- 13 Nisan 2023
- 614
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.197
- 43
- 26
canım ben 14.haftama girdim 1 kere ne midem bulandı ne istifra ettim bebeğim de gayet sağlıklı ilerliyor böyle şeylerle kendini strese sokma hiçben acaba kötü bişey mi oldu diye korktum azalınca normalde her gün kusardım dün gece ilk defa kusmadım hemen anksiyete perileri geldi yachatgpt 11. haftada azalır normal dedi ama ona da güvenmiyorum. kontrole de 5 gün var kafayı yicem düşünmekten
hayırlı olsun kuzum, cinsiyet tahminini kaçıncı haftanızda yaptı doktor.bnm de bugün 11+0 ama ultrasonda hep 1 hafta önden gidiyor. pazartesiye randevum var belli olur mu acaba?Teyzelerim ben cok seker bir oglan cocuguyumkipir kipirdi yavrum sukurler olsun. Yine 12+3 ciktik 4 gun onden gidiyor bir oh cektim ki allahim isteyen herkese kat be katini nasip etsin bi hareketler bi kipirdamalar balik gibiydi kuşum ya doktorum cok anneci oluyolar benim oglan da oyle yasadin simos diyor esime de donup arkasi kiz bunun hadi iyisin diye moral verdi sjjdjdfjf
Eki Görüntüle 3580898
Hayırlı güzel haberler canım bekliyoruzEvet bugün öğleden sonra
canım biz simlumina ile fetal dna yaptırarak öğrenmiştik ama benim 11+2 kontrolümde doktor %70 kız demişti fetalde de kız çıktı o yüzden tahmin edebilir bence seninkini dehayırlı olsun kuzum, cinsiyet tahminini kaçıncı haftanızda yaptı doktor.bnm de bugün 11+0 ama ultrasonda hep 1 hafta önden gidiyor. pazartesiye randevum var belli olur mu acaba?
Kızlar başıma bi ağrı girdi, tansiyon ölçtüm 13.8/8.5
O kadar dikkat etmeme rağmen yükselme eğiliminde. Doktor 14/9 u geçerse alfamet başla dedi
Ay çok kötü hissediyorum bi korku sardı
heycanlanmaya başladım, teşekkür ederim :)canım biz simlumina ile fetal dna yaptırarak öğrenmiştik ama benim 11+2 kontrolümde doktor %70 kız demişti fetalde de kız çıktı o yüzden tahmin edebilir bence seninkini de
kaçıncı haftadasın canımKuşum benim 2-3 gündür yok
Erkek hissettim nedense sağlıkla kucağına al insallah canımGünaydın kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür her şey yolunda. En son 7. Haftada gitmiştim doktora. Baya büyümüş bebiş çok haraketliydi elleri kolları10+4 olmuş. Doktorum fetal dna önerdi ama kararsızım. Sizce cinsiyeti ne?
Puxhu beni de ekler misin listeye
Yaş 26
İlk çocuk
Sat 7 şubat
Tahmini doğum 14 Kasım
Yüksek tansiyonun gebelikte tehlikeli olduğunu bildiğim için korkuyorum zaten.Geçmiş olsun canım. Benim gündüz iyi olup gece çıkıyordu. Şuanda 12-8 olarak seyreden tansiyon 13 lere çıkmaya başladı.
Birde stres anında mesela kaç kez hastaneye gittiysem 16-10 ları bile gördü hemen başladım. Sabah akşam şuan ama belki daha da artacak dozu.
Geceleride ölçmeye çalış. Dikkat edelim tansiyon gebelikte takibi en önemli konulardan biri .
Kahve çay tüketmemeye çalış. Limonlu su içip dinlen.
Çok teşekkür ederimmBiz natera panorama diye bi yerde yaptırdık, numuneler abd ye gidiyor. 3 paket var, biz 2. Plus olanı seçtik bi tık daha detaylı bakıyor. 480 dolardı, 465 dolara anlastık öyle ödedik.
Canim tesekkur ederim, doktorum cinsiyet tahmini yapmadan fetaldna testiyle ogrenmis olduk cinsiyeti. Doktorumda da sali gunu teyit etmis olduk muayenede malum cikintiyi ve açısını gorerekhayırlı olsun kuzum, cinsiyet tahminini kaçıncı haftanızda yaptı doktor.bnm de bugün 11+0 ama ultrasonda hep 1 hafta önden gidiyor. pazartesiye randevum var belli olur mu acaba?
gozun aydin canim bence erkekKızlar şimdi çıktım doktor kontrolünden her sey yolunda görünüyor salı günü tekrar gelicem kontrole. Cinsiyet olarak da büyük ihtimal belli dedi. Tahmini olan var mı:) sanal cinsiyet partime hoş geldiniz :)
Asla travel alma tek hamlede kapanan modeller var onlar daha rahatKızlar tekrar herkese geçmiş olsun, inşallah korkularınız kaygılarınız en kısa zamanda geçer ve kendinizi çok iyi hissederseniz.
Ben bugün çok gaza geldim e-bebek’e gidip bebek arabası alacağım galiba. İndirim var sanırım, aklımda bir model vardı zaten. Gidip bakayım bari
Canım iş yapıyorum bakamadım burayaPuxhu kuzummmm nerelerdesin
Kolay gelsin canım yorma kendiniCanım iş yapıyorum bakamadım buraya
Yavaş yavaş yapıyorum bakalım kuzum arada bi kasıklarım ağrıyor ama normal deyip geçiyorum rahmim büyüyor diyorum. AjjajaKolay gelsin canım yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?