- 26 Ocak 2021
- 464
- 1.261
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #23.801
Ben de bunu yazacaktim, kizlar ilk sayfaya hastane cantasi ekleme vaktim geldi sanirim, ben de bakacagim biraz ama siz de bulduklarinizi gonderin, ortaya karisik bir seyler yapayim:) benim burada bebegin kundagina kadar her seyi veriyorlar sadece kendime pijama gecelik+ guzellik- bakim urunu ve bebege 2-3 takim goturecegim sanirim.Kızlar hastane çantasını hazırlayan var mııneler koydunuz acabaa
Bende yok ama şeker ve gluten içeren şeker içeren hiç bir şeyi tüketmemen gerek. Patates,pirinç vs.Kızlar merhaba, gebelik şekerim çıktı malesef. Gebelik şekeri olanlar diyetisyenle mi devam ediyorsunuz? Beslenme şekliniz nasıl? Rica etsem biraz anlatabilir misiniz?
Çok teşekkürler şu an tokluklar 180 civarında günde 3 defa 8er ünite insülin vuruyorum..çok katı diyet yapıyorum resmen açım ona rağmen böylrGecmis olsun şekeriniz kaç çıkıyor
Her şeyi denedim fayda etmedi canımöksürük için pekmez tereyağı denedin mi
Canım ben de var, doktorum diyetisyene yönlendirmedi kendim diyet yapıyorum. Pilav, patates, havuç, bezelye, her türlü hamurişi, her türlü tatlılar, paketli ürünler hepsi yasak. Pilav yerine ne yiyebilirsin. Mesela bulgur pilavı, tam buğday makarna ama tabii bunları da abartmaman gerekiyor. Yani olabildiğince karbonhidrattan eksik besleniyoruz. Daha ağırlıklı protein-sebzeKızlar merhaba, gebelik şekerim çıktı malesef. Gebelik şekeri olanlar diyetisyenle mi devam ediyorsunuz? Beslenme şekliniz nasıl? Rica etsem biraz anlatabilir misiniz?
Yok kız gluten tüketebiliyoruzzzz mesela bulgur, tam buğday ürünlerBende yok ama şeker ve gluten içeren şeker içeren hiç bir şeyi tüketmemen gerek. Patates,pirinç vs.
Hee doğru bende sizi hepten aç bıraktımYok kız gluten tüketebiliyoruzzzz mesela bulgur, tam buğday ürünler
Ben diyetisyenle devam ediyorum ikinci haftam ve çok şükür normale geldi şekerim 110/120civari şu an toklukKızlar merhaba, gebelik şekerim çıktı malesef. Gebelik şekeri olanlar diyetisyenle mi devam ediyorsunuz? Beslenme şekliniz nasıl? Rica etsem biraz anlatabilir misiniz?
Açlığın kaç çıkıyor canım?Ben diyetisyenle devam ediyorum ikinci haftam ve çok şükür normale geldi şekerim 110/120civari şu an tokluk
Kız zaten diyetisyen bize ölümüne aç bırakıyorHee doğru bende sizi hepten aç bıraktım
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Dileğim sıkıntısız bu süreci atlatmamızCanım ben de var, doktorum diyetisyene yönlendirmedi kendim diyet yapıyorum. Pilav, patates, havuç, bezelye, her türlü hamurişi, her türlü tatlılar, paketli ürünler hepsi yasak. Pilav yerine ne yiyebilirsin. Mesela bulgur pilavı, tam buğday makarna ama tabii bunları da abartmaman gerekiyor. Yani olabildiğince karbonhidrattan eksik besleniyoruz. Daha ağırlıklı protein-sebze
Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıkla atlatın siz ve bebişinizBen diyetisyenle devam ediyorum ikinci haftam ve çok şükür normale geldi şekerim 110/120civari şu an tokluk
Ben de evde ölçüm yapıyorum canımm. Misal ekmek tam buğday bile olsa 2 dilim olunca hemen fırlıyor. İş yerinde yemekhanede de yiyince fırlıyor yani 140 görüyorum. Evdeyken max 110 çıkıyor. Pilav patates direkt yükseltiyor. Mesela bi kere yarım çikolata yedim yanında sütlü kahve badem tükettim zıplatmadı 107 çıkmıştıCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Dileğim sıkıntısız bu süreci atlatmamızSen evde kan ölçümü yapıyor musun? Özellikle kötü geldiğini düşündüğün besinler var mı?
Sabah kahvaltıda nasıl besleniyorsun? Mesela peynir olarak ne yiyorsun? Sanırım kahvaltıda yediğim kaşar benim şekerimi yükseltiyorBen de evde ölçüm yapıyorum canımm. Misal ekmek tam buğday bile olsa 2 dilim olunca hemen fırlıyor. İş yerinde yemekhanede de yiyince fırlıyor yani 140 görüyorum. Evdeyken max 110 çıkıyor. Pilav patates direkt yükseltiyor. Mesela bi kere yarım çikolata yedim yanında sütlü kahve badem tükettim zıplatmadı 107 çıkmıştı
Ay ben de kaşar tüketiyorum. Bu sabah 2 dilim tam buğdaya kaşar koyup tost yaptım çünkü her gün aynı şeyden sıkıldım. Avokado yedim. Süt içtim, yumurta haşlamıştım patlamışSabah kahvaltıda nasıl besleniyorsun? Mesela peynir olarak ne yiyorsun? Sanırım kahvaltıda yediğim kaşar benim şekerimi yükseltiyor
Ya listen çok güzelmiş ben de ortalama bu şekilde beslenmeye çalışıyorum. İş yerinde tabii elimde değil değişiyorBende diyetisyenle şeker takibindeyim diyetim şöyle tabi herkesin ihtiyaçları farklıdır sadece fikir olur belki diye paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?