- 26 Aralık 2015
- 12.108
- 19.801
- 298
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.521
Benim de öyle olmuştu.O gece zaten heyecandan uyunmuyor ilk gebeliğimin son gecesinde ben de öyle olmuştum. Duygular çok değişikti sabahı sabah etmiştimgece ben de ayaktayım ama buraya girmiyorum genelde. Bazen girip yazdığım da oluyor ama benim de oğlum var onunla da ilgileniyorum tuvalet turları el ayak omuz tutulmaları derken saatler saatleri kovalıyor gerçekten. Ay yarın sağlıkla kucağına almak nasip olsun bebeğini inşallah çok heyecanlı gerçekten . Bakalım bizlere de nasip olsun
Ben şuna inanıyorum Rabbim bebişlerimiz gelmeden bizi alıştırıyor. Her türlü yorgunluğa,uykusuzluğa,zorluğa aynı zamanda tüm güzel duygulara kısacası “anneliğe”Benim de öyle olmuştu.Bünyemiz o uykusuzluğa rağmen iyi dayanıyor Amin, inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım.
Nsnxhdbxjdbdjbd sen adamsınwarcrew kııııız senın işini 3 cocugu olan arkadasıma sordum dogumu kolaylastırıyomus atış serbest yani ama hijyene ektra dıkkat et sen yınede.
Ya uyuyodum ndndndbjd ben peşine düşsem kocam yanaşmaz şuan bir şey olur diye korkuyorBu mesajdan sonra yazmadığına göre kocasının peşine düştü heralde
Ay umarım en acilisi da olsa çok hissetmeyiz acısını vs kolay geçer hepimiz içinBu sanırım kişiden kişiye değişiyor 100 çıkan oluyor hiç hşssetmiyor ben doğuruyordum nstd 70 çıkıyordu çığlık çığlığayken buda ilginç
Sen bensin skxnxjdxnd günoHerkese merhaba
Gece uyuyamayan ama olmayan uykusu iyice kaçmasın diye telefonu da eline almayan bir hamişim ben deDün kızım akşam 6 da uyuyup gece 12 de uyandı. 02.30 akadar annem idare etmiş sonra beni istemiş. 3 de geri uyuttum ve sabah 8 de kalktı yine Rahat rahat uyuyacağımız son günlerde karnımızdaki dursa diğerleri durmuyor
Yarın sabah 6 da hastanede olacağım, kan vs verilecek sonuçlar 8 e kadar çıkarmış. 8 de bebeğime kavuşacağım inşallah. Bu gece de stres yapar uyuyamam artık.
Doğru demiş ve bebiş de güzel gelişmiş inşallah kuveze de ihtiyacıniz kalmadan sağlıkla kucağına alirsin bebişini canimAmin canım hayırlısıyla inşallah. Bana da senın hayatın önemli dedı doktorum. 33+2 yiz. Kılosu 2200 gr
Evet ben de buraya bakmayinca bir şey eksilmiş gibi hissediyorumBugün 35+0 olduk. Hala inanamıyorum. Daha dün salak sağlık ocağında yanlış çıkan beta hcg kan değerim için tüm iki gün boyunca katıla katıla ağladığımı, yan ilçedeki hastanede kan verme olayını tekrarlayınca aslında doğru sonuç aldığımı ve bu sefer mutluluktan ağladığımı hatırlıyorum. Korka korka kalp atışı dinlemeye gittiğimizi, kese görme heyecanını, ikili tarama, fetal dna testi konuşmalarımızı, cinsiyet meraklarımızı hatırlıyorum. Şimdi sıra sıra doğurmaya başladık. Doğumlarımızı konuşuyoruz. Yarın bir gün de “süt gelmesi artması için neler yapıyorsunuz kızlar? Benim bebiş şöyle sizin bebişe durumlar ne muhabbetlerine gireceğiz inşallah. Güzel bir grup arkadaşlığıydı benceaşırı duygusalım a dostlarım
Ayy gozunaydin guzel anneKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Yaaaa çok sevindim canımKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Sağlıkla büyüsün yavrun hayırlı olsunKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Ayy canım masallaaaah cok sevındıımKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Ya senin de tarihin netleştiKızlar cıktım kontrolden 28.02.2025 saat 8.30 a verdıler yatısımı ama dr durmayabılır o gune kadar baskıyı cok artırmıs kanal uzunluguda baya bir kısa dedi.Bakalım hayırlısı artık,gozumdekı arada olan yıldızları bulanık gormeyı soyledım,28 ıne kadar tutmak ıstıyorum bebegı ama aksı bır durum olursa hemen gelırsınız hastaneye dedı.anestesıztle falan hıc gorusmedık bakalım haftaya salı gıdıncr gorusecez herhalde bısey demedı dr.bıde tartıldım bugun 1.5 ay sonra, hamılelık basından beri 14 kılo almısım.bakalık cumayı gorebılecekmıyız
Gerçekten iyi ki bir araya gelmişiz denk gelmişiz. Her anı beraber yaşadık beraber paylaştık ve birbirimize her anımızda destek oldukNsnxhdbxjdbdjbd sen adamsınben de şey görmüştüm bir doktor bahsetmiş sadece açıklık 6 bile olduysa eşler istiyosa olabilir falan diye de insan korkar o kadardan da canım nsbxjsbdjdndjd zaten bir kere yapsam tetiklenecek gibi bi hissiyatim var çünkü uzanmayip evde bir şeyler yapınca bile hafiften sancıları algılamaya başlıyorum.
Ya uyuyodum ndndndbjd ben peşine düşsem kocam yanaşmaz şuan bir şey olur diye korkuyorgece kalkinca telefonu almıyorum elime yoksa uykum kaçıyor nsndjsbdjsjdjdjd
Ay umarım en acilisi da olsa çok hissetmeyiz acısını vs kolay geçer hepimiz için
Sen bensin skxnxjdxnd günoay yarın mı kavuşuyorsunuz son gecen dinlenmeye bak ay çok güzel ya Sabah uyuyo olduğum için simdiden dua ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah
Doğru demiş ve bebiş de güzel gelişmiş inşallah kuveze de ihtiyacıniz kalmadan sağlıkla kucağına alirsin bebişini canim
Evet ben de buraya bakmayinca bir şey eksilmiş gibi hissediyorumaranıza geç katıldım ama iyi ki gelmişim, iyi kötü her şeyi birlikte yaşadık resmen şimdi son haftalarimiz herkes duygusal ağlatma bizi nxnxnxnxn
Yaa bebısmm benımde ıcımı bır heyecan kapladıYa senin de tarihin netleştivay be kankam sona geldik geliyoruz heyecanlar heyecanlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Şubatın son günü sen olacaksın . Bence bekler o güne kadar son 10 gün
Ben 31 gibi yavaştan 2 günde bir sürmeye başlamıştım. Şuanda da aklıma geldikçe sürüyorumGöğüs ucu kremine ne zaman başladınız
Hadi gözün aydın uzan dinlen yoksa aşşa inmek için tepiniyorlarKızlar cıktım kontrolden 28.02.2025 saat 8.30 a verdıler yatısımı ama dr durmayabılır o gune kadar baskıyı cok artırmıs kanal uzunluguda baya bir kısa dedi.Bakalım hayırlısı artık,gozumdekı arada olan yıldızları bulanık gormeyı soyledım,28 ıne kadar tutmak ıstıyorum bebegı ama aksı bır durum olursa hemen gelırsınız hastaneye dedı.anestesıztle falan hıc gorusmedık bakalım haftaya salı gıdıncr gorusecez herhalde bısey demedı dr.bıde tartıldım bugun 1.5 ay sonra, hamılelık basından beri 14 kılo almısım.bakalık cumayı gorebılecekmıyız
Allah razı olsun canım benim. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. Bol bol sütümüz olsun, bebişlerimizin gazı olmasın. Uykuyu çok sevsinler. Sadece annelerine değil babalarına da düşkün olsunlarNsnxhdbxjdbdjbd sen adamsınben de şey görmüştüm bir doktor bahsetmiş sadece açıklık 6 bile olduysa eşler istiyosa olabilir falan diye de insan korkar o kadardan da canım nsbxjsbdjdndjd zaten bir kere yapsam tetiklenecek gibi bi hissiyatim var çünkü uzanmayip evde bir şeyler yapınca bile hafiften sancıları algılamaya başlıyorum.
Ya uyuyodum ndndndbjd ben peşine düşsem kocam yanaşmaz şuan bir şey olur diye korkuyorgece kalkinca telefonu almıyorum elime yoksa uykum kaçıyor nsndjsbdjsjdjdjd
Ay umarım en acilisi da olsa çok hissetmeyiz acısını vs kolay geçer hepimiz için
Sen bensin skxnxjdxnd günoay yarın mı kavuşuyorsunuz son gecen dinlenmeye bak ay çok güzel ya Sabah uyuyo olduğum için simdiden dua ediyorum sağlıkla al kucağına inşallah
Doğru demiş ve bebiş de güzel gelişmiş inşallah kuveze de ihtiyacıniz kalmadan sağlıkla kucağına alirsin bebişini canim
Evet ben de buraya bakmayinca bir şey eksilmiş gibi hissediyorumaranıza geç katıldım ama iyi ki gelmişim, iyi kötü her şeyi birlikte yaşadık resmen şimdi son haftalarimiz herkes duygusal ağlatma bizi nxnxnxnxn
En çok babalarına düşkün olsunlar ve babaları da öyle olsun ki win winAllah razı olsun canım benim. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. Bol bol sütümüz olsun, bebişlerimizin gazı olmasın. Uykuyu çok sevsinler. Sadece annelerine değil babalarına da düşkün olsunlar
Daha nasıl dua edilir bilemedim
Çok sevindim iyi olmanızaKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
Uraz’ın annesi SinemKızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?