- 19 Aralık 2023
- 1.140
- 614
- 43
Evet canım kendi muayenehanesi var Aliağa çarşıda, doğumu da can hastanesinde yaptı arkadaşımInsallah bunda da oyle olur hayirlisi artikdogum sonrasi her isimide yaptim, hatta nolduuuu dikislerim acilmis ben yine anlamadim acı falan zaten lohusayiz kaniyoz ya doktor kontrolde farketti yine uyusturmadan dikti bu defa daha net hissettim dikis sesini cirt diye cekisini falan
Iyiyim diyede yakinlarimizdan sagolsunlar kimsede kalmadı yanimda( sitem cumlesi bu)buyuttum masallah oglusumu
Hepimize nasip olsun insallah saglicakla dogumun nasil oldugu onemli degil
Aaa nagehan ikiz diye duymustum, bana cok yakin
klinik mi onun nasil bilgin var mi
Dogumu anlasmali hastahanede mi yapiyor
Ben de sabah 10:30da gidiyorumAy yarın yine kalabalık kontrol günüü en sevdiğimmbenim de 4’te ikişer saat arayla coşturalım burayııı bebelerimizin güzel haberleriyle inşallah
Ayyy süper coşacak buralarBen de sabah 10:30da gidiyorum
Hahahahh severiz konuşmayıEvet aynen aralik anneleri 85de biz 750 masallahtopigin hakkini veriyoruz ayoll
Bak şimdi poncigim aynı baskı bana da var bende söyle bir karar aldım ben ogrenecegim aile üyelerine sürpriz yapacağım bence mantıklı ana olan sensin öğrenmek en büyük hakkınKızlar yaa ben kutlama işinden vazgeçeceğim galiba yaa yarın doktor görürse eğer cinsiyeti öğreneyim diyorum
Çok uyumlu annisleriz bide hepimiz cana yakın ve samimi olduk onunda etkisi büyük tabi ki 40 yıllık kankiyizEvet ya bugün şöyle bir bakınayım dedim Ekim anneleri daha bu kadar konuşmamış bizim enerjiler güzel tuttu sohbet akıyor
Hehh aynısını bana da dedi karnım kasılıyormuş da göremiyormus ee bende göremiyorumAyyy evet bende bskmaya çalıştım onun ekranın senin anlayacağın bişi değil sen kımıldama diyo bana niye anlamıyım pardon da
Aşk olsun kankisim o göbek değil bebek bebekAhahah canımsınbu göbekle cool kalabiliyorsak hala
Hahaha valla kendimi hiç bu kadar tombik görmemiştim bir hafta önce olan pantolonum artık dar geliyor sinsi sinsi büyüyor şebekHahahahh severiz konuşmayı
Bak şimdi poncigim aynı baskı bana da var bende söyle bir karar aldım ben ogrenecegim aile üyelerine sürpriz yapacağım bence mantıklı ana olan sensin öğrenmek en büyük hakkın
Çok uyumlu annisleriz bide hepimiz cana yakın ve samimi olduk onunda etkisi büyük tabi ki 40 yıllık kankiyiz
Hehh aynısını bana da dedi karnım kasılıyormuş da göremiyormus ee bende göremiyorum
Aşk olsun kankisim o göbek değil bebek bebek
Pat pat bebis haberleri mujdeleri insallahAy yarın yine kalabalık kontrol günüü en sevdiğimmbenim de 4’te ikişer saat arayla coşturalım burayııı bebelerimizin güzel haberleriyle inşallah
Iptal olduguna gore tribi birak yavrum bosver ahdjdjdjAy kızlar cevap vermişsiniz üstüne baya mesaj gelmiş. Zor okudumHepinize teşekkür ederim. Burayı Güzin ablaya çevirdim bir anlık. Benimki hatasını anladı iptal etti ama iş işten geçti. Bugün benim trip devam artık
Bugün 2.sini oldum daha her gün olmam gereken 9 tane daha var yaptırmadıklarımın acıdı ağrısı içim bile ağlamak istiyorum böyle bir sızı olamazArkadaşlar progestan iğne olanlar kalça ağrısı yaşadınız mı acaba
Ahahhha ya ben de inanılmaz erkek hissediyorum sana ortakçı dhdhs ama yaşanan onca şoktan sonra hiçbir şeye emin olamıyorum asslaPat pat bebis haberleri mujdeleri insallahbenim su an en buyuk merakim oglusumun malum tarafini gorecek miyim ultrasonda ajsjdjdjd
Bak ben bir alistim bir alistim oglana anlatamam. Bugunu beklemis gibiyim yatiyorum oglum kalkiyorum pasamAhahhha ya ben de inanılmaz erkek hissediyorum sana ortakçı dhdhs ama yaşanan onca şoktan sonra hiçbir şeye emin olamıyorum asslabir an önce öğrensem de alışverişlere başlasamm
yine kustum yaa erken konuşmuşumBence senin bebek ağzının tadını biliyor
Bu aksam yedigim tatli kunefeydi, sevgiler ajsjdjdjd ve kendi rizamla aserdim normalde serbetli tatli yemem bile ben djfjfjKızlar hepinize iyi geceler yarın mutlu bir sabaha uyanalım hepimizyarın ki görüş günü olan annelerden güzel haberler bekliyoruzz ben bi kaç gündür tatlı şeyler yiyorum anlamsız bi şekilde künefe çekti canım şimdi ise ekmeğime nutella sürmüş yiyorum galiba erkek bebo geliyor gibi bu cuma günü inşallah fetal sonucumuz çıkabilir, öncelikle sağlığını sonrada cinsiyetini öğreneceğimiz için çok heycanlıyız bakalım hurafeler doğru çıkacak mıı
Hahaha yaa alışılıyor aslında o kadar önemli değil ki cinsiyet sağlıklı olsun hepsine duacıyızBak ben bir alistim bir alistim oglana anlatamam. Bugunu beklemis gibiyim yatiyorum oglum kalkiyorum pasamesim bile hemen gobegimi oglum diye opmeye alisti dusun bak esimmmm cmt sabah daha prensesim mi geliyor diye opuyordu ayni gobegi sjjddjdj
benim de oluyo canım özellikle karnım tokken çok sert oluyo dokununca şuan açım yumuşak meselaKızlar karnınızda sertlik oluyor mu ? Benimki 9 haftalık gebelik ama ilk defa bugün karnımın gerildiğini hissediyorum normal mi
Ay amin canim insallah ben ona iyi anne o bana iyi evlat olur yahuHahaha yaa alışılıyor aslında o kadar önemli değil ki cinsiyet sağlıklı olsun hepsine duacıyızben erko bebek çok severim senin de ona mükkeemmel bir anne olacağına tam bir oğluş ana kuzusu efendiii saygılı olacağına çok eminim paşammm da paşamm
Olur olurr inşallah, ay bizim cinsiyetler de belli olsa da bir an önce tek şehzade anası olarak kaldın büyüğümüzsün saygıyla eğiliyoruz simoş sultanım dhdjdjAy amin canim insallah ben ona iyi anne o bana iyi evlat olur yahuhele efendi saygili bisi olursa oyle eririm ki inan bayilirim oyle erkek cocuklarina cunku kizdan bile seker gelir bazen kizlar zaten dogalari geregi otomatikman seker oluyolar cunku ama erkekler ajdjdjdjdj
Kendimi koğuşta mahpus hanım ağa gibi hissediyorum jajsdjdjdjfnOlur olurr inşallah, ay bizim cinsiyetler de belli olsa da bir an önce tek şehzade anası olarak kaldın büyüğümüzsün saygıyla eğiliyoruz simoş sultanım dhdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?