Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
benim gobek daha dusmedi. Ama evet bu gobegin dogum yaklasinca düsmesi dogrumu merak ediom senin dusmedi daha sanirim
Yok kiz nerdeeee düne kadar agzımdaydi, şükür bugün inmiş biraz yanmam yok en azından eşime göre karnım inmiş biraz ama bence inmemiş çözemedim yani bariz bi düşme yok açıkçası. 3 saattir falan vajinama doğru bir baskısı var anlatamam bu seferde aşşağıya basıyor kendini tuvaletim yok ama varmış gibi kötü bir hissi var sürekli(( ortası yok benim bu kızın

Evet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrum ama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor

Bugünden başladım bile uygulamaya öyle tabii doğru söylüyorsun, sağlıkla doğsun yavrucaklar

Evet evet kesinlikle gelmek isteyecek. Ama ne yazık ki dayamış kafayı tam sağ göğüsumun altına orada duruyor yavrum ama bir hafta daha fazladan bekleyemezdi diye hissettiriyor vücudum zaten. Artık sinyal veriyor
Uyudun mu sapık aşık gibi sormam hahdbx

Teyzelerı sevsın o mınık kuşuanasının gogsunden hıc ayrılmayacak anlasıldı
Uyudun mu sapık aşık gibi sormam hahdbx
Pekıı bu uykusuzlugumuz o degılde bebelerede bulasmaz ınsallahbenım gobegımın delıgı asırı agrıyor ya orda dikişimde var tam gobek delıgının ıcınde eskı bı amelıyattan kalan yırtılcak dıye korkuyorum

Ahah vallahi nolacak böyle aynı beğenmeler aynı tayfa Doğurduktan sonra da emzirmeye kalkar bakarız biz alışkanlık oldu artık
Bugunde gobek delıgı agrısı uyutmadı sagolsun sankı yırtılacak oyle bır gergınuyumuyoz sonra tansıyonumuz yukselıyo ama bende sıfır uyku suanda

Ah canım benim bende öyle dedim biliyor musun yüreğimden ayrılmayacak. Orada huzur bulacak diye. Allah'ım ne güzel bir duygudur kim bilir
Benimde göbek deliğimin çevresi çok gergin ve acıyor bol bol krem sür mutlaka kuzum

Merhaba arkadaşlar 34 hafta dayım rahmim de birden bıçak batması oluyor ve kasıklarıma ağrı giriyor yürürken zorlanıyorum gün içinde ara ara oluyor doktor kontrolüme on gün var tedirgin oldum sizde bu durumu yaşayan var mı erken gideyim mi kontrole

Zaten alıstık nobet beklemeyeben yıne mıde ılacı ıctım valla leblebı gıbo rennıe cıgnıyorum artık.belgesel modunu actım yataktandön dön uyuyamadım en ıyısı kalktım

Eklentiler

• IMG_6718.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 39
Zaten alıstık nobet beklemeyeben yıne mıde ılacı ıctım valla leblebı gıbo rennıe cıgnıyorum artık.belgesel modunu actım yataktandön dön uyuyamadım en ıyısı kalktım
Kız o ne bu daha çok uyku kaçırır yat yatağına zorlayınca ara ara uyunuyor. Mesela ben size yazıyorum wc , su içmek, üst değişmek bunları yapıp bir saat uyuyorum sonra yine uyanıyorum mesela biraz önce uyudum şimdi uyandım tekrar yazıyorum deli gibiyiz ya oy oy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…