek olmak istemem, sonuçta doktor olan onlar vardır bir bildikleri durumu da olabilir, bu doktorlar beni deli edecek zaten sırf bu boş muayeneleri yüzünden çıkış verdim sayılır. doğurayim da kurtulayım..... Bir de eve geldikten sonra akıntım aşırı arttı normalden çok yani, ya doğum yakın diye muayenelerden sonra arttı ya da zaten son haftalar herkesin artiyorsa bilmiyorum
Bi de bu açılma oldukça ağrı hissetmemiz gerekmiyor mu? Yani sancın yoksa düzenli olarak açılma da yoktur diye düşünüyorum ama bilirkişi değilim benim de ilk tecrübelerim
Ayy sorma sormaa ne beklemiştik ahhaha çok merak ediyorum ama o da belirsizGit bencede canım seni merak ediyorum cinsiyette seni baya beklemiştik doğumda ne yapcaz acaba diye
Ayy bizim satlarımız çok yakın yakınaaaKızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever F Floweers
Gözün aydın canım da moralini bozma lütfenKızlar kontrolden çıktım ama anca yazabiliyorum. Kısaca bilgilendirme yapayım daha yoldayım Avm de iki tur yürüdüm zorunlu ihtiyaçlardan aman ya rabbi tövbe bellerim koptu yok anam benim pilim bitmiş. Neyse sadede geliyorum. Ya bir tık moralim bozuldu hep haftasıyla uyumlu ya da birkaç gün önde gidiyordu bugün 35+3 üz normalde 35+0 göründü. Sadece 100 gram almış son kontrolden beri. Ama doktor sıkıntı olmadığını söyledi. Haftaya bir daha görmek istedi 1 martta tekrar gideceğiz kontrole. Şuan doğum tarihi olarak 11 Mart belirlendi çok heyecanlandım son 17 gün kaldıdoktor benim için önemli olan bebeğin hareketleri dedi. Hareket ettikten sonra asla korkma gün içinde en az 10 hareket dedi. 38+0 olduğunda 11 martta doğum olacak şuan bir değişiklik olmazsa imagination forever F Floweers
Duruyor ama arkaplan rengiyle nerdeyse aynı olduğu için gözükmüyor. dikkatli bak görürsün ndbndndnx sonraki butonunun yanında hemenKk da son mesaja gelme durumu vardı ya kaldırdılar mı onu
Kız Allah razı olsunGözün aydın canım da moralini bozma lütfenbir iki hafta önde arkada olması bile çoğu zaman problem olmuyor 3 gün de problem değil tabi ki hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuşun
Duruyor ama arkaplan rengiyle nerdeyse aynı olduğu için gözükmüyor. dikkatli bak görürsün ndbndndnx sonraki butonunun yanında hemenniye bu renk kaldı cozemedim ama
O zaman gözlem altında tutulman iyi olmuş. Keşke başka yolu olsa ama işte muayene etmeden bakamiyorlar sanırımDoktoruma guveniyorum ama iste bende senin gibi elle mudahale edilmemesinden yanayım. Doğumhane katına çıkardılar beni ilk kasilmam var diye. Orada zaten bir kaç defa ellediler. Şimdi normal yatış bölümdeyim. Sancilarim geçti. Nstlerde de sancı çıkmıyor. Bu akıntı moralimi bozdu. İlk gün beyaz akintiyla birlikte pembe kan geldi sonra bitti. Bugünde akintim oldu ama pembe değil. Bu gelen akıntı nişan mi diye düşündüm. Ama nişan gelince kansız mı gelir bilmiyorum. Birde sancısız mj gelir bilmiyorum.. benim ilk hamileligim değil ilki de erken doğum du tamda bu hafta da acil sezeryans alındım. Ağrım yokken baya acilmam olmuştu. O sebepten gözlem altındayım
Ben de butonu gormememe rağmen oraya tıkladım dedim belki görünürlüğü yoktur da işlevi duruyordur diye djxbjdndkdndj öyle çözmüştüm. Bi de tek tek gelmek yerine mesela 1392 of 1412 diyor ya oraya tıklayınca sayfa sayısı girebiliyorsun. Öyle de gelebilirsin istediğin sayfayaKız Allah razı olsunDünden beri 1392. Sayfada kaldım okumaya da üşendim sona da gelemedim. Bari dedim mesaj göndereyim yardım cığlığıma biri yetişir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?