Randevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyi
ben ozelde yaptirdim simdi geldim akinti icin vajinal kultur aldi cubukla. birde idrar testiBen de devlette yaptırdım o yüzden dedim fitil derken progestan ilacı kastetmiştim
İnşallah temiz çıkar sonuçlarınız içiniz rahatlarben ozelde yaptirdim simdi geldim akinti icin vajinal kultur aldi cubukla. birde idrar testi
Ayy evet oleeyy
Evetttt ardı ardına gelicekkkk
Maşallah canım büyümüştür ne güzel dimiKızlar bugün kontrolum vardı ellerini kollarını oynatiyordu şok oldum 2 haftada ne kadar çok değişmiş yarın da fetal için kan almaya gelecekler bebiş iyi burun kemiği göründü ense kalınlığı da iyi dedi ilişki hep yasak dedi bir de 3-4 hafta sonra serklaj yapacağız dedi daha önceden çift rahimli olduğum için biri alınmıştı riske girmeyelim dedi
Yhaaaaaa Allah nazardan saklasınOğluş geliyor
Amin canim cok cok tesekkur ederimYhaaaaaa Allah nazardan saklasıntekrar tekrar tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün şehzaden
Çok değişik geliyor insana hareketli görünce inşallah haftaya da bizim belli olur sağlıklı olsun hepsi yavrularımız başka bir şey istememMaşallah canım büyümüştür ne güzel dimio zaman önümüzdeki hafta senin de cinsiyet belli olur grup gittikçe hareketlenmeye başladı
Canim cok sevindim gozun aydin bebis buyumus oh eller kollar hareketlenmisKızlar bugün kontrolum vardı ellerini kollarını oynatiyordu şok oldum 2 haftada ne kadar çok değişmiş yarın da fetal için kan almaya gelecekler bebiş iyi burun kemiği göründü ense kalınlığı da iyi dedi ilişki hep yasak dedi bir de 3-4 hafta sonra serklaj yapacağız dedi daha önceden çift rahimli olduğum için biri alınmıştı riske girmeyelim dedi
bir sen kaldın galiba bugün kontrolü olanlar arasından :)Randevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyibide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba
Ayyy daha çok varmışRandevum 16:30 da canım daha çok var bekliyorum heyecanla gitmeyibide bişey soracağım kızlar özele gidenler araya devlet randevusu alıyormuşya bizim bu özeldeki doktor görüyor mu oraya gittiğimizi acaba
vallahi o zaman gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyebilicem, gizlemicem kimsedenTabiki yolunda olacak aaasuper senin de bi haftaya gelicek sonucun oh cekiceksin
canım tebrik ederim, bi oh çekmişsindir. darısı biz bekleyenlerin başınaaaher kesin bebisi iyiymis sukurbizimde bu gun ikili test cikti temiz geldi sukur. baska testlerde tromboz olanlar biraz asagi yukari cikmis zaten benim kan pihtilasma sorunum var iyne kullaniyorum yarin doktora goturucem testleri insallah buyuk bir sorun yoktur
Cumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir korkvallahi o zaman gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyebilicem, gizlemicem kimseden
canım çok haklısın endişelenmekte ama ne düşünsek onu çekiyoruz hayatımıza relax kalmaya çalış. Herşey yolunda gidiyor varsın öğrensin herkes sen bebeğinin doğduğu zamanları düşün odasının planını yap eşyalarına bakmaya başla ohooo işin çok evham yapmaya fırsatın da olmaz aslında senin şuandaCumartesi gunu cinsiyet haberi yine o kadar hizli yayildi ki herkes o aksam ve dun tebrik halindeydi bizi, ben bir korkulan diyorum ya bir sey olursa bu kadar coskulandi herkes bir anda focus uzerimizde oldu, bir evham bir nazar korkusu sardi beni ajdjjdfjjf
Biz anca dogurunca anne olduk diyebilicez givi ya ahahahah
Çok erkek hissediyorum ama çok kız istiyorumCanim cok sevindim gozun aydin bebis buyumus oh eller kollar hareketlenmisfetalin de iyi cikacak insallah oh cekeceksin tedbirler de senin ve bebegin icin iyi olacak seyler hep, sifa olur insallah cinsiyeti ogrenmene son bir hafta senin de cok heyecanli var mi bir tahminin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?