Ben sabah aksam iciyorum canim. Gecen hafta bir gece unutmusum ertesi gun oluyorum zannettimGun icinde de kullaniyor musunuz prilami. Benim bulantilarim iyice azaldi bi gece geliyor prilam icip yatiyorum bir de ac karnina olunca yemek yiyince geciyor. Beni baya erken biraktilar ya
Ben gece içiyorum bi de sabah alıyorum tek bi tane asla fayda etmiyor banaGun icinde de kullaniyor musunuz prilami. Benim bulantilarim iyice azaldi bi gece geliyor prilam icip yatiyorum bir de ac karnina olunca yemek yiyince geciyor. Beni baya erken biraktilar ya
Bu + kaç gündür çamaşır yıkamak gelmedi içimden. Şimdi makineye attım kalkıp asacak halim yok. Yani tam halsizlik gibi de değil canım hiç istemiyor kendimin efendisiyim modu. Olan kocalara oluyor. Bi yaptığım yemek onu da organik almaya başladım çürütmeye kıyamıyorum ondanDusta dus jeli ve su koktu diye az ogurmedim ajdjdjddj
Uc biterken baslamasi bambaska bir kafa olmus ya
Sizin bebeğiniz genetik taramali değil miFetal yaptır dedi kararsızım yani
Ah ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?Lekelenme için bişey kullanıyomusun. Ben lekeyi arıyorum şimdi kanamaya dönünce. Bana ozaman ilaç verselerdi artmazdı belki
Ben yemek de yapmiyorum perisaniz artikBu + kaç gündür çamaşır yıkamak gelmedi içimden. Şimdi makineye attım kalkıp asacak halim yok. Yani tam halsizlik gibi de değil canım hiç istemiyor kendimin efendisiyim modu. Olan kocalara oluyor. Bi yaptığım yemek onu da organik almaya başladım çürütmeye kıyamıyorum ondan
Evet canim bundan benimki de, kahvaltinin ustune aliyorum ben tok karnasimlumina sana da bunu mu vermişti doktorun kuzum yanlış mı hatırlıyorum burda gördüm sanki, bugün folik asiti bıraktık da eşim eczaneden almış sormamış hiç aç mı tok mu alıyoruz bi önemi var mı shshd
Çamur gibi olan şey kanamadan kalan bişey olabilir.Ah ah kanama bende de oldu bir kere . Progestan hapını ve iğnesini kullanıyorum iğneyi 3 gündür hapı 1 haftadan fazla oldu . Bir de az önce afedersiniz çamurumsu sümük gibi bir şey oldu klozete düştü. Sonra peçeteye geldi başına gelen var mı ?
Onun dogal gebelik canim, genetikli tupler ben ve P poncikobella daSizin bebeğiniz genetik taramali değil mi
Kadın doğum doktorunuz mu söyledi? Vardır bir bildiği diye düşünüyorum canım ya belki başka değerlerin iyi çıkmıştır. Şikayetlerin devam ediyor muYaa benim ikisi de 35 ama bi sıkıntı yok diye mesaj attı bence var sıkıntı bu durumda
Tamamdır o zaman öyle alayım internette farklı farklı bilgiler var kafam karıştı sormamış benim akıllı dhdhdEvet canim bundan benimki de, kahvaltinin ustune aliyorum ben tok karna
bizim eczaci da zahmet edip ustune 1/1 yazmis sadece, ben tum vitaminleri bugune dek tok ictim diye oyle aliyorum yaniltmayayim seniTamamdır o zaman öyle alayım internette farklı farklı bilgiler var kafam karıştı sormamış benim akıllı dhdhd
1/1 başarılıbizim eczaci da zahmet edip ustune 1/1 yazmis sadece, ben tum vitaminleri bugune dek tok ictim diye oyle aliyorum yaniltmayayim seni
Ac karna icemem istemem de cunku midem dolmadan su icersem eyvahlarim olsun midemde ahdjdjfj1/1 başarılıtok mantıklı geldi bana da canım aç karna dokunabilir belki
Günaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diyeKızlar günaydınnn
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebekbana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Günaydın çileğim hayırlara vesile olsun bende bugün rüya gördüm kontrole gidiyorum cinsiyet için net değil ama pipisi var gibi kordon da olabilir diyorKızlar günaydınnn
Gece harika bi rüya gördüm ya o kadar detaylıydı ki
15 ekimde doğum yapmışım, tosun gibi doğmuş bebekbana yapışıyor nasıl tatlı kucağımdan ayrılsa ağlıyor ve cinsiyeti KIZ
Hadi bakalım malûm mu oldu yoksa tersi mi cıkacak görcez yakındq
Kontörün ne zaman canımGünaydın çok güzel bi rüyaymış. Bende hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce böyle bir rüya görmüştüm kucağımda tombik bi kız bebek vardı o emziriyordum. Evime misafirler gelmiş bebeğimi gösteriyordum onlara çok güzeldi. Tabi o zamanlar hamile kalamayan ben uyanınca çok üzüldüydüm anca rüyada olur zaten diyeBende çok merak ediyorum acaba kız mı bebeğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?