Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Gerçekten çok zormuş o sancı olayı kuzum. Valla sayılı gün kaldı kuzum çok stres yaptım ben iyice azaldı doğum şekli önemli değil artık. Çünkü bazen bazı şeyler bizim elimizde olmuyor. Nasip. Duanı eksik etme çok seviliyorsun

Olsun senle bebiş sağlıklı olun önemi yok bebiş dönmek istememiş kendi yolunu kendi seçiyor sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
Ne güzel bir cümle.. kendi yolunu kendi seçmiş gerçekten de öyle. Akışa bırakmak lazım gelcek oğlum bakalım 25inde. Duanı eksik etme

Canım benim ya haydi hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuk sağlıklı olsun nasıl geldiği önemli değil kuzular nasıl geleceklerini kendileri belirliyor demek ki öyle keyfi yerinde paşanın
Amin canım benim bolca amin onun keyfi yerinde olsunda ben acılara razıyım. Rabbim kolay eylesin. Sende durumlar nedir bebek nasıl sen nasılsın doğum nasıl olacak

İnternette yükselen burç hesaplama siteleri var canım. Ordan öğrenebilirsin. Sadece doğum tarihin ve saatini giriyorsun.
Ben bugün doğum şeklinden sonra yükselen burcu araştırdım biliyor musun tamda şimdi bu konuya denk geldim sizde konuşmuşsunuz. Seninde sezeryan olacaktı değil mi kaçta olacak doğum ayarladınız mı yoksa doktor mu söylüyor saatini ? Ben saatinide ayarladım. Ama yükselen burcunu bilmeden rast gele olsun dedim valla gönlüme de oldu gibi bakalım

Ben çok dengesizim bi istiyorum bi istemiyorum
Bana o aydınlanma 15 gün kaldı diyince geldi. Tam hastanenin bahçesindeyiz eşime şey demeye başladım ya aslında ben alıştım hamileliğe böyle mi kalsaydı. Sonra dedim yok ya doğsun görmek istiyorum özledim oğlumu. Sonra hazırda hissetmiyorum biraz daha mı beklese demeye başladım. Bende ne dediğimi bilemedim işte. Ama acı çekiyorum artık hele o sancılar müthiş acı verici her gece korkuyorum aniden doğacak diye

Valla bizde döndü sandıkta hala yukarda. Artık ümidim yok dönmez dedi doktorda zaten
Olsun kuzum canı sagolsunsaglıklı olsunda dönmesin bakalım.cumartesı donuktu benımkı kafa aşagı,uzunlukta kısalmıstı 15 mm,bugun ıyıce kafayı yerlestırdı kanala dıye dusunuyorum bu kadar agrı normal degıl,kendıme 10 gun verdım 10 gune ben adaya veda edecegım gıbı gozukuyor

Kızlar bugun doguran komsumla konustum sezeyana 1 de gırmıs 1.30 da odasındaymıs,bebegı emzırmıs ama hala ayaga kaldırmamıslar,bırkez agrısı olmus ılac vurmuslar,bas agrısıda yokmus suanda.sezeryan olacak ben ve benım gıbı arkadaslarım ıcın bılgılerınızehayalımdekınden kolay anlattı anlatıncakorkum azaldı bıraz

Duam da kalbim de seninle bunu çok iyi biliyorsun papatyam İnşalalh kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Sona az kaldı bakalım yarın da ben merakla heyecanla gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…