Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ay geçmiş olsun bende tüp bebek hamilesiyim Ümraniye de Erbil Çakar varmış muayene ücreti de normal bi bakın

YAaa egepol bana 1 saat 30 dk uzak ama yazindan elekrik aldim şükran hanımı arâstiracagim cok tesekkur ederim

Sagolasin maviss_34

Canım ben izmirdeyim. Torbalıda özel medifema hastanesine emrah beyan a gidiyorum. İlk bebeğimide onda doğurdum, suanda ona gidiyorum 10 tane doğurdam yine ona gidemr

Sana şöyle söyliyim çeşmeden torbalıya sadece onun için gidiyorm shsjsjdjd yoksa ayrancılarda tek bi tanıdıgım yok shsjd

Canım ne misafiri ya şuan bu mesajı BDV bölümüne yazsan gelecek cevapları düşünemiyorum senin saatlerce oturman bile seni rahatsız edecektir, illa ki bacaklarını uzatmalısın hatta uzanmalısın. İlk üç ay sen böyleyken kimse gelmesin etmesin. Ay Allah yardımcın olsun ya, diyecek bir şey bulamadım

Kuzum Rabbim gönlünüze göre tam istediğiniz gibi bir evi kolaylıkla karşınıza çıkarsın inşallah bizde b İstanbul’dan Sapanca’ya taşınmaya karar verdik orada eşim iş kurdu buradaki aile işi de devam ediyor bi kızım bir oğlum var 3. Bebemle yeşillikle doğa içinde bi yaşantımız olacak inşallah bu arada annelik delilik sen şimdi kendine alışveriş yapmayı unutacaksın hep hep en öncelik bebeğinde olacak

Ayy sapanca harika bir secim olmus, firsat buldukca kacmaya calistigimiz bir yer dogasi harika cok cok iyi yapmissiniz vallahi oh. Esim uzun vadede istanbulda durmak istemiyor isin gercegi, deprem korkusu ve trafik yeterli iki sebep. Kiralar desen uctu gitti, doktora gidip gelislerimiz kafadan 3 saatimizi aliyor en basitinden allah herkesin gonlune gore versin o yuzden amin

Sana nereye taşınman gerektiğini 10 milyon kere anlattk bacm shsjdjjd yamacıma deprem olsada bişicik olmaz hurda

Canım sakin kal çok arkadaşımızda oldu bak biliyorsun doğru tedavi ve istirahat ile geçiyor kanama alanı sen de en kısa zamanda ferahlayacaksın inşallah

Size biraz uzak kalabilir ama Prof.Dr. Recep Has’ı araştırmanızı öneririm bu işin duayenlerindendir Çapa nın prof.u kendini muayenehanesi Nişantaşı’nda bir arayıp asistanı ile konuşun isterseniz takipibine girmeseniz bile belki size bir doktor önerebilir zamanında bana danışmanlık vermişti Recep bey sayesinde doğru tüp bebek merkezini buldum

Kız 16 Nisan geçmedi mi gitmiştir çoktan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…