Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Ben malesef bulasmis oldugum icin boyaya bir kez, ekstra gozume batiyor😩 bence hic elleme kuzum dogumdan sonra bakarsin bir yine
Yaa benim de uçlar da omre var o çok mühim değil de dipler canimi sıkıyor
İyi oldu bize gerçekten babannesiyle dedesi de nasıl davranması gerektiğini biliyo en azından 😅
Kesinlikle önden iyi olmuş öğrenmeleri 😊
Daha belli olmadığı için listeye yazılmamştm dün gittim tekrar 5+6 göründü artk böyle ilerlicez dedi ki sata göre 7’idim
Benim de öyleydi canı haftasını yakalıyor hatt öne bile geçiyor

Bugün 10. Hafta bitti bende bir dokuz ay sürüyor 1.trimester bir dokuz ay da 2.trimester sürer sabredemiyorum dostlaaar
Birebir aynı günlerimiz baya ilerledik bence ya 😂 bitmek üzereeee az daha sabırrr 😂 benim 21 inde kontrolüm var o güne odaklandım geri sayıyorum bir aydır meraktan çatladım cidden 🤦🏻‍♀️😂

Bu saat oldu hala bir sey yiyemedim🥲 dun aksam prilami icmemisim salak kafam. Uyandigimdan beri bulantidan kudurdum. Ne cesaretse menemen yapmaya kalkistim daha kotu oldum. Cikarmaya da cikaramiyorum klozetin basinda kalakaldim bu satirlari size yazmaktan geri kalmiyorum ama ahdjdjfjfj OF BITECEK MI A DOSTLAR YA

Yaa benim de uçlar da omre var o çok mühim değil de dipler canimi sıkıyor

Kesinlikle önden iyi olmuş öğrenmeleri 😊

Benim de öyleydi canı haftasını yakalıyor hatt öne bile geçiyor
Hadi ya cuma günü devlete randevu aldm kalp atışı duymak için dün duyamadm çünkü ya da haftaya bekliyim mi ne yapıyım yolk sacı falan gördk dün kesenin içi doluydu şükür 🤲🏻

Ya vajinal bakmayan doktorları anlamıyorum. Burda çok doktor bu şekilde bakmadı. Hani kanıtlanmış bir sıkıntı yaratmayacağı neden acaba. Özelde gittiğim doktor Prof o bakıyor.
Üniversite hastanesinde ilk iki takibi kese ve kalp atışı için yine vajinal baktılar.
Gerçekten anlamadım gitti bu konuyu.
Senin içinde hayırlı olsun canım bende yolk göründüyse bebek vardır diye biliyorum.
Benimde doktorum vajinal baktı prof oda bebeğe bir zararı olmadığını belirtti özelliklede.

Bu saat oldu hala bir sey yiyemedim🥲 dun aksam prilami icmemisim salak kafam. Uyandigimdan beri bulantidan kudurdum. Ne cesaretse menemen yapmaya kalkistim daha kotu oldum. Cikarmaya da cikaramiyorum klozetin basinda kalakaldim bu satirlari size yazmaktan geri kalmiyorum ama ahdjdjfjfj OF BITECEK MI A DOSTLAR YA
Önce tuzlu biseylerle mideni bastırsan cnim
Gene mi bulanıyor

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim❤️ bu şarkıyı biricik bebişime yolluyorum onu uzun zaman sonra görmek çok iyi hissettirdi ellerini ayakları tomurcuklanmış çok güzel andı onu öyle görmek 11+3 olmuşuz ense ve burun kemiği bakıldı ve bende fetal dna testi için kan verdim yolladım 10 gün içinde sonuç çıkacak inşallah 🙏🏻 akıntım olduğu için bide fitil yazdı doktorum ilk kez kullanıcam ha bide baş belası grip yakama yapıştı onun içinde antibiyotik falan falan valla çok mutluyum ya ağzımız 2 metre açık hâla 😅 tek sorun 1 ay sonra kontrol var 🫡

Eklentiler

• IMG_3997.webp
    IMG_3997.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 97
Hadi ya cuma günü devlete randevu aldm kalp atışı duymak için dün duyamadm çünkü ya da haftaya bekliyim mi ne yapıyım yolk sacı falan gördk dün kesenin içi doluydu şükür 🤲🏻
Onunuzdeki haftayı bekle istersen canım 6 dan sonra duyuluyor normal de ama yemi oluştuğu için karindan duyulmayabiliyorMuş

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim❤️ bu şarkıyı biricik bebişime yolluyorum onu uzun zaman sonra görmek çok iyi hissettirdi ellerini ayakları tomurcuklanmış çok güzel andı onu öyle görmek 11+3 olmuşuz ense ve burun kemiği bakıldı ve bende fetal dna testi için kan verdim yolladım 10 gün içinde sonuç çıkacak inşallah 🙏🏻 akıntım olduğu için bide fitil yazdı doktorum ilk kez kullanıcam ha bide baş belası grip yakama yapıştı onun içinde antibiyotik falan falan valla çok mutluyum ya ağzımız 2 metre açık hâla 😅 tek sorun 1 ay sonra kontrol var 🫡
Kolayı var bir devlete randevu aliyorsub bir de kendine doktoruna boyleulikle ayda 2 kere görmüş oluyorsun çiçeğim 😂 masallah bebise tam bir bebek olmuş 😍🧿

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Maşallah 🧿 benim 10 haftalık tam bugün. Ctesi gidicem bende görmek için sabırsızlanıyorum.. hep çileğimmm diye seviyorum evde çilek aşağı çilek yukarı eşimle 😍

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Oyyyy oyyy maşallah subhanallah yavrucuğummm güzelliklerle büyü inşallahhh 🥹😍😍🧿🧿🧿
Güzel geçen muayeneden sonraki o kuş gibi hafifleme hissi ne kadar harika değil miiii🥹
Tebrik ederim canımmm♥️

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Oyy maşallah yaaa

Önce tuzlu biseylerle mideni bastırsan cnim
Gene mi bulanıyor
Azicik biseyler yedim ilacimi ictim simdi canim 🥲 vitaminlerimi bile icemedim ilaci zor yuttum ayy kabus gibi bazi gunler allahin gucune gitmesin de cok da korkuyorum agzimdan cikan cumlelerden

Arım, balım, peteğim
Gülüm, dalım, çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yaaaa tipe gel allahim🥰🥰🥹🥹🧿 ben de bugun 11e anli sanli bulantili bi giris yaptim sjdjdjfj benimkinin tip de asagi yukari boyleli demek☺️ fetaldna dan da hayirli sonuclar aliriz insallah hepimiz canim 💫

Ben prilam içtiğim halde bulantı ve ağrıdan bayılcamm yani prilamın bile etki etmediği durumda Allaha sığındım son çare🫠🫠 bi peynir ekmek yapayım bari

Ben prilam içtiğim halde bulantı ve ağrıdan bayılcamm yani prilamın bile etki etmediği durumda Allaha sığındım son çare🫠🫠 bi peynir ekmek yapayım bari
Aynen oyle sacma sacma ekmek kemirdim peynirle ama gozyasim boyle gozumun ucunda sinirlerim yiprandi 🥹 sonsuza dek yemek yapamayacakmisim gibi hissediyorum bir yumurta hazirlayamadim ya🥹🥹

Aynen oyle sacma sacma ekmek kemirdim peynirle ama gozyasim boyle gozumun ucunda sinirlerim yiprandi 🥹 sonsuza dek yemek yapamayacakmisim gibi hissediyorum bir yumurta hazirlayamadim ya🥹🥹
2. Trimestere ne kaldı şurda girdik sayılır rahatlıyoduk hani öyle diyolardı değil miydi asgshs umudum bu yönde az kaldıı birazcıkk daha sabırr bize o prenses hamiş günlerimiz de gelecekkk🥰

2. Trimestere ne kaldı şurda girdik sayılır rahatlıyoduk hani öyle diyolardı değil miydi asgshs umudum bu yönde az kaldıı birazcıkk daha sabırr bize o prenses hamiş günlerimiz de gelecekkk🥰
Ay canim benim insallah ya su an oturdum tavana bakiyorum sinirlerim bozuldu ajdjdjdjd ben kolayla istifra da edemiyorum cikarsam belki rahatlardim diyorum artik saglikli dusunemiyorum sjdjdjdj
Yani ikiye girdigimiz gibi bir seyler degismezse buyuk olay cikaricam 😬😬

Kolayı var bir devlete randevu aliyorsub bir de kendine doktoruna boyleulikle ayda 2 kere görmüş oluyorsun çiçeğim 😂 masallah bebise tam bir bebek olmuş 😍🧿
Maşallah 🧿 benim 10 haftalık tam bugün. Ctesi gidicem bende görmek için sabırsızlanıyorum.. hep çileğimmm diye seviyorum evde çilek aşağı çilek yukarı eşimle 😍
Oyyyy oyyy maşallah subhanallah yavrucuğummm güzelliklerle büyü inşallahhh 🥹😍😍🧿🧿🧿
Güzel geçen muayeneden sonraki o kuş gibi hafifleme hissi ne kadar harika değil miiii🥹
Tebrik ederim canımmm♥️
Oyy maşallah yaaa
Yaaaa tipe gel allahim🥰🥰🥹🥹🧿 ben de bugun 11e anli sanli bulantili bi giris yaptim sjdjdjfj benimkinin tip de asagi yukari boyleli demek☺️ fetaldna dan da hayirli sonuclar aliriz insallah hepimiz canim 💫
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız kızlar ondan sonra içimiz artık rahatlar ve tam anne moduna geçebiliriz artık 🙏🏻 hepinize çok teşekkür ediyorumm daha nice güzel günlerini görelim bebelerimizin ❤️🫶🏼 ben sıramı savdım darısı yakında muayeneye gidecek olan kızçelerin başına inşallah sizde güzel haberler alırsınız🌸

Back
X