Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Kız inşallah bulursunuz manavda yaa bulamazsanız sanal marketlerde kesin vardır😂 Nebileyim2328 Nebileyim2328 Puxhu Puxhu
Canınızı çektirdim diye üzülmüştüm ama üzülmiyim bağırsaklarınıza iyi gelir😂 Ağrılara da iyi geliyomuş laktik asit içerdiği için dkfjkd

Kızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendim😂 ama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim🤣

Bi de öyle bi anlatışın var ki insanın karnı gurulduyor😂
Viral gibiyim ajsjdjdj allahim nolur cocukim de anasi babasi gibi istahli olsun ya🥰🥰🙈🙈
Ohaaaaaaa bu bi işaret mi yaaaa 😍😍😍
Ayyy ana oğul ne güzel geldi kulağıma 😍🧿
Oğlummmm Kıvancımmmm minik çileğim hahahhahahhah😂
ahahahahahah kudurdu bu bunu alin buradan alooo🤣🤣🥰🥰 kivooo geliyor kivo ☺️☺️

Anali kizli cekti canim dermisim ajdjdj

Kız inşallah bulursunuz manavda yaa bulamazsanız sanal marketlerde kesin vardır😂 Nebileyim2328 Nebileyim2328 Puxhu Puxhu
Canınızı çektirdim diye üzülmüştüm ama üzülmiyim bağırsaklarınıza iyi gelir😂 Ağrılara da iyi geliyomuş laktik asit içerdiği için dkfjkd
Ben de gecen gun yine bos bulunup cilek yedim kocam almis adam da aserir oldu🤣 hormonlu yemiyim dedim zorla uedirdi. Bir midem eksidi abovvv. Hazirana kadar surmem daha da tovbe ettim😁😁

Kızlar muayene öncesi çikolata yeyince bebek daha çok hareket ediyormuş ve cinsiyetini gösteriyormuş az önce öğrendim😂 ama ben yapmam sanırım ya çocuğun dopamin dengelerini daha oradayken bozmiyim🤣
Evet bir kere teyzemde bebek oynamamisti doktor bir kafeye yolladi bizi tatli yedik donduk kuduruk gibiydi kuzenim🤣 ben de dun girmeden seker yedim. Eller kollar hooop havadaydi hep

Viral gibiyim ajsjdjdj allahim nolur cocukim de anasi babasi gibi istahli olsun ya🥰🥰🙈🙈

ahahahahahah kudurdu bu bunu alin buradan alooo🤣🤣🥰🥰 kivooo geliyor kivo ☺️☺️

Anali kizli cekti canim dermisim ajdjdj
Ay inşallah cinsiyeti kızsa küsmez ya 😁
Kız olursa da şimdilik Beril diyelim adına kimliksiz kalmasın yavrım 😂
Senin baby Yasemine arkadaş hee ne dersin dkdjdjjd🌺😍🧿

Ben de gecen gun yine bos bulunup cilek yedim kocam almis adam da aserir oldu🤣 hormonlu yemiyim dedim zorla uedirdi. Bir midem eksidi abovvv. Hazirana kadar surmem daha da tovbe ettim😁😁
Ay ben de online alıcam organik birkaç bir şey. Salatalık ve çileğe çok dikkat etmek lazımmış ya

Çilek asla yememeliyiz ya duyduklarımdan sonra göz ucuyla bile bakamaz oldum kalbimin sahibine.. dkdjjdjd
E harfiyle başlayandan yiyin o da güzel

Çilek asla yememeliyiz ya duyduklarımdan sonra göz ucuyla bile bakamaz oldum kalbimin sahibine.. dkdjjdjd
E harfiyle başlayandan yiyin o da güzel
Yok mideye de yaramadi zaten kalsin😔😔🥲🥲 ben santa maria armudumla mutluyum 🤣 yaz gelsin kavun karpuz kiraz bana yeter de artar

Back
X