Desteğin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten bu 1 haftadır bana hep teselli verdin, umut oldun. Allah hepinizden razı olsun. Valla işimi yapan olduktan sonra yatmak da çok zor değil (artık korkmak yok canım bak ne güzel haberle geldin böyle. Bir kere kanama alanının artık olmaması bebeğinin sana tutunduğu anlamına gelir 12. hafta bitene kadar yatmaya devam et zor biliyorum bak ben de yatıyorum ama sonrası çok güzel olacak canım. En zorunu başardın bundan sonrası ferahlık olacak canım
Sımdı cıktık kontrolden bebısımızı gorduk cok sükür rahatladık rabbım guzel haber bekleyen herkeze nasıp etsınGünaydın kızzlar , randevusu olanlardan güzel haberler ve fotiler bekliyorumm. Malum daha randevuma 1 ay var
Başka doktorum yok şu an canım. İlk görüştüğüm doktorla yolum kötü ayrıldı diyebilirim. Yoğun kanamayla gittiğimde ben bakamam dediği zaman ayırdım onunla yolumu. Cuma günü kontrole gidince onu da halledeceğim inşallah.başka takipli olduğun doktorun yokmu canım ona da gidersin ondan alırsın ultrason görüntüsünü
ne demek her zaman hep destek tam destekDesteğin için çok teşekkür ederim canım. Gerçekten bu 1 haftadır bana hep teselli verdin, umut oldun. Allah hepinizden razı olsun. Valla işimi yapan olduktan sonra yatmak da çok zor değil () ama artık eşim çalışmaya başlayacak. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu süreci
Merhabalar ben çok az olsa da içtim kola bir kaç kez. Mide bulantıma iyi geldi vallakızlar günaydınkola veya gazoz bulantıya iyi geliyo mu son çare onu deneyebilirim
ohh maşallah haydi gözün aydın canım artık için ferahlamıştırSımdı cıktık kontrolden bebısımızı gorduk cok sükür rahatladık rabbım guzel haber bekleyen herkeze nasıp etsın
Ben de oradaki ilgiyi beğenmedim, ama normal kadın doğumda Necati Hançerlioğulları muhteşem bir doktor. Şehir’e gitmek sıkıntılı olmasa düzenli giderdim kendisinePerinatoloji bölümüne gittim kızlar. İlk gidişimdi. Orhan Altınboğa’ya gittim bugün. Yani ben seçmedim onlar direkt ona yönlendirdiler. Çok ilgiliydi diyemem. Yanındaki hemşire ya da ebe diyeyim onlar ilgilendiler genelde. Bu Cuma gününe tekrar randevu aldım çünkü yine kan testi yapıldı bazı testlerim eksikmiş.
O zaman mutlaka ona da randevu alayım. Çok teşekkür ederim. Doktor önerisi almak çok iyi oluyor gerçekten. Çünkü deneyimlerim baya kötüBen de oradaki ilgiyi beğenmedim, ama normal kadın doğumda Necati Hançerlioğulları muhteşem bir doktor. Şehir’e gitmek sıkıntılı olmasa düzenli giderdim kendisine
Biz de öyle yapacağız galiba canım. Yani annem çalışıyor ama 1 hafta o izin alsa 2 hafta da eşim rapor alsa kurtarırız gibi süreci. Yeter ki miniğim iyi olsun.ne demek her zaman hep destek tam destekbiz de destek olması için annemi çağırdık mecburen bende kalıyor 2 haftadır ben ayaklanana kadar kalacak mecburen siz de öyle bişeyler yapsanız.
canım tebrik ederim, büyümüş müSımdı cıktık kontrolden bebısımızı gorduk cok sükür rahatladık rabbım guzel haber bekleyen herkeze nasıp etsın
Yarin tam 12 olucam canimKac haftalık siniz oy masallah gobus cikmaya baslamis
beni doktor 1 ay sonra çağırdı yine dayanabilir miyim bilmem
uuuu şehzade anası uyanmıııışşşYarin tam 12 olucam canim
en kötü ihtimalle eşin ölen yemeğini hazırlar sen sadece kalkıp alır geri yatarsın o kadar tuvalete de gidiyoruz bişey olmaz endişe etme. ağır kaldırma eğilme yeterBiz de öyle yapacağız galiba canım. Yani annem çalışıyor ama 1 hafta o izin alsa 2 hafta da eşim rapor alsa kurtarırız gibi süreci. Yeter ki miniğim iyi olsun.
Anca uyandim askm aynen sjdjfjfjfjuuuu şehzade anası uyanmıııışşş
isim düşünmeye başladınız mı bacımsuu
bende en son cuma gitmiştim şimdi yarın tekrar gidicem sonrasında da 2 mayısa kadar nasıl dayanıcam bilmiyorumya varya şu 2 haftalık kontrollere bile alışamadım. ilk hafta bi şekilde geçiyor ama sonraki hafta bende huzursuzluk ve kaşıntı başlıyor ahahjhhjh
eh ben sehzade tasiyorum yavrum biliyorsun simay sultan ajdjjddjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?