- Konu Sahibi GlamourGaze
-
MaşallahKolaylıklar diliyorum ,umarım başarılı sonuçları da yazarsınız A Alyasena
Ben günlük olarak programını kendim yapıyorum
Dershane ödevlerine ek kendim veriyorum genelde o şekilde.
Yarin sabah Ozdebir
Pazar günü de Töder sınavına girecek bu hafta .
Biraz düşüş yaşamıştı son sınavlarda bakalim bunlar nasıl olacak ?
Kesinlikle program yapıyordum ama uyulmuyor sonrası çatışma ama bu şekilde koçla seviyeli görüştüğü için ne dese yapmak zorunda kalıyorBiz de yaparız ama çocukla çok yüz göz oluyoruz okul kurs hepimizin inş şu yol güzel geçer
Özdebir de mat zordu dedi oğlum bende bu kez bekliyorum töderin soruları bulursam evde yaptırayımNasılsıniz lgs anneleri ?Nasıl geçmiş Töder ler Ozdebirler ?
Oğlum zordu dedi Töder daha zordu ama ben Özdebirden daha düşük alirim dedi
Umarım sizlerde haberler güzeldir .
Ben de gerildim deneme aciklanana kadar bile böyle belirsizlikle beklerken ,gerçek sinav sonucu beklerken nasil olacağız acaba ?
Özdebir matematik felaket bizde. Diğerleri iyi. Oğlum töder daha zor dedi. Toderi düşünemiyorum artık. Matematik eksiye inmese bari. Özdebir matematikten sonra todere bakamayiz galiba.Nasılsıniz lgs anneleri ?Nasıl geçmiş Töder ler Ozdebirler ?
Ben de gerildim deneme aciklanana kadar bile böyle belirsizlikle beklerken ,gerçek sinav sonucu beklerken nasil olacağız acaba ?
Toder açıklanmış. Bizimki batık durumda. 400 anca almış maalesef. Şu 5 buçuk ay hayırlısıyla bir bitseydi.Nasılsıniz lgs anneleri ?Nasıl geçmiş Töder ler Ozdebirler ?
Ay benim kizim ,benim planlari hic dinlemiyor. O eski halinden eser yok simdiKolaylıklar diliyorum ,umarım başarılı sonuçları da yazarsınız A Alyasena
Ben günlük olarak programını kendim yapıyorum
Dershane ödevlerine ek kendim veriyorum genelde o şekilde.
Yarin sabah Ozdebir
Pazar günü de Töder sınavına girecek bu hafta .
Biraz düşüş yaşamıştı son sınavlarda bakalim bunlar nasıl olacak ?
Benim kizim da toder zordu dedi. 400 alacak mi bakalimToder açıklanmış. Bizimki batık durumda. 400 anca almış maalesef. Şu 5 buçuk ay hayırlısıyla bir bitseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?