- 16 Mart 2025
- 283
- 358
- 18
- 38
Mecbur Bende yollayacağım.. Off gözümün önüne geliyorEşim manava gidiyo çilek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecbur Bende yollayacağım.. Off gözümün önüne geliyorEşim manava gidiyo çilek![]()
Viral gibiyim ajsjdjdj allahim nolur cocukim de anasi babasi gibi istahli olsun yaBi de öyle bi anlatışın var ki insanın karnı gurulduyor![]()
ahahahahahah kudurdu bu bunu alin buradan aloooOhaaaaaaa bu bi işaret mi yaaaa
Ayyy ana oğul ne güzel geldi kulağıma
Oğlummmm Kıvancımmmm minik çileğim hahahhahahhah![]()
Ooo bunu öğrendiğim iyi oldu sabah evden çıkmadan bitteri salayım beboyaKızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendimama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim
![]()
Ben de gecen gun yine bos bulunup cilek yedim kocam almis adam da aserir olduKız inşallah bulursunuz manavda yaa bulamazsanız sanal marketlerde kesin vardır![]()
Nebileyim2328
Puxhu
Canınızı çektirdim diye üzülmüştüm ama üzülmiyim bağırsaklarınıza iyi gelirAğrılara da iyi geliyomuş laktik asit içerdiği için dkfjkd
Muayenenin hemen öncesinde yemen lazımmış çünkü etkisi geçebilirmişOoo bunu öğrendiğim iyi oldu sabah evden çıkmadan bitteri salayım beboya![]()
Evet bir kere teyzemde bebek oynamamisti doktor bir kafeye yolladi bizi tatli yedik donduk kuduruk gibiydi kuzenimKızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendimama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim
![]()
Ay inşallah cinsiyeti kızsa küsmez yaViral gibiyim ajsjdjdj allahim nolur cocukim de anasi babasi gibi istahli olsun ya
ahahahahahah kudurdu bu bunu alin buradan aloookivooo geliyor kivo
Anali kizli cekti canim dermisim ajdjdj
Ay ben de online alıcam organik birkaç bir şey. Salatalık ve çileğe çok dikkat etmek lazımmış yaBen de gecen gun yine bos bulunup cilek yedim kocam almis adam da aserir olduhormonlu yemiyim dedim zorla uedirdi. Bir midem eksidi abovvv. Hazirana kadar surmem daha da tovbe ettim
![]()
Sonra da yavrum bize el salladıEvet bir kere teyzemde bebek oynamamisti doktor bir kafeye yolladi bizi tatli yedik donduk kuduruk gibiydi kuzenimben de dun girmeden seker yedim. Eller kollar hooop havadaydi hep
Guya organikti. Erik gibi eksi dahaAy ben de online alıcam organik birkaç bir şey. Salatalık ve çileğe çok dikkat etmek lazımmış ya
Çilek asla yememeliyiz ya duyduklarımdan sonra göz ucuyla bile bakamaz oldum kalbimin sahibine.. dkdjjdjdBen de gecen gun yine bos bulunup cilek yedim kocam almis adam da aserir olduhormonlu yemiyim dedim zorla uedirdi. Bir midem eksidi abovvv. Hazirana kadar surmem daha da tovbe ettim
![]()
Verdim glikozu usagim halay basi gibi mendil salladi bizeSonra da yavrum bize el salladı![]()
Sıra beklerken histeri krizine girmezsem yerimMuayenenin hemen öncesinde yemen lazımmış çünkü etkisi geçebilirmiş
Yok mideye de yaramadi zaten kalsinÇilek asla yememeliyiz ya duyduklarımdan sonra göz ucuyla bile bakamaz oldum kalbimin sahibine.. dkdjjdjd
E harfiyle başlayandan yiyin o da güzel
Sen sırada bize yaz biz seni sakinleştiririzSıra beklerken histeri krizine girmezsem yerim![]()
Uff ne güzel kokuyolarYok mideye de yaramadi zaten kalsinben santa maria armudumla mutluyum
yaz gelsin kavun karpuz kiraz bana yeter de artar
Ben zaten sizden başka kimseyle konuşmaz oldumSen sırada bize yaz biz seni sakinleştiririz![]()
Dört gözle kavun bekliyorum şimdi de bildiğin ağzım sulandı kokusu yine geldi burnumaYok mideye de yaramadi zaten kalsinben santa maria armudumla mutluyum
yaz gelsin kavun karpuz kiraz bana yeter de artar