Insallah saglıklı olsunda mide bulantısı olmasında ama mıde bulanınca saglıklı oluyormus falan yazıyor kafam karıstıbenim kalp atışı duyulduktan sonra başladı bulantılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah saglıklı olsunda mide bulantısı olmasında ama mıde bulanınca saglıklı oluyormus falan yazıyor kafam karıstıbenim kalp atışı duyulduktan sonra başladı bulantılar
Beklemek zor gelıyor erkenmı gıtsem bılmıyorumama doktora gittiğinde doktor da sat a göre hesaplayacak keseyi de ölçer eşleşiyorsa satı dikkate alıyorlar o sebeple söyledim
Tebrikler canımmm nasıl görünüyordu ultrasonda, büyümüş müKizlar çıktım şimdi çok şükür hersey yolunda çıktım. 9+4 olmuş pıtırcık. Prilam arttırdık magnezyum başladık. 3 hafta sonra da kontrol 2li test yapılacak. Bu hafta saglik ocağında test yaptiricam. Aylik rutin tahlillerle serüven devam ediyor![]()
şuan gitsen kalp atışını duyar zaten merak ediyorsan bekleme hiç boşuna erken haftada gitmek iyi oluyor benceBeklemek zor gelıyor erkenmı gıtsem bılmıyorum
Biraz ağrı oluyor ara sıra ama çok keskin bir ağrı yokAğrı var mı peki
Bi doktora git bence canımBiraz ağrı oluyor ara sıra ama çok keskin bir ağrı yok
Bugün polıkınıkler acıkmı acabaşuan gitsen kalp atışını duyar zaten merak ediyorsan bekleme hiç boşuna erken haftada gitmek iyi oluyor bence
Özelemı gıtsemBugün polıkınıkler acıkmı acaba
ben özele gidiyorum canım doktoruma dün gittim hastane oldukça kalabalıktı ama devleti bilemiyorumBugün polıkınıkler acıkmı acaba
bende ağrı yoktu ufak bir leke gördüm sabahı zor ettim hastaneye gittim dün hemen içim rahatladı her durumda gidip görünmekte fayda var diye düşünüyorum ilk 12 hafta hepimiz için riskli sonuçtaBiraz ağrı oluyor ara sıra ama çok keskin bir ağrı yok
Esımı aradım Sımdı bırazdan gelıp goturcek bakalım hayırlısıben özele gidiyorum canım doktoruma dün gittim hastane oldukça kalabalıktı ama devleti bilemiyorum
iyi yaptın canım haberdar edersin bizi deEsımı aradım Sımdı bırazdan gelıp goturcek bakalım hayırlısı
Hareketleri gozlemlenebiliyordu. Baya belirginlesmis o noktacik halinden eser yok şimdi:)Gozun aydin canimnasildi minigin ultrasonda, iyice seciliyor mu vucudu 9.haftada onu merak ediyorum ben de
kac cm olmus bir de bebisin
Benim de sat 21 şubat bende henüz doktora gidemedim bugün inşallah randevu bulabilirim siz giderseniz yazın bizeSon adet tarıhım 19 subat
Insalalh dua edın heycanlıyımiyi yaptın canım haberdar edersin bizi de
Günaydın canım ftal dna için kan verecektin bugün muyduGünaydın 11. haftama girmiş bulunmaktayım hala 0 bulantı ve ağrı ile devam ediyoruz umarım doğunca da aynı şekilde beni üzmeden devam eder bebiş![]()
yaa cok tatli bebis gibi gozukuyor masallahHareketleri gozlemlenebiliyordu. Baya belirginlesmis o noktacik halinden eser yok şimdi:)
İl dışındaydik bayram tatilinden dolayı şimdi kendi şehrimize dönüyoruz şehir hastanesinin jinekoloji aciline gorunucem benim de içim rahat etmicek bir de yarın caliscam daha kötü olmasindan korkuyorumbende ağrı yoktu ufak bir leke gördüm sabahı zor ettim hastaneye gittim dün hemen içim rahatladı her durumda gidip görünmekte fayda var diye düşünüyorum ilk 12 hafta hepimiz için riskli sonuçta