- 7 Nisan 2016
- 643
- 1.030
- 42
-
- Konu Sahibi GlamourGaze
Daha çok çalışması gerektiğini düşünüyor ama sanki karşılık yok gibide hissediyor önümüzde 6 ay var çok iyi olacak diyorum ama düzeldiğini görse belki daha bi severek çalışacakMerhaba ,etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor, konular arttı, cocuklar yoruldu ,benim oglumunda düştü ,Sinan kuzucu dan sonra bariz bi dusme oldu 2 denemesinde .
Zafere giden yol zorluklarla doludur diyorum.ben elbet düşecek ki tekrar çalışsınlar. Böyle olunca da bi motivasyon düşüklüğü oluyor ,boşuna mı çalışıyorum diyor .
Oyle 3 4 ayda halledilse herkes yapar oğlum. Düşünce yılmayıp, kalkıp devam eden kazanacak diyorum .
Gerçekten de öyle düşünüyorum, bu düşüşleri yöneten, yilmayip devam eden kazanacak bunlar yoldaki engeller .
Motive edin belki bi iki gün tamam mola yap diyebilirsiniz .
Ama çok zor çok, sonu güzel olur ,zordu ama değdi diyebiliriz daha çok çalış
Günaydın arkadaşlar , gruba artığım ilk mesajım olacak,Allah’ım inşallah bütün alın teri döküp emek harcayan yavrularımızı yolun sonunda başarıyla mükâfatlandırır,Bu süreçte gerçekten annelerin de çocuklar kadar konuşup stres atmaya ihtiyacı varmış süreci yaşayarak öğreniyoruz. Oğlumun ilk denemeleri çalışmasıyla orantısız çok düşük geliyordu . Sınıf öğretmeni ile görüştüğümde asıl performans denemeleri şubat gibi belli olacak moralinizi bozmayın şimdilik demişti ,biraz toparlamaya başladık derken şimdide birçoğunuzun bahsettiği gibi fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğunu görebiliyorum .Allah’ım hepsine güç kuvvet versin ,en azından 2. okul sınavları da hayırlısıyla biterse biraz rahatlarlar inşallah okul sınavları da ayrı bir stres…
Bilemiyorum. İnanın çocuğun morali bozulmasın diye aldığı kötü sonuçları konuşmuyoruz yanında. Elimden geldiğince gaza getiriyorum..Bu hafta sınavdan daha iyi alırsın, hadi oğlum az kaldı, hadi oğlum diye diye. Vallahi bitse de kurtulsam moduna girdim. Kızımda bu kadar zorlanmistim. Erkekler daha zormuş. Ergenlikte ayrı bir sıkıntı erkeklerde. Hırçınlık çok.Emek boşa gitmez annesi ,çalışıyorsa mutlaka görecek insallah faydasını.
Siz moralinizi bozmayın ki o da inanabilsin yapacağına. Çok üzülüyorum bu çocuklara, bizim de okul 16.30 da bitiyor bir de hafta sonu dershane .
Belki bi yöntem değişikliği yapabilirsiniz kısa molalarla çalışma, belki sabah yarım saat erken kalkıp bi kısmını oyle halletmesi. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah, güzel kapılar açsın yavrularımıza, emeklerinin karşılığını almayi nasip etsin .
Daha kolay denemeler alıp evde çözse belki de ozguveni yerine gelir daha hırslanır.
Ben oğlan dağılmaya başladığı zaman hemen kolay kaynak veriyorum bugun bunu çöz diye
Doğruları görünce yapıyorum güveni yaşasın.
Umarım çok faydalı olur. Kesinlikle koç iyi oluyor çocuk için bi düzenleme yapıyor böylece napsam diye kalmıyor ortadaSevgili yoldaş anneler:) size sormuştum koç olayını instegram da buldum bir öğretmeni denemek istedim cüzü de bir rakam ödeyip ve uzaktan diye pek bir umudum yoktu ama bize elimizde ki kaynakları sıraladı kolaydan zora doğru ve günlük ödevlendirme yapıyor oğlumla irtibatta olup. Konu konu ilerliyorlar amacımız elinizde ki kaynakları eritmek olsun dedi ilk konuyu 10 kaynakta bitirmek kimisini çözmüş kimisinden atlamış çok söylendi ama başlarda şimdi kaçırdığı sorular eski konulara bakınca azaldı konular oturuyor gibi daha yeni nesillere pek geçemedik elde kaynaklar bitmeden anlamlı değil almanız dedi
Dershane okul ödevleri dışında 30 fen 30 mat 10/20 sayfa kitap yada paragraf şeklinde gidiyorlar belki fikir olur yazmak istedim daha denemeler olmadı kayda değer sonuçlara yansımasına da bakacağım hepimize kolay gelsin