Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Günaydın muhtemelen hormonlardan dün çok huzursuzdum sürekli uyudum akşam biz de kavga ettik tüm gün evde sıkılıyorum ağla ağla gece yarısına kadar ben de yoktan yere raporluydum bir aydır doktor uçak izni verirse annemleri görmek istiyorum gurbette çok yalnızlık çekiyorum değişiklik istiyorum

akşam hazırladık çantalarımızı inşallah gerek duymayız

Günaydın kızlarımm, umarım afetsiz güzel haberler aldığımız iyi bir gün olur. Kontrolleri olan annelerimizde güzel haberler bekliyoruz. Çalışırken prilam içenlere sorum var ben dün içtim ve bütün gün bayılacak gibiydim tüm enerjimi çekti. Bir tek beni mi böyle çarptı acaba

hiç öye hamileyim diye naz yapmıyorum .İki bebek var diye mi bilmiyorum .Bulntı gerginlik duygusallık hat safhada .Zaten 2 haftada da bir ankaraya gidiyorum .ikiz riskli diyorlar .Onun tedirginliği var bir de bu tartışmalar beni mahvediyor. Sabah kızımı kreşe bırakırken birden bağırmaya başladı. Her yere kusmuşum .Birde bu bebekler çıkmış başına .Sağa çekti in bana arabadan falan dedi kızım ağlıyor falan felaketti

canım sen endişelerinde çok haklısın içinde 2 minik can taşıyorsun eşinin biraz daha anlayışlı olması gerekir. o da bişeylere bunalmıştır mutlaka ters bir anda sana çıkışmıştır yoksa seni üzmek istemez kuzum sakinleyince konuşur halledersiniz zaten sen bugününü böyle stresli geçirme canım

Tüm gece tilki uykusundaydım dönmeden uyudum
Bugün de evde tekim inşallah bişey olmaz
olmaz canım olmaz dualarını et sen sakin kal. ben de hep pijama ile dururdum kalktım hemen üstümü giyindim her duruma hazırlıklı olmak lazım. Bizde eşim nöbetçiydi gece o yüzden biraz rahat uyudum şükür

Günaydın canım, hormonların da etkisiyle bazı şeylere insan ekstra tahammülsüzleşiyor. Hele karşındaki senin durumunu görmezden gelip yükseldiğinde daha da kırılıyorsun. Ama işte günlük hayatın parçası hep bunlar, inişler çıkışlar hep olacak maalesef biz de bi bakıyorsun iyiyiz bi bakıyosun düşman kesilmişiz

Canım eşin yanlış yapmış tabii ki ama sen yine de kendini üzme. Geçen gün benimki de bir misafir için bir ton laf etti. İki gün sonra geldi, özür diledi. Ben senin ne kadar kritik bir dönemden geçtiğini biliyorum. Sen bana bağırmasan ben sana zaten misafir için laf etmezdim dedi. Meğerse ben farkında olmadan adam daha ağzını açınca bağırmaya, büyük tepkiler vermeye başlamışım. Sonradan idrak ettim. Üstüne üstlük araba bozukmuş. Masrafı çokmuş. Bunları üzülmeyeyim diye söylememiş ve kendi başına dertlenmiş, durmuş. Yani bazen anlatmadıkları dertleri olabiliyor ve sinirlerini bize boşaltabiliyorlar. Doğru değil tabii ki ama eş olarak nazımız birbirimize geçiyor galiba. Lütfen üzülme.

Tüm gece tilki uykusundaydım dönmeden uyudum
Bugün de evde tekim inşallah bişey olmaz
Canım benim gönlünü ferah tutmaya çalış o depremin tekrarı olmayacak inşallah. Büyük salladı zaten enerjisini boşalttı. Ben böyle yıkıcı olmayan depremler yaşandıkça seviniyorum artık fayın enerjisi azalıyor diye.. Malum izmir de deprem bölgesi ve her zaman oluyor deprem

Benim eşim benden önce uyudu uyu uyu bişey olmaz dedi ajaja

Bilmiyorum çilek ya çok etkilendim cidden çocukluğuma döndüm sanki büyük depremlerde babam vardı hep yanımda ona koşardım bu depremde de sanki onu aradım deprem şoku gurbet falan derken duygusal döneme girdim
Alperen de bana koştu deprem anında falan yani öyle bide karışık duygular yaşadım
2 3 gün sürer sanırım etkisi

ah kuzum ahh o kadar iyi anlıyorum ki, çocukluğumuzdan beri izmirde ne depremler gördük. yani en az iki ayda bir hissedilir bi depremle yataktan titreyerek kalkıyoruz..
kıyamam alperencim de güvenli liman anneciğine koşuyor.. simdi bi de iki canlısın stres seviyeni kontrolde tutmaya çalış. bebeğin tüm duygularını hissediyor, tetikte olun sadece. kapı girişide tutun montlarınızı ve kolay giyilen ayakkabılarınızı

Çanta kapının yanında duruyor boynumuzda düdük var
Yiyecek su ne varsa hazırladık
Yine de ucuz kurtulduk diyorum deprem uzun sürseydi mutlaka bi felaket olurdu Allah korudu

Benim eşim benden önce uyudu uyu uyu bişey olmaz dedi ajaja
dünki korku dolu anlarımı görünce eşim o halinden çok korktum sana bişey olacak sandım diyor benim çok ciddi bir deprem korkum var 17 ağustostan kalma engel olamıyorum tek hatırladığım bağırarak dua ettiğimdi ben çöküp kapandım kıyamam annem de benim üstüme kapandı herkes kendi yavrusunu düşünüp koruyor ayy bitti diyelim güzel şeylerden konuşalım atık yeto bebişlerimizin morale ihtiyacı var

evet evet dağıtalım bu havayı, depremin üzerine konuştukça insan paranoyaklaşıyor hiç iyi bi psikoloji değil. geldi geçti artık her zaman olacak şeyler bunlar, rabbim büyüğünden korusun

kızlar 11. haftada mide bulantısı azalıyo mu? benimki azaldı bugün diye aşırı kafaya taktım hatta doktora mı gitsem diye düşünüyorum normal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…