- 7 Nisan 2016
- 643
- 1.030
- 42
-
- Konu Sahibi GlamourGaze
Cevaplar yayınlandı mı? Bize dershaneden gelmedi cevaplar. Nereden baktınız?Şİmdi baktık çok kötü sonuçları moralimiz çok bozuldu açıkçası lgs bu zorluktaysa napıcaz bilmiyorum(
Tam olarak bu
Merhaba denemelerin tutarsızlığını bizde yaşıyoruz tam oturtamadık hala. Bence mutlaka bir koçla çalışılmalı günlük rapor vermeleri koçun o haftaki soru sayısı vs. Düzen oluşturuyor ilk 1 2 hafta zorlanıcaktır sonrasında düzene girerArkadaşlar merhaba
Dershane ve cumartesi okulun deneme sonuçları bizim de çok dalgalı konuları tam özümsemediği için olabilir dedi rehberlik okul üzerine gitmeyin diyor hani böyle 10/20 puan değil 70/80 puan farklar matematiği doğrultuyoruz 20 de 20 yapıyor Türkçe batıyor Türkçeyi full oluyor diğerleri hepsini bir arada yaptığıçok nadir din e ön yargı mı nedir hep bir yanlış çıkartıyor
Matematik için özel ders aldıracağız sanırım ama hem mat dersi verse hem koçluk yapsa gayreti var ama tamamen çalışmıyor 2 saat bakıp geçiyor eksikleri ben söyleyince anne olduğum için hiç senin gözüne giremedim ben zaten diye triplere giriyor gerçekten sıkıldım şu süreçten hepimize Allah kolaylık versin kız arkadaşları daha düzenli çalışıyor örneği veriyordum takıldı kaldı oraya sınıfında lgs yönelik erkek arkadaşlarından az kişi var hazırlanan ancak rekabeti kurs da görüyor oğlum
Bu koç hakkında var mı bilgisi olan düzenli çalışma sistemi oturtabilir miyiz ki artık
Rehber öğretmen var dershane de oda 5 denemeden sonra eksik konuları atmış tekrar yapsın diye belki 2. Dönem olur ama kesinlikle bir programını takip edilmesi lazım okul dershane rehber öğretmenler ajanda tutuyor ama bireysel olmadığı için arada sallıyor maalesef sizin de çözülür inş tutarsızlıklarMerhaba denemelerin tutarsızlığını bizde yaşıyoruz tam oturtamadık hala. Bence mutlaka bir koçla çalışılmalı günlük rapor vermeleri koçun o haftaki soru sayısı vs. Düzen oluşturuyor ilk 1 2 hafta zorlanıcaktır sonrasında düzene girer
Dershaneler de rehber öğretmen almış gibi bu görevi oda haftalık alıyor rapor evet ergenler kendi bildiklerini yapıyorlar dese ki ben hiç istemiyorum masrafa gerek yok okulda hayallerini anlatıyormuş ama bana gelince en saçma okulları gösteriyor en kötü oraya giderim diyeHepimiz ayni dertten muzdaripiz dershanede ona koçluk yapan bir öğretmen yok mu ?
Denemeler de birbirinden tutarsiz kimi çok zor ,kimi kolay biraz da o yüzden bu fark .
Koc la hiç çalışmadık, benim oğlanın hem okulda koçu var hem dershane yardımcı oluyor ama en nihayetinde kendi bildiğini yapıyor.
Bence dershaneden biri koçu olsa daha iyi olur ,kontrolü programı derken daha pratik olur .
Obur turlu başka bi ayak eklenecek, cocuk hangi birine yetişecek diye düşünürdüm ben olsam .
Yine de farklı biriyle görüşüp fikir almak yardımcı olabilir size .
Merhaba benim kizim da ayniArkadaşlar merhaba
Dershane ve cumartesi okulun deneme sonuçları bizim de çok dalgalı konuları tam özümsemediği için olabilir dedi rehberlik okul üzerine gitmeyin diyor hani böyle 10/20 puan değil 70/80 puan farklar matematiği doğrultuyoruz 20 de 20 yapıyor Türkçe batıyor Türkçeyi full oluyor diğerleri hepsini bir arada yaptığıçok nadir din e ön yargı mı nedir hep bir yanlış çıkartıyor
Matematik için özel ders aldıracağız sanırım ama hem mat dersi verse hem koçluk yapsa gayreti var ama tamamen çalışmıyor 2 saat bakıp geçiyor eksikleri ben söyleyince anne olduğum için hiç senin gözüne giremedim ben zaten diye triplere giriyor gerçekten sıkıldım şu süreçten hepimize Allah kolaylık versin kız arkadaşları daha düzenli çalışıyor örneği veriyordum takıldı kaldı oraya sınıfında lgs yönelik erkek arkadaşlarından az kişi var hazırlanan ancak rekabeti kurs da görüyor oğlum
Bu koç hakkında var mı bilgisi olan düzenli çalışma sistemi oturtabilir miyiz ki artık