Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bugün tam haftası ile uyumlu çıktı 11+5 kontrole daha çok yeni gelmiştin haftalık döngüsünü daha tamamlamaz dedi doktorum 😂😂 ama kendi çağırdı erken yani ben ne yapayım 😂😂
Çağırdın geldik hoca deseydin ajajs
Aramızda tam 1 hafta var o zaman 🤩

C cilekcanavari kuzucum çok geçmiş olsun ben normal zamanda çok idrar enfeksiyonu geçiren bi insanım eğer ki suyla biraz kendine geliyorsan çokk çokk iyi çünkü bana ne su ne bişey fayda etmiyordu ilaçla duruyodum yani. Benim kuzenim de hamileliğinde idrar enfeksiyonu kaç kez geçirdi kimbilir bizde ırsi heralde ama bi sıkıntısı olmadan şükür bebişini dünyaya getirdi ilaçla tedavi oldu hep hamilelik boyu. Kii çok ağırdı o yani ufak sızı falan değildi. sen git idrar tahlilini ver rutin olarakta baktır arada aman ihmal etme
Kuzum tam olarak ne şikayetlerin oluyordu? Nasıl anlıyordun idrar yolu enfeksiyonu olduğunu? 30 yasındayım ömrümde bir kere bile basıma gelmedi ondan anlayamadım ne yaşadığımı galiba

4 gun harika bir sure ozendim kiz🤣🩵 13gundur gormuyorum oglusumu ozledim hala yoldayim sjdjdjd
Cok sevindim hareketlenebilecek olmana kusum🧿 artik bitti insallah o yattigin gunler🌸perinatolog randevun da cok guzel gececek eminim ben💫 cok sevindim hadi bakalim minnosun uykucu cikti ikidir desene☺️
Sorma yaa tamam uyusun da büyüsün dedik de ama yani iki el sallasaydı fena mı 😂😂

Aynen aban suya meyveye yarina dek. Yarin da umarim cok yuksek filan cikmaz hani enf da biraz olsun rahatlarisn hemen hallolur belki tek bir sase ilacla filan
Alt kısmımda bel kalça kasık devamlı bi basınç var ama yerimde duramayacak kadar değil. Şimdi yaban mersini, ayran ne bulduysam sipariş ettim en azından biraz gerilesin enfeksiyon diye. İnşallah çok yüksek cıkmaz, yoksa gör sen kopardığım kıyameti

Selam kızlar gittim geldim bebikomu gördüm gayet iyi her zamanki gibi uyuyor çikolata da yedim halbuki ama erken yedim sanırım haftası ile uyumlu zaten çok yeni daha bir önceki kontrolümden sonra bugün 4.gündü çok ciddi değişiklikler yok azıcık daha büyümüş elleri kolları gördük güzel güzel yatıyo bebikom 🥰 artık 2mayısta perinatoloğa gideceğim perinatolog herşey yolunda derse 15mayıs sonrası gelebilirsin bana dedi, dedim ben bekleyemem o kadar tamam diyo sen ne zaman istersen gel 🤣🤣 amaaa cinsiyet söylemedi tahminde bulunmak için erken yanıltıcı olur dedi ense kalınlığı falan gayet normal herşey yolunda dedi 😍😍 1haftadır sıfır leke o yüzden de evde ufak ufak yürü dedi çok kasma kendini ama bol bol dinlen yine de dedi durumlar böyle yani 😍😍
Gözün aydın canım benim. Allah sürecini hep böyle kolaylaştırsın. Maşallah 🧿❤️

Çok normal. Hormonel olarakta o kadar değişiyoruz ki, alıskanlık olarak değişmesek tuhaf olurdu. Ama bunlar geçici süreç. 2. Trimester gerçekten balayı. Bana cok iyi gelmişti. İnşallah şimdikinde de öyle olur🤩
Başlasın yaa. Ben şöyle karnim büyüsün. Hamile olduğumu artık anlayım istiyorum. Prenses gibi gezeceĝimiz dönem başlasın 😊

Acile gidip bi tahlil ver kuzum testin hazır olur yarın da doktora gösterirsin
Kan da ver dedi ama hangi kanlar olduğunu söylemedi istem kağıdı da hazırlamadı. O yüzden yarın sabaha bıraktık 9da hemen orda oluruz, test sonucu cıkınca da reçete yazar yarın başlarım hemen. İlaç kullanmaya zaten her türlü yarın baslıcam bugün aksam acile gitsem bile

Kuzum tam olarak ne şikayetlerin oluyordu? Nasıl anlıyordun idrar yolu enfeksiyonu olduğunu? 30 yasındayım ömrümde bir kere bile basıma gelmedi ondan anlayamadım ne yaşadığımı galiba
Canım bende kasık ağrısı oluyordu ama en önemlisi idrarda yanma ve çok sık idrara çıkma durumu. Hani gidiyodum mesela 2 dk sonra sanki yine gelmiş gibi hissediyodum öyle bi his, tekrar gidiyodum tuvalete hiçbişey yok halbuki ama gelen bi damlası bile yanarak çok acıyarak geliyordu. Yani ben wcden çıkamadığım süreçler yaşadım her enfeksiyon geçirdiğimde. İnşallah sende çıkmaz canım🙏🏻

Senin kontrol zamanın ne çabuk geldi ya😂
Bacim onu bana sor ya 🤣 carsambalariydi normalde yarin tatil diye bir gun one cektik doktorum yokmus yarin. 13 gun nasil gecti bir sorrrrrr 😛😛😛 kan ter gozyasi ajdjdjfj
Yok yok bu sefer kurtlanmadim cok zaman cabuk gecti ozelikle son bir hafta fetaldna cinsiyet bilmemne derken

kızlar günaydın, ben sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum ya
kasık ağrısı, bel ağrısı ve idrar yaparken kasıkta ince bi sızı oluyor
cumartesi günü kontrolüm var idrar tahlili o gün yaptırsam çok mu geç kalmış olurum?
Çilekcim idrar tahlili erken çıkıyor da kültür 3 günde çıkıyor dediler ben dün verdim istersen sen de bugün ver.

Kan da ver dedi ama hangi kanlar olduğunu söylemedi istem kağıdı da hazırlamadı. O yüzden yarın sabaha bıraktık 9da hemen orda oluruz, test sonucu cıkınca da reçete yazar yarın başlarım hemen. İlaç kullanmaya zaten her türlü yarın baslıcam bugün aksam acile gitsem bile
İnşallah canım sıkma canını ilaçla geçer gider varsa da

Canım bende kasık ağrısı oluyordu ama en önemlisi idrarda yanma ve çok sık idrara çıkma durumu. Hani gidiyodum mesela 2 dk sonra sanki yine gelmiş gibi hissediyodum öyle bi his, tekrar gidiyodum tuvalete hiçbişey yok halbuki ama gelen bi damlası bile yanarak çok acıyarak geliyordu. Yani ben wcden çıkamadığım süreçler yaşadım her enfeksiyon geçirdiğimde. İnşallah sende çıkmaz canım🙏🏻
Benim idrar yaparken bi zorlanma olmuyor ama mesanemin içinde bazen çok hafif bi sızlama oluyor ve yavaş akıyor. Bu da enfeksiyon alameti demi 🥺 bel ağrısı kasıkta basınç

Bacim onu bana sor ya 🤣 carsambalariydi normalde yarin tatil diye bir gun one cektik doktorum yokmus yarin. 13 gun nasil gecti bir sorrrrrr 😛😛😛 kan ter gozyasi ajdjdjfj
Yok yok bu sefer kurtlanmadim cok zaman cabuk gecti ozelikle son bir hafta fetaldna cinsiyet bilmemne derken
Sen cinsiyet öğrendin ya o gün sanki muayeneye gitmişsin gibi geliyor bana 😂

Back
X