Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    16
Yarın gittiğimde bende bi sonraki hafta için tekrar gitmek istediğimi söyleyeceğim. Aşırı stres yüklendim belim daha da ağrıyor stres oldukça. 2 dk da olsa görsem içim rahat eder en azından
Çok zor ama sakin olmaya çalış canım stres en tehlikelilerden yarın güzelce göreceksin bebişini inşallah 🙏🌸

Evet canım kızlar ❤ bizim ufaklı yine dün beni korkuttu biz bugün kontrole gittik çok şükür bebeğim iyi bugün 10+0 sata göre ama usg de 10+3 çıktı 3.59cm olmuş hep uyuyor bizimki azıcık öksürdüm kıpırdandı sonra el salladı 😀😀😍😍 ay ölürüm ya 🥰 çok tatlı büyümüş 1haftada baya bebek gibi artık eller kollar çok şükür Herşey yolunda. Ama leke sebebi yok çünkü kanama alanı yok vajinal de bakmak istemiyorum şuan sana yatıcaksın istirahat ediceksin sadece tuvalete kalkacaksın dedi ben de öyle yapacağım. Devamlı olan bir leke durumu yok ama 1gün olmasa ertesi günü azıcık olunca bile yüreğim hopluyor 😞 neyse şükür bebeğim iyi ben de yatacağım mecbur yapıcak bişey yok🥰 C cilekcanavari ben sıramı savdım yarın senden de güzel haberleri bekliyoruz 🥰
Ooyy seninki de el sallayanlar grubundan cikti desene🥹🌸🥰 ama seninki anneyi korkutuyor arada boyle, muzur bir oglus mu olacak nedir 👻🧿 istirahat et canim bol bol, alistin bence o surece zaten sabirlisin o konuda cok 🙏🏼 yeter ki onlar iyi olsun iyi buyusun

Hahshshdh suyun tadını değiştirdiğini gerçek su gurmeleri bilir shdjdjd ben şişeyle içerim ardından çöpe atarm shdjdjd kıyamam sana, benm oturdugjm yere yakın oturuyor annem ve kayınvalidem bende onlardan yemek alıyorm valahi bi süredir shsjdjf ben zaten yiyemiyorm genellkle peynir ekmek mideme iyi geliyor ama kerem ve eşim için onlrdn alıyorm yemek🥹
Ben de esime dedim ciddi ciddi toparlaniriz olmadi annene gideriz karsiya biraz da o baksin bize annem yokken diye😁😁 mitfagima girip cesit cesit yemek pisirmeyi ozledim yahu😔😔

Benim normalde de koku eşiğim yüksektir kimsenin almadığı bardak kokularını falan alırım o yüzden şimdi bir tık arttı sadece zaten limitteyim sanırım😄 Bayram dönüşü ben de giremedim birkaç gün sağolsun koca restoranttan yedim🥲
Benim kocamin bir yemek olayi yok ya🙈kahvalti turevleri makarna filan o kadar. Ben istiyorum ki imam bayildi yapsin bana sjdjdjdj oyle olunca bosver girme diyip kapiyi cekiyorum 🤣artik burnumu filan kapatip girmeye calisicam, disaridan yersek surekli kabiz filan olurum diye korktum

Al benden de o kadar bana da aşırı kokuyor mutfak asla giremiyorum. Yemek masamın üstünde naylondan bişey var koruma için hani oluyor ya diktörgen. Onu bu senenin başında almıştım. Yemin ederim yemek yerken plastiği kokuyor burnuma ya 🙈
Ya cok sacma seylere tutuluyoruz gercekten de🤣🙈 ama yani kim hususi boyle seylerden tiksinmek ister, kader buymus ajdjjdjd. Dun doktora tek araba gittik. Esimin annemin babamin benim parfumum hepsi birbirine karisti, cami acip durdum yazik hepsine de ayip oldu sanirim ajdjdjjfjd

Benim kocamin bir yemek olayi yok ya🙈kahvalti turevleri makarna filan o kadar. Ben istiyorum ki imam bayildi yapsin bana sjdjdjdj oyle olunca bosver girme diyip kapiyi cekiyorum 🤣artik burnumu filan kapatip girmeye calisicam, disaridan yersek surekli kabiz filan olurum diye korktum
Benimki yapmayı sever imam bayıldı bilemicim hiç istemedim ama dur haftaya imam bayıldı isteyeyim😆 ama pişirme robotu var kolaylaşıyor işi daha çok şey yapabiliyor o yüzden buharda balık vs.

Ooyy seninki de el sallayanlar grubundan cikti desene🥹🌸🥰 ama seninki anneyi korkutuyor arada boyle, muzur bir oglus mu olacak nedir 👻🧿 istirahat et canim bol bol, alistin bence o surece zaten sabirlisin o konuda cok 🙏🏼 yeter ki onlar iyi olsun iyi buyusun
galiba öyle çünkü engel olma şansım olmayan bir durum bir de rahim içinde bir kanama alanı olmadığından biraz rahatım açıkçası bakalım illaki kesilecektir 😊 Galiba babası gibi yaramaz bir çocuk olacak 🥰

Ben de esime dedim ciddi ciddi toparlaniriz olmadi annene gideriz karsiya biraz da o baksin bize annem yokken diye😁😁 mitfagima girip cesit cesit yemek pisirmeyi ozledim yahu😔😔
Geçicek bugunlerde biraz dişimizi sıkalm bence 2 haftaya rahatlarız 🥹 bnim en büyük hobim ya yemel pişirmek normalde, bayılırım ama işte malesef olmuyor🥲 benim bi önceki hamileliğimdeki arkadasm 3 ay midesi bulanmadı sonra bi basladı hiç
Durmadan 6 ay, bizim erken basladı belki erken biter oda dün öyle dedi🥹🥹

Yarin gidiyor artik cok gec🤣🤣 kaderim kocam ve bos midelerimiz basbasayiz ajdjdjdj
tüh geç kaldınız babaanneye yanaşın artık 😄😄
Sanirim😬 ama bana verdigi o kompleks vitaminin icinde var folik asit yine, sanirim dozu fark ediyor hani
bendekinde de öyle canım multivitamin diye geçiyor magnezyum omega-3 folik asit diğer vitaminler falan combo bişeymiş bu çeşitlere geçiyorlar galiba C cilekcanavari
Ya cok sacma seylere tutuluyoruz gercekten de🤣🙈 ama yani kim hususi boyle seylerden tiksinmek ister, kader buymus ajdjjdjd. Dun doktora tek araba gittik. Esimin annemin babamin benim parfumum hepsi birbirine karisti, cami acip durdum yazik hepsine de ayip oldu sanirim ajdjdjjfjd
hamilelerin kusuruna bakılmaz, hele ki ailelerimiz hiç bakmaz bazen bana da pişen yemeklerin kokusu ağır geliyor biraz oda kokusu sıktırıyorum bu defa o bayıyor 😄😄

tüh geç kaldınız babaanneye yanaşın artık 😄😄

bendekinde de öyle canım multivitamin diye geçiyor magnezyum omega-3 folik asit diğer vitaminler falan combo bişeymiş bu çeşitlere geçiyorlar galiba C cilekcanavari

hamilelerin kusuruna bakılmaz, hele ki ailelerimiz hiç bakmaz bazen bana da pişen yemeklerin kokusu ağır geliyor biraz oda kokusu sıktırıyorum bu defa o bayıyor 😄😄
Herseyden muafiz 🤣🤣🥰🥰 babannemiz hala inanamiyorum torunum olcagina diyordu dun videoyu attik, gidelim de az inansin 🤣🤣

Geçicek bugunlerde biraz dişimizi sıkalm bence 2 haftaya rahatlarız 🥹 bnim en büyük hobim ya yemel pişirmek normalde, bayılırım ama işte malesef olmuyor🥲 benim bi önceki hamileliğimdeki arkadasm 3 ay midesi bulanmadı sonra bi basladı hiç
Durmadan 6 ay, bizim erken basladı belki erken biter oda dün öyle dedi🥹🥹
Tek duam o vallahi canim, herkes diyor ki bitecek sabret buna inanmak istiyorum😁😁🥲🥲ben dee normalde bayilirim kalkip yeni tarif deniyim birilerine yediriyim filan. Muhakkak hemen her hafta yemekli misafirim olur en sevdigim seyler ama gel gor su an su alamiyorum mutfaktan ajdjdjdjd

galiba öyle çünkü engel olma şansım olmayan bir durum bir de rahim içinde bir kanama alanı olmadığından biraz rahatım açıkçası bakalım illaki kesilecektir 😊 Galiba babası gibi yaramaz bir çocuk olacak 🥰
Bizimkiler nazli bebek 🧿😍 gelene kadar canimiz cikti bu zilliler 🥰 peki o lekeleri vucut neden nasil uretiyor rahim icinde kanama alani yoksa bunu anlamiyorum hic

Back
X