Ben de aynı şekildeyim pazartesi 12 gündür doktora gitmiyor olacağım pazartesi randevum,7+5 teyim.Sürekli sanki belirtilerim gidiyor,bir bakıyorsun öğürüyorum bir bakıyorsun hiç hamile değil gibiyim.Çok şükür ağrım sızım yok,geçen hafta şişlik ve akıntım vardı,bu hafta çok azaldı.Sadece yorgunluk ve akşam 9 buçukta uyumalarım var.Bazen çok tedirgin oluyorum her şey yolunda mıdır diyeinsallah sabah olsada gitsem. gebelik belirtilerim bir gidip bir geliyor ondan tedirgin oluyorum ama kotu belirtim yok
İNEKLERDE oluyor nedir yabana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladioglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim bebis dogunca cekeceklerimiz var
Jdjdjdjdjd evet bilmez miyim pahalı arkadasOoo bu cok buyuk bir yol katetme bence senin adinadarisi basimiza olsun ilacin kutusu 400₺ imis zira dun ogrendim ajdjjddj
Ahh benim su aile hekimine gitmem farz oldu artikprilamı aile hekimi yazınca çok ucuzmuş ya ben de bugün fark ettim enfeksiyon için ilacımı yazdırmaya gitmişken prilam da yazdırayım dedim 2 ilaca 118₺ ödedik şok oldum geçen biz de doktorum yazdığında 400 mü ne vermiştikaile hekime yazdırın kızlar prilamları
Evet bu sefer de insanda suçluluk duygusu oluyorGerçekten burdan bütün anne adaylarına söylüyorum çocuklarınızı mümkün olduğunca Hekim ve Hemşire yapmayın hastanenin önünden geçirmeyin.Eşimle birbirimizi görmüyoruz hamilelikte bile 24 saat çalıştıran bir meslek yani ötesi yok.
Bende senin gibiyim hastane yemeklerini çok yiyemiyorum, işten gelince de yemek yapamıyorum yorgunluktan kaç gündür dışardan yada annemlerden geçiştiriyorum.Bu sefer sağlıksız besleniyorum diye üzülüyorum.
Bizimkiler bizi batirdi zatenJdjdjdjdjd evet bilmez miyim pahalı arkadas
Anammm biz de öyle hala eczaneye ödediklerimizin taksidini ödüyoruz djdjdjdjBizimkiler bizi batirdi zatenbu yine iyi ya gonalf igne en son 9 bindi uc gun yetiyodu bana ajdjdjdj gunluk dozu 3 bin
Ahahahah ya ben hep insalah jinekolog olur da kendi gibi tup bebek doktoru olur filan diye dua ediyorum ajdjdjdjdj. Cocugun haberi yok meslegini bile secti anasi onun icinGerçekten burdan bütün anne adaylarına söylüyorum çocuklarınızı mümkün olduğunca Hekim ve Hemşire yapmayın hastanenin önünden geçirmeyin.Eşimle birbirimizi görmüyoruz hamilelikte bile 24 saat çalıştıran bir meslek yani ötesi yok.
Bende senin gibiyim hastane yemeklerini çok yiyemiyorum, işten gelince de yemek yapamıyorum yorgunluktan kaç gündür dışardan yada annemlerden geçiştiriyorum.Bu sefer sağlıksız besleniyorum diye üzülüyorum.
bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye10+4 üm şuan. İnşallah artık yavaşlar büyümesi. 4 cm miyomla hamilelik oldu şimdiye kadar 7.5 kadar büyüdü.
Senin kaynananın fenotipini çözdüm ben. Seni üzmesine izin verme dirayetli ol sok lafını çekinme. O tipler taş fırlatsan anlamaz zatenbana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladioglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim bebis dogunca cekeceklerimiz var
Manevi olarak çok güzel meslekler ama bedenen bazen ve psiklojik olarak zor. Aile düzeni yok, hele Hekimse evde bile rahat yok. Hiç çocuğumu düşünmediydim ya meslek seçimi yaparken yeni yeni akıllanıyorum.Ahahahah ya ben hep insalah jinekolog olur da kendi gibi tup bebek doktoru olur filan diye dua ediyorum ajdjdjdjdj. Cocugun haberi yok meslegini bile secti anasi onun icin
Canim senin isinin fiziksel boyutu cok yogun ve yorucu, gebe olmayan biri icin bile. En basitinden uyku duzenleriniz corbadir yillardir nobet tuta tuta. Allah kolayliklar versinhicbir seye de vicdan yapma, bak evdeyim haftalar sonra ilk kez tencerede yemek pisirdim annem olmasa hictik hic
bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye
evet canim muayineye cok ara verince insan tedirgin oluyur bakalim yarin nasil olucak insallah ki sagliklidir hepimizin bebekleri ben 2 dusukte yasadigim icin her muayinem geldiyinde stresse giriyorum ayni seyleri yasarim diye Allah kimseye yasatmasinBen de aynı şekildeyim pazartesi 12 gündür doktora gitmiyor olacağım pazartesi randevum,7+5 teyim.Sürekli sanki belirtilerim gidiyor,bir bakıyorsun öğürüyorum bir bakıyorsun hiç hamile değil gibiyim.Çok şükür ağrım sızım yok,geçen hafta şişlik ve akıntım vardı,bu hafta çok azaldı.Sadece yorgunluk ve akşam 9 buçukta uyumalarım var.Bazen çok tedirgin oluyorum her şey yolunda mıdır diye
bebis saglikla dogulsun insallah oglum doguldugunda 23 yasindaydim simdi akillandim 7 yil gecti karistirmam hem cok ses de sevmiyor zaten 1 2 gelir 2 cocuk sesinden korkup kacarSenin kaynananın fenotipini çözdüm ben. Seni üzmesine izin verme dirayetli ol sok lafını çekinme. O tipler taş fırlatsan anlamaz zaten
bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye
Bu arada yazmamışım miyoma da karından bakıyor. Alttan muayene etmiyor. Keseye baktıktan sonra ultrason cihazının yerini değiştirince görünüyor, keseyle beraber görünmüyor hiç.bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye
tamam teşekkür ederimBen 4 cm le kaldım. Hamilelikten önce miyomun gebeliğe engel değil demişlerdi. Hamilelikten sonra da her kontrolde doktor miyomu da ölçtü bende. Sizin daha küçükmüş belki o yüzden bakmamıştır.
Bu arada yazmamışım miyoma da karından bakıyor. Alttan muayene etmiyor. Keseye baktıktan sonra ultrason cihazının yerini değiştirince görünüyor, keseyle beraber görünmüyor hiç.
14 gün sonraya randevu verdi bana ama muhtemelen bunu artıracak,inşallah allah tamamına erdirsin bebeğinizi.Allah sağlığıyla yaşatsın.evet canim muayineye cok ara verince insan tedirgin oluyur bakalim yarin nasil olucak insallah ki sagliklidir hepimizin bebekleri ben 2 dusukte yasadigim icin her muayinem geldiyinde stresse giriyorum ayni seyleri yasarim diye Allah kimseye yasatmasin
Hahahahah ne acelesi vsr kız bir ara yıkar zaten gene kirlenecekAhahahaha kadircem ozkok de olur bak kddjfjf
Cidden oylesi biraz zor ya, iki haftadir balkon mu yikasan diyorum bir ara yikayacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?