- 22 Kasım 2022
- 2.637
- 2.780
- 63
Kız o süre boyunca vileda yapılır toz alınırdıBenimki de salonu süpürüyor oturup dinleniyor ama titiz çalışıyor birkaç kez carladığım için alıştı kaldırıyor tüm halılarıyavaş yapsın temiz olsun sorun yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o süre boyunca vileda yapılır toz alınırdıBenimki de salonu süpürüyor oturup dinleniyor ama titiz çalışıyor birkaç kez carladığım için alıştı kaldırıyor tüm halılarıyavaş yapsın temiz olsun sorun yok
![]()
Aynen öyle hatta yarın köfte yapıym da kızartsın öviyim bi yineİşte bu ya tamam köfte onun işi artık![]()
Benimki kaldıramaz dünyalar başına yıkılır dkdjdjdj adam zaten çakıl taşlarını yıkamış yorulmuş dkdjkdjdAhahahaha of ben malesef hamilelige de ekstra siginarak zebellaha donustum adamin basindasen bu kadar yapma benimki cok mulayim naif de kaldirabiliyor sjdjdjdj
Sakir pasadaki gibi evde 28484 calisan olsa keske de tek derdimiz kocalarla karsilikli bes cayi icmek olsaBenimki kaldıramaz dünyalar başına yıkılır dkdjdjdj adam zaten çakıl taşlarını yıkamış yorulmuş dkdjkdjd
Offff hiç uğraşmasak ne güzel olurduSakir pasadaki gibi evde 28484 calisan olsa keske de tek derdimiz kocalarla karsilikli bes cayi icmek olsa![]()
Yalniz farkinda misiniz gelin kpeder iliskisi dikkat cekti izleyicilerde diye, pasanin ilgisini azaltip sirf kadina yuklediler iliskinin yukunu. Bu ikiyuzluluk de ayri canimi sıktıOffff hiç uğraşmasak ne güzel olurdu
Bu arada o pislik italyan gelini elime bi geçirsem ağzında diş bırakmazdım ne kadar aşağılık birisi
Tam 7 haftalikkenki muayenemde kesem de bebis de boyleydi bakkızlar kese yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek diyolar ya benimki ikisiin de ortası gibi yuvarlak gibi olanlar foto atabilir mi karşılaştıralım![]()
Abi kadının tipi de o kadar sinir bozucu ki bu tipten hersey bekleniyor diyorum ve feminizm falan kalmıyor bende djhdjdjdjdj ama tespitin doğru bende farkındayımYalniz farkinda misiniz gelin kpeder iliskisi dikkat cekti izleyicilerde diye, pasanin ilgisini azaltip sirf kadina yuklediler iliskinin yukunu. Bu ikiyuzluluk de ayri canimi sıktıyasasin feminizm
Kadina bilendik canim o ayri ajdjdjdjd. Bi de sakir demez mi adama bogucam sjjdfjfAbi kadının tipi de o kadar sinir bozucu ki bu tipten hersey bekleniyor diyorum ve feminizm falan kalmıyor bende djhdjdjdjdj ama tespitin doğru bende farkındayım
Adi kadın kayınvalidesinin gözüne baka baka yanaşıyor adama ya cıldırcam kaldıramıyorummmm skdjdkjdjdjd acılar içinde kıvransın inş namussuz dkdjkdjdKadina bilendik canim o ayri ajdjdjdjd. Bi de sakir demez mi adama bogucam sjjdfjf
Feminizm grubu terk etti bacim aniden![]()
Canim cok haklisin hic kendine yuklenme. Sen de o laflari soylerken aslinda onu kastetmedigini biliyorsun hic vicdan yapmaKızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapsaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Hiç iyi değilim kızlar ya çok tükendim artık…![]()
Ben de kilo vermişim 11 haftalığım. Ama ben prilam içiyorum siz içiyor musunuz? Hala bazen kusuyorum ama eskisi gibi günde 2-3 kere değil. Kusmak hem kilo verdiriyor hem vücudu çok halsiz bırakıyor benim idrarımda eser miktarda keton çıktı prilama başladım o yüzden hemen. İçmiyorsanız doktora danışın ona rağmen kusuyorsan bulantıyı azaltan şeyleri bulup beslenmeni ona göre ayarla canımKızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapmadaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
Benim de kusmalarım çok şiddetlendi, bulantısız bir an bile yok gün içindeKızlarrr bende dua ediyorum şu kusmalarım geçsin artık diye benim niye kabul olmuyor yaa( valla psikolojim o kadar bozuldu ki artık eşime bugün 4. Ye kusarken çok pişman oldum keşke yapmadaydık diye ağladım durdum sonra da çok üzüldüm böyle söylediğim için. Ama napim dayanamıyorum artık hastaneden çıktığım da 62 kiloydum sabah tartıldım 59 kiloya düşmüşüm tam bir haftada.
ayyy tam yuvarlak bu minik yaa
Evet canım haklısın. Kızıma hemen hamile kalmıştım ama bunda öyle olmadı 1 senede anca oldu yani aslında çabaladık da kendimizce olması için.Canim cok haklisin hic kendine yuklenme. Sen de o laflari soylerken aslinda onu kastetmedigini biliyorsun hic vicdan yapmabazen ben de isyan ediyorum ki bak bu gebeligi elde edene dek bir adak adamadigim kalmisti.. ama insaniz dogamiz yaradilisimiz bencil, istemsizce bazen boyle dusuncelere kapilabiliyoruz
insallah tez vakitte toparlayacaksin ve bugunleri gulumseyerek animsayacaksin
![]()
ben dün gece prilama başladım 1 tane içtim bugün çok hafif bulantım oldu çok şükür dışarı çıkabildim hatta normalde yerimden kalkamıyodum ve kusuyodum. allah şu prilamı bulandan razı olsun ya bugün hayata döndüm yenidenBen de kilo vermişim 11 haftalığım. Ama ben prilam içiyorum siz içiyor musunuz? Hala bazen kusuyorum ama eskisi gibi günde 2-3 kere değil. Kusmak hem kilo verdiriyor hem vücudu çok halsiz bırakıyor benim idrarımda eser miktarda keton çıktı prilama başladım o yüzden hemen. İçmiyorsanız doktora danışın ona rağmen kusuyorsan bulantıyı azaltan şeyleri bulup beslenmeni ona göre ayarla canım![]()
Hala yuvarlagimsi kesemayyy tam yuvarlak bu minik yaasonradan değişti mi peki şimdi nasıl
Ah canım Allah kolaylık versin çok çok zorBenim de kusmalarım çok şiddetlendi, bulantısız bir an bile yok gün içindeSeni çook iyi anlıyorum, çok fazla sıkıntı çektin ama azıcık daha dayan geçicek ve rahat zamanlara kavuşucaz inşallah ya hep böyle gitmez ki
![]()