Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
canım ben 14.haftama girdim 1 kere ne midem bulandı ne istifra ettim bebeğim de gayet sağlıklı ilerliyor böyle şeylerle kendini strese sokma hiç

hayırlı olsun kuzum, cinsiyet tahminini kaçıncı haftanızda yaptı doktor.bnm de bugün 11+0 ama ultrasonda hep 1 hafta önden gidiyor. pazartesiye randevum var belli olur mu acaba?

hayırlı olsun kuzum, cinsiyet tahminini kaçıncı haftanızda yaptı doktor.bnm de bugün 11+0 ama ultrasonda hep 1 hafta önden gidiyor. pazartesiye randevum var belli olur mu acaba?
canım biz simlumina ile fetal dna yaptırarak öğrenmiştik ama benim 11+2 kontrolümde doktor %70 kız demişti fetalde de kız çıktı o yüzden tahmin edebilir bence seninkini de

Kızlar başıma bi ağrı girdi, tansiyon ölçtüm 13.8/8.5
O kadar dikkat etmeme rağmen yükselme eğiliminde. Doktor 14/9 u geçerse alfamet başla dedi
Ay çok kötü hissediyorum bi korku sardı

Geçmiş olsun canım. Benim gündüz iyi olup gece çıkıyordu. Şuanda 12-8 olarak seyreden tansiyon 13 lere çıkmaya başladı.
Birde stres anında mesela kaç kez hastaneye gittiysem 16-10 ları bile gördü hemen başladım. Sabah akşam şuan ama belki daha da artacak dozu.
Geceleride ölçmeye çalış. Dikkat edelim tansiyon gebelikte takibi en önemli konulardan biri .
Kahve çay tüketmemeye çalış. Limonlu su içip dinlen.

Günaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. En son 7. Haftada gitmiştim doktora. Baya büyümüş bebiş çok haraketliydi elleri kolları 10+4 olmuş. Doktorum fetal dna önerdi ama kararsızım. Sizce cinsiyeti ne?
Puxhu beni de ekler misin listeye
Yaş 26
İlk çocuk
Sat 7 şubat
Tahmini doğum 14 Kasım

Eklentiler

• 330B2F44-FD5D-44F9-8767-0271EF45033F.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 52
Erkek hissettim nedense sağlıkla kucağına al insallah canım

Yüksek tansiyonun gebelikte tehlikeli olduğunu bildiğim için korkuyorum zaten.
14/9u geçmesini engelliyorum ama artık yükselme eğiliminde devam ediyor alternatif şeyler pek işe yaramıyor gibi
geceleri düşük ama gündüzleri yüksek seyrediyor
Tansiyon ilacı işe yaradı mı sende? kaç oluyor genelde tansiyonun

Canim tesekkur ederim, doktorum cinsiyet tahmini yapmadan fetaldna testiyle ogrenmis olduk cinsiyeti. Doktorumda da sali gunu teyit etmis olduk muayenede malum cikintiyi ve açısını gorerek ama fetaldna yaptirmasaydik yine de yuzde yuz erkek diyemezdim hafta itibariyle dedi. 12+3 cikmisti o gun bebek. Belki sizinki de yuzde80-90 cinsiyeti soyler yani

Kızlar tekrar herkese geçmiş olsun, inşallah korkularınız kaygılarınız en kısa zamanda geçer ve kendinizi çok iyi hissederseniz.

Ben bugün çok gaza geldim e-bebek’e gidip bebek arabası alacağım galiba. İndirim var sanırım, aklımda bir model vardı zaten. Gidip bakayım bari

gozun aydin canim bence erkek

Asla travel alma tek hamlede kapanan modeller var onlar daha rahat

Puxhu Merhaba beni de ekleyebilir misiniz? Başlığı uzun zamandır takip ediyordum ama kayıt olmamıştım.
Sat 7 Şubat
Tahmini doğum tarihi dün ölçümde 10 Kasım çıktı.
Yaşım 30
Yurtdışında yaşadığım için bebeğimin kalp atışlarını dinletmediler sadece ultrasonda görebildim.
8.haftadan beri çok yoğun mide bulantıları ve kusmalar yaşıyorum. Bugün 11+3üm ama son üç gündür hergün 3-4 kere kusmaya başladım. Gün içinde bir bardak su anca içebiliyorum
Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu geçirdim için doktor antibiyotik verdi fakat bugün evde kendi çubuk idrar testimi tekrarladım maalesef idrarımda hala lökosit var ve PH değeri 9.0 civarında çıktı. Su da içemediğim için ne yapacağımı bilmiyorum. Testim şu şekilde çıktı.

Eklentiler

• IMG_7745.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…