Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
kızlar kese yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyolar ya benimki ikisiin de ortası gibi yuvarlak gibi olanlar foto atabilir mi karşılaştıralım 👼🏼👼🏼👼🏼

Offff hiç uğraşmasak ne güzel olurdu😂
Bu arada o pislik italyan gelini elime bi geçirsem ağzında diş bırakmazdım ne kadar aşağılık birisi
Yalniz farkinda misiniz gelin kpeder iliskisi dikkat cekti izleyicilerde diye, pasanin ilgisini azaltip sirf kadina yuklediler iliskinin yukunu. Bu ikiyuzluluk de ayri canimi sıktı 🤣 yasasin feminizm

kızlar kese yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyolar ya benimki ikisiin de ortası gibi yuvarlak gibi olanlar foto atabilir mi karşılaştıralım 👼🏼👼🏼👼🏼
Tam 7 haftalikkenki muayenemde kesem de bebis de boyleydi bak 😍 yusyuvarlak
IMG_1573.webp

Yalniz farkinda misiniz gelin kpeder iliskisi dikkat cekti izleyicilerde diye, pasanin ilgisini azaltip sirf kadina yuklediler iliskinin yukunu. Bu ikiyuzluluk de ayri canimi sıktı 🤣 yasasin feminizm
Abi kadının tipi de o kadar sinir bozucu ki bu tipten hersey bekleniyor diyorum ve feminizm falan kalmıyor bende djhdjdjdjdj ama tespitin doğru bende farkındayım

Abi kadının tipi de o kadar sinir bozucu ki bu tipten hersey bekleniyor diyorum ve feminizm falan kalmıyor bende djhdjdjdjdj ama tespitin doğru bende farkındayım
Kadina bilendik canim o ayri ajdjdjdjd. Bi de sakir demez mi adama bogucam sjjdfjf
Feminizm grubu terk etti bacim aniden 🤣

Kızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa :(( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapmadaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Hiç iyi değilim kızlar ya çok tükendim artık… 😭

Kızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa :(( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapsaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Canim cok haklisin hic kendine yuklenme. Sen de o laflari soylerken aslinda onu kastetmedigini biliyorsun hic vicdan yapma🥹 bazen ben de isyan ediyorum ki bak bu gebeligi elde edene dek bir adak adamadigim kalmisti.. ama insaniz dogamiz yaradilisimiz bencil, istemsizce bazen boyle dusuncelere kapilabiliyoruz🥲 insallah tez vakitte toparlayacaksin ve bugunleri gulumseyerek animsayacaksin🙏🏼

Kızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa :(( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapmadaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Ben de kilo vermişim 11 haftalığım. Ama ben prilam içiyorum siz içiyor musunuz? Hala bazen kusuyorum ama eskisi gibi günde 2-3 kere değil. Kusmak hem kilo verdiriyor hem vücudu çok halsiz bırakıyor benim idrarımda eser miktarda keton çıktı prilama başladım o yüzden hemen. İçmiyorsanız doktora danışın ona rağmen kusuyorsan bulantıyı azaltan şeyleri bulup beslenmeni ona göre ayarla canım :(

Benim de kusmalarım çok şiddetlendi, bulantısız bir an bile yok gün içinde 😔 Seni çook iyi anlıyorum, çok fazla sıkıntı çektin ama azıcık daha dayan geçicek ve rahat zamanlara kavuşucaz inşallah ya hep böyle gitmez ki🥺

Canim cok haklisin hic kendine yuklenme. Sen de o laflari soylerken aslinda onu kastetmedigini biliyorsun hic vicdan yapma🥹 bazen ben de isyan ediyorum ki bak bu gebeligi elde edene dek bir adak adamadigim kalmisti.. ama insaniz dogamiz yaradilisimiz bencil, istemsizce bazen boyle dusuncelere kapilabiliyoruz🥲 insallah tez vakitte toparlayacaksin ve bugunleri gulumseyerek animsayacaksin🙏🏼
Evet canım haklısın. Kızıma hemen hamile kalmıştım ama bunda öyle olmadı 1 senede anca oldu yani aslında çabaladık da kendimizce olması için.
Ama yine isyan edecek duruma geldim. Yani hiç bir şeye hevesim yok ruhsuz bişeye döndüm iyice. Annem diyor belki sana benzer falan kime benzerse benzesin diyorum hiç düşünemicem şimdi diyorum.
O an da farketmiyorum ama sonradan söylediklerim çok kötü geliyor kulağıma.
Yani bu kadar isterken bu hale gelmek çok çok moralimi bozuyor artık

Ben de kilo vermişim 11 haftalığım. Ama ben prilam içiyorum siz içiyor musunuz? Hala bazen kusuyorum ama eskisi gibi günde 2-3 kere değil. Kusmak hem kilo verdiriyor hem vücudu çok halsiz bırakıyor benim idrarımda eser miktarda keton çıktı prilama başladım o yüzden hemen. İçmiyorsanız doktora danışın ona rağmen kusuyorsan bulantıyı azaltan şeyleri bulup beslenmeni ona göre ayarla canım :(
ben dün gece prilama başladım 1 tane içtim bugün çok hafif bulantım oldu çok şükür dışarı çıkabildim hatta normalde yerimden kalkamıyodum ve kusuyodum. allah şu prilamı bulandan razı olsun ya bugün hayata döndüm yeniden🫶🏻

ayyy tam yuvarlak bu minik yaa😍😍🧿🧿 sonradan değişti mi peki şimdi nasıl
Hala yuvarlagimsi kesem 🥰 ama bilmiyorum cinsiyetle ilgisi gercekten var mi, ben de burada kizlardan ogrendim hic bilmiyorum o detayi 😬 seninki nasil ?

Benim de kusmalarım çok şiddetlendi, bulantısız bir an bile yok gün içinde 😔 Seni çook iyi anlıyorum, çok fazla sıkıntı çektin ama azıcık daha dayan geçicek ve rahat zamanlara kavuşucaz inşallah ya hep böyle gitmez ki🥺
Ah canım Allah kolaylık versin çok çok zor 😢 ya çok erken başladı 5 buçuk haftalıktı başladığında ne var bu vücudumda ben anlamıyorum artık ne biçim insanım diye ağlayıp duruyorum sinirlerim çok bozuldu.
Kızımda 4. Aya kadar sürmüştü yani o yüzden hiç bişey diyemiyorum canım ben

Back
X