- 6 Mart 2025
- 156
- 67
- 13
- 29
Ederim canım inşallah buyumuslerdirİnşallah canim bizede haber et![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim canım inşallah buyumuslerdirİnşallah canim bizede haber et![]()
Aminn inşallah herşey gönlümüzce olsunİnşallah tutar canim benimde ilk ay femara ve catlatmayla tutmadi geçen ay rahim filmi cekildim temiz cikti bu ay yine femaraya devam bugun başladim femaraya 3 nisanda kontrole cagirdi bu mübarek günlerde rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder insallah hepimize bütün isteyenlere![]()
Aşılama sonrası 12.gündeyim betahcg baktırdım olumsuz 0.23 çıktı üç gün sonra tekrar kan vericem olmazsa bir sonraki ay devam tedaviyeMerhaba ilk günde 2 klomen kullanımımda yumurtalarım büyümedi ve olmam gereken zamandan çok erken adet oldum bir ay ara vermek istedim üstüste olmasın diye şimdi bu ay doz yükseltip günde 3 klomen tedavisiyle iki tane yumurtam büyüdü 23mm ve 16mm. Çatlatma iğnesi ve aşılama yaptılar 15 gün sonra sonucum belli olucak
İnşallah pozitif olur canim bende pazar günü catlatma ignesi vuruldum bugun ikinci günüm insallah bebislerimiz gelir rabbim büyükAşılama sonrası 12.gündeyim betahcg baktırdım olumsuz 0.23 çıktı üç gün sonra tekrar kan vericem olmazsa bir sonraki ay devam tedaviye
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumİnşallah pozitif olur canim bende pazar günü catlatma ignesi vuruldum bugun ikinci günüm insallah bebislerimiz gelir rabbim büyük![]()
İnşallah canim bende senin güzel haberlerini bekliyorum İnşallahİnşallah güzel haberlerini bekliyorum![]()
Canim sonuc noldu merak ettimAşılama sonrası 12.gündeyim betahcg baktırdım olumsuz 0.23 çıktı üç gün sonra tekrar kan vericem olmazsa bir sonraki ay devam tedaviye
Yeni gördüm biraz uzak kalmıştım burdan sonuç olumsuzdu yeniden klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı yine bekliyorum iki hafta sonra sonuç belli olucak sen naptınCanim sonuc noldu merak ettim
Ben soğan kürü çok uzun zaman önce denedim ama benim midemi çok kötü yaptı sürekli kusuyordum o yüzden yapamadımSoğan kürünu nasıl kullanıyorsunuz
Benimde sonuc olumsuz oldu canim bu ay ara verdim bu ayda hayit macunu kullaniyorum eger adet olursam yine devlet hastanesine tüp bebek icin başvuru yapicam psikolojik olarak iyi degilim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah dualarimiz kabul etsinYeni gördüm biraz uzak kalmıştım burdan sonuç olumsuzdu yeniden klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı yine bekliyorum iki hafta sonra sonuç belli olucak sen naptın
Klomen bendede kasik agrisi yapmisti cok insallah canim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBu ay ilk kez kullandım klomeni 16-20 nisan arasi, 23 nisanda 16 mm,12 mm ve 11 mm uc yumurta vardı, 27 Nisan çatladı diye düşünüyorum. Pcos var, bat 11 mayis. İnşallah guzel sonuc aliriz hepimiz
Bu arada klomen bende mide bulantısı yaptiilac bittikten sonra da yumurtlama doneminde cok belirti hissettim bas donmesi gogus agrisi vs. İyi bisey mi acaba etki ettigi icin mi oluyo
İlk kullandığımda bende de mide bulantısı yapmıştı kasık ağrısı da yapıyor göğüslerde hassasiyet yaptı bendede ama sonrakilerde bulantı yapmadı üç kere kullandım benBu ay ilk kez kullandım klomeni 16-20 nisan arasi, 23 nisanda 16 mm,12 mm ve 11 mm uc yumurta vardı, 27 Nisan çatladı diye düşünüyorum. Pcos var, bat 11 mayis. İnşallah guzel sonuc aliriz hepimiz
Bu arada klomen bende mide bulantısı yaptiilac bittikten sonra da yumurtlama doneminde cok belirti hissettim bas donmesi gogus agrisi vs. İyi bisey mi acaba etki ettigi icin mi oluyo
Amin inşallah sıkma canını bak bende uğraşıp duruyorum aynı anda birsürü şeyle mücadele etmeye çalışıyorum ama bigün nasip olucak çabasız olmuyor malesef bu da bizim kaderimiz heraldeBenimde sonuc olumsuz oldu canim bu ay ara verdim bu ayda hayit macunu kullaniyorum eger adet olursam yine devlet hastanesine tüp bebek icin başvuru yapicam psikolojik olarak iyi degilim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah dualarimiz kabul etsin![]()
Aynen canim bizim imtihanimiz bu sabredicez vakti saati gelince olacak inaniyorumAmin inşallah sıkma canını bak bende uğraşıp duruyorum aynı anda birsürü şeyle mücadele etmeye çalışıyorum ama bigün nasip olucak çabasız olmuyor malesef bu da bizim kaderimiz heralde![]()
Canım merhaba bende iki kere kullandım klomen bu ay üç olacak bu sefer sabah akşam ikişer tane kullan dedi doktor 6 mayısta yumurta çatladı ama leke devam etti bugünde adet oldum ama kanamam şiddetli değil lekenin kırmızı hali gibi. Doktor folikül çatlamış şuan yumurta görünmüyor dedi. Durumumu yorumlar mısınızİlk kullandığımda bende de mide bulantısı yapmıştı kasık ağrısı da yapıyor göğüslerde hassasiyet yaptı bendede ama sonrakilerde bulantı yapmadı üç kere kullandım ben
Yaa bende çok bildiğimden değil de araştırmaya çalışıyorum kendimce sürekliCanım merhaba bende iki kere kullandım klomen bu ay üç olacak bu sefer sabah akşam ikişer tane kullan dedi doktor 6 mayısta yumurta çatladı ama leke devam etti bugünde adet oldum ama kanamam şiddetli değil lekenin kırmızı hali gibi. Doktor folikül çatlamış şuan yumurta görünmüyor dedi. Durumumu yorumlar mısınız
Yumurta takibine gittiğinizde öncesinde büyümüş müydü yumurtalarınız kaç mm olmuştuCanım merhaba bende iki kere kullandım klomen bu ay üç olacak bu sefer sabah akşam ikişer tane kullan dedi doktor 6 mayısta yumurta çatladı ama leke devam etti bugünde adet oldum ama kanamam şiddetli değil lekenin kırmızı hali gibi. Doktor folikül çatlamış şuan yumurta görünmüyor dedi. Durumumu yorumlar mısınız