- 22 Kasım 2022
- 2.627
- 2.766
- 63
inanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonradoğru canım bu sene aile yılı ilan edildi ya .Özeller de bile artık zorunlu olmadıkça sezeryan yapılmayacakmış. Yapan doktor hakkında da işlem yapılacakmış. İlk doğumu sezeryan olana bizler sanslıyız :)
ben daha sabah iki kere kustum prilam bende de işe yaramıyor.kızlar benden başka her gün kusan var mı? bazen günde iki kez kusuyorum prilam işe yaramıyo psikolojim çökmek üzere 7/24 bulantım var yanormal mi acaba her gün kusmak
doktorun sağlık sebebini eklerse buna karışamazlar. Belli kodları kabul etmezler bence doktorlarda onu bilir durumu kılıfına uydurur diye düşünüyorum sonuçta burası Türkiyeinanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
bende yüksek tansiyon var mesela o anın şiddetini kaldıramayabilirim, bu durum acaba sezaryene gerekçe olabiliyor mu
günaydın canım, 11 hafta ile bende de kasık ağrıları arttı maalesef. Hatta dün gece de kasık ağrısı yüzünden adam gibi uyuyamadım. Rahim bu haftalarda yukarı çıkıyormuş, umarım bu ağrılar onun alametidirgünaydın güzel kızlar .Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben genel olarak iyiyim ara ara gelen bulantılar bazen kasık ağrısı oluyor. Aklıma bazen kötü şeyler geliyor şöylemi böylemi vs.. Yapma memurhanım iyiye odaklan iyi olacak iki bebiş sağlıklıca doğacak diyorum .
Kuşum galiba 13+ bişey olcampipiko10 gün kadar var daha ya kaç haftalık olacak o gün
biz doğurana kadar ilerletirler heralde o kılıf uydurma işlerinidoktorun sağlık sebebini eklerse buna karışamazlar. Belli kodları kabul etmezler bence doktorlarda onu bilir durumu kılıfına uydurur diye düşünüyorum sonuçta burası Türkiye
İkincide geröekten daha cabuk büyüyormus bebsm ya bi anda göbeğim cıktıMaşallah ya hamiş göbeği olmuş, benim kilodan dolayı göbek gibi duruyor. Kimse de bilmediği için daha doğrusu kimse çocuğum olmuyo sandığı için bu bebek mi diyen de olmuyor :))
dünyanın en saçma şeyiydi yaAh bu sivassporlu futbolcular karıştırdı ortalığı hep :)))
Olur askim kuzenim panik atak mesela onuda sezeryan yaptı doktoru o anı kaldıramazsa diye , bence olur yani. Benimde düşük tansiyon mesela ama baya düşük bildiğiniz bütün düşükleri unutuninanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
bende yüksek tansiyon var mesela o anın şiddetini kaldıramayabilirim, bu durum acaba sezaryene gerekçe olabiliyor mu
canım kan pıhtılaşması için ilaç kullanıyorsan eğer zencefil kullanımını doktoruna danışmalısın çünkü zencefil de kan sulandırır. Bence sen doktoruna ya o seni yönlendirir.Toz olarak var o olur mu ki
Ulen baska takım açsa yine kızcamda anamın memleketi benimde okuduğum yıllarımın geçtiği yer , onlar yapınca kanıma daha dokumdu gebertcemdünyanın en saçma şeyiydi ya
Neeeeeee nasıl ayakta duruyorsun o tansiyonla kızzOlur askim kuzenim panik atak mesela onuda sezeryan yaptı doktoru o anı kaldıramazsa diye , bence olur yani. Benimde düşük tansiyon mesela ama baya düşük bildiğiniz bütün düşükleri unutun5-3 falan derecesnde doktor dedi sezeryan en mantıklısı
Ayy maşallah çok özendim sana, benim de yarın randevum var doktor ok verirse yürüyüşe başlamak istiyorum artık. Her şey yolunda giderse bir süre sonra da pilatese dönerim. Çok özledim. Hem tüp bebek süreci hem kanama sonrası full yatmadan mayalı hamur gibiyim vallaBenim sabah uyandıran tarzda yoğun mide bulantılarım azaldı. Halsizlik de azaldı ama yürüyüşe başladım her gün sabah bir saat açık havada yürüyorum. Enerjik hissettiriyor. Belirtiler azalınca bu acaba yaşıyor mu iyi mi perileri bana da gelip gidiye. Çok şükür ağrım kanamam vs yok hafif bulantı var sadece. Haftaya pazartesi kontrolüm. İnşallah herşey yolundadır. Dua edelim birbirimize.
Benim de kardeşimin sevdiceği sivaslı, o yüzden benim için de değerlidir sivasUlen baska takım açsa yine kızcamda anamın memleketi benimde okuduğum yıllarımın geçtiği yer , onlar yapınca kanıma daha dokumdu gebertcem
Kız adamlar ne yapsın, maçlardan önce hep böyle pankartla çıkılıyor, federasyon bunu vermiş adamlara, takımla ilgisi yok. Adamlara da yazıkUlen baska takım açsa yine kızcamda anamın memleketi benimde okuduğum yıllarımın geçtiği yer , onlar yapınca kanıma daha dokumdu gebertcem
Kuşum nüfusu yükseltmek için insanları vajinal doğuma zorlamak korkutmak nasıl bi mantıksızlık, onlar da ne yaptığının farkında değil benceinanmıyorum ya nüfus azalıyor diye yapıyorlar bunu resmen. ulen sen sezaryeni yasaklasan ne olacak refah yükselmedikten sonra
yani bi de bu devirde, bu ekonomide komik oluyor. Sen halkına refah sağlamadıktan sonra kim neden çocuk doğursun. Kadınlar sabahın köründe kalkıp erkeklerle eşit şartlarda çalışmak zorunda, üç kuruş fazladan girsin haneye diye. Ev kiraları asgari ücretin kaç kat üstünde. Gerçekten bazı şeylere artık tahammül edemiyorum da neyseKuşum nüfusu yükseltmek için insanları vajinal doğuma zorlamak korkutmak nasıl bi mantıksızlık, onlar da ne yaptığının farkında değil bencenasıl doğurursam doğurayım kardeşim doğum korkusu olan milyon tane insan var
12. haftada söyler bence ya burda çok tahminde bulunan doktor oldu sankiVallahi artık evladımızın bi kimliği olsunnbu cumartesi 12 haftalık olcaz ense kalınlığı falan bakacak. Söyler mi sence tahmini bişeyler
ah bu partileme istekleri bizi bitirdiay gerçi eşim duymak istemiyo ki aile içinde ufak bi partileyelim diye
ben çatlarım yaa off. sen ne zaman öğreneceksin
oooo göbüş büyümüş ne güzel yaaSay hi to my göbiişşayna iş yermde ltfn bu kız ne kadar pis demeyn sbdldndlkd
biz seninle Mayısta bu işi netleyeceğiz EcecimKuşum galiba 13+ bişey olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?