• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Kızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba normali nedir bu işin :D ben 26+3 haftalığım tam ve 7-8 kilo aldım en başta çok hızlı bi şekilde 6 kilo almıştım şuan geç yemek yememeye çalışarak bi tık dikkat etmeye çalışıyorum ama kesinlikle boğazımı tutamıyorum.
Ben 29+4 6 kilo da kaldım :(

Kızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba normali nedir bu işin :D ben 26+3 haftalığım tam ve 7-8 kilo aldım en başta çok hızlı bi şekilde 6 kilo almıştım şuan geç yemek yememeye çalışarak bi tık dikkat etmeye çalışıyorum ama kesinlikle boğazımı tutamıyor
Sata göre 30 bebişe göre 31-32 falanim 46 ilr başladım şuan 62 kiloyum jsbdjsbjdd saatim yok gece de geç uyuyorum yiyip yatıyorum saldım zaten doğumdan sonra ya kendi gidecek ya da gitmezse spor vs hallederim boğazımı tutup artık dnnfjdjf hiiiiç moralimi bozamicam salmadigimda da aliyodum birden şak şak srtmaya başladı 2. Trimester boyu ama şu bir aydır 6162 sabitlenmiş gibi bilemedim 😅😅😅 siz bana bakmayın dobik olmayi ben seçtim galiba

Kızlar kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız acaba normali nedir bu işin :D ben 26+3 haftalığım tam ve 7-8 kilo aldım en başta çok hızlı bi şekilde 6 kilo almıştım şuan geç yemek yememeye çalışarak bi tık dikkat etmeye çalışıyorum ama kesinlikle boğazımı tutamıyorum.
Ben 27+5 im. 8 kilo aldım 🥺 8 kilo ile bitirmeyi hedeflerken 😄

Ben 30+4 haftalığım 10 kg aldım hamileliğimin başından beridir dikkat ediyorum düzenli yemeye ama ekşi tatlı olan şeyler beni benden alıyor 🤦🏻‍♀️ iştahım inanılmaz açık gerçekten hamileyken boğazını tutmak en zoru bence doğumdan sonra bi sekilde halledicez artık

Bende 30+2 yım 4 kilo aldım ama ben yüksek kiloda hamile kaldım diğer hamileliklerimde 9 kilo almıştım doğumdan sonra 5 emzirirken gitmişti hamile kaldığım kilonun çok altına dusmustum

31+2 ben ilk 5 ayda aldım alacağımı zaten. 😅 şuan +13.

Benimde bir suredir hareketleri azalmis sekilde senle daha oncede yazişmiştik. Suan 31 haftalk olmak uzere hala ayni. Onceleri kipir kipirdi. Simdi 1 aydan fazladir azalmis durumda ama normal diyorlar. Kahve ictigimde falan biraz hareketleniyor sonra yine ayni. Benimde haftaya kontrolum var merakla bekliorm
Neden böyle acaba? Konuştuğumuz zamandan beri hiç doktora gittiniz mi sorma imkanınız oldu mu? Dr mu dedi normal olduğunu

Canım bebek buyudkce alanı daralır rahat hareket edeemez o yüzden daha az oluyor
Ama daha 27 haftalık. Yani alanı daralıp az hareket ediyor olsaydı burada 30-31 haftalık olup tekmelemekten uyutmayan bebekler olur muydu bilemedim ya. Bakıyorum herkes çok hareketli hiç durmuyor vs diyor bi bizim böyle

Ama daha 27 haftalık. Yani alanı daralıp az hareket ediyor olsaydı burada 30-31 haftalık olup tekmelemekten uyutmayan bebekler olur muydu bilemedim ya. Bakıyorum herkes çok hareketli hiç durmuyor vs diyor bi bizim böyle
Canım ben 26.haftamda telaş yapıp doktora gitmiştim 10-12gun nerdeyse hiç hissedemedim ama oluyor dedi doktor. Burada da konusu geçmişti hatta. Eski hareketleri bilinçsiz büyüme tepkileriyken 27den sonrası bebeğin kendi karakterini oluşturuyor demişti. Bazen durgunlaşırmış böyle.ufak böyle kalp atışı gibi hissediyorsan sıkıntı yok. Minikte olsa bı çıtırtı verir illa ki. Hiç mi hareket hissetmiyorsun yoksa çok az ve derinden mi hissediyorsun?

Ben var ya şom ağzımı şapim yani dün mü konuştuk hatırlamıyorum bu kaburga ağrısı mevzusunu çok oturunca hafif ağrı dışında derdim yok demiştim bugün sabahtan beri geberiyorum uzansam da fayda etmedi hem kaburga hem de biraz alt kısmı midem tarafı gibi acı var anlamadim 🥲🥲🥲🥲 bu update bana da geldi tşk sjndjsndkdj

Fikir için çok teşekkür ederiz canım 👍

29+4 üm 1.5 kilo aldım yemiyor değilim ama dikkat ediyorum abartmamaya calısıyorum sağlıksız seyleri daha az tüketiyorum aksamları yememeye calısıyorum bol su icmeye calısıyorum bunlar etkiliyor sanırım

Merhaba adım gözde şuan yaşadığım yer balıkesir ama İstanbul'a dönücem 30 yaşındayım 2. Gebeliğim kız bebeksat 5 haziran tahmini söylenmedisağ salim doğarsa ismi asena duru olacak
Merhabq mesajını okuyunca çşn takvimini sormak istedim 30 yaş haziran erkek gösteriyor tutmamış oluyor değil mi

Neden böyle acaba? Konuştuğumuz zamandan beri hiç doktora gittiniz mi sorma imkanınız oldu mu? Dr mu dedi normal olduğunu
Hayr henuz dr a gtmedm haftaya gdcem. Saglk ocagna gitmistim kalp atisini dinledim. Normal diyenler etrafimdakiler ve nette okudugum bazi yorumlar🤷‍♀️

Back
X