- 24 Haziran 2022
- 263
- 214
- 33
Allah bağışlasın canım, in şe Allah bu sürecide rahat bir şekilde geçirirsinİşte bugün biraz tükettim ve çıkamıyorm wcdenevet dinlenmem lazım ama mümkün olmuyo pek canım ya 5 yaşında da kızım var dinlenmete çalışıyorum ama vakit buldıkça
Benim direk vajinal baktı benm de bulantım yok pazartesi bnde gidicem hyırlı haberlerle dönmemiz dileğiyle inşallahBenım vajınal 8 karından 7.4 milim yazıyor bulantınız varmı benım hıc bulantım yok sımdıde bunu taktım kafama bebegı goremedık henuz pazartesı gıdıcez Kac haftalığım onu bıle bılmıyorum 5 haftayı gectım ama kaçım suan doktorda soylemedı
İnsalalh canım guzel haberler duyalımBenim direk vajinal baktı benm de bulantım yok pazartesi bnde gidicem hyırlı haberlerle dönmemiz dileğiyle inşallah
İnşallahhh teşekkürler canımAllah bağışlasın canım, in şe Allah bu sürecide rahat bir şekilde geçirirsinamin
Karından gözükmedımıBenim direk vajinal baktı benm de bulantım yok pazartesi bnde gidicem hyırlı haberlerle dönmemiz dileğiyle inşallah
Herkesin belirtileri aynı olmaz belki son aya kadar mideniz bulanmayabilir şart değil yani öyle düşünmeyinOzman erken sanırım midem bulansın dıye beklıyorum resmen haftamı bıle bılemeyınce. Tabı
Hafif lekelenmem vardı o yüzden vajinal baktı direk pazartesi karından bakar belki blmiyormKarından gözükmedımı
Insan her dakıka kendını tesellı etmekte gecıyor vaktımız cıddıyım Tamm dıyorum takmıcam normal hayatıma devam edıcem günü geldıgınde gıdıp görcez ne olacaksa dıyorum burda bısey okuyorum kafam corba oluyo allahım sağlıklı guzel haberler alalım hep bırlıkte seneye bu zamanları bebeklerımız kucagımıza olsun hepımız kendım ıcın degıl once sızlere sonra kendıme dua edıyorumHerkesin belirtileri aynı olmaz belki son aya kadar mideniz bulanmayabilir şart değil yani öyle düşünmeyinsadece duyduğumu söyledim
Kum döktüğünüzü nasıl anladınız tahlille mi belli oluyoKızlar ben herhakde kum döküyorum bel ağrım ondan sanırım sabah doktora gittim ilaç veremem bol su içiceksin bilin bakalım kim çok su tüketemiyoneyse 1 litre içebildim bu saate kadar şükür belimim ağrısı hafifledi gerçekten
Sormuştum sanırım ama hatırlamıyorum siz kac haftalıksınız suan bebegı gordunuzmuBenim midem normalde çok hassastır. Ben de mide bulantısı tarzı belirtiler olmayınca tedirgin olmuştum ama 3 gün önce hafif mide bulantıları başladı. Sürekli yemek yiyesim geliyor ama yemek yapasım gelmiyor
Bence tüm hamişler bizim gibi ayrıca stres yapmamak elde değil hormonlarımız alt üst oluyor, ya kötü bir şey olursa diye düşünmemiz çok normal. İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bu süreciInsan her dakıka kendını tesellı etmekte gecıyor vaktımız cıddıyım Tamm dıyorum takmıcam normal hayatıma devam edıcem günü geldıgınde gıdıp görcez ne olacaksa dıyorum burda bısey okuyorum kafam corba oluyo allahım sağlıklı guzel haberler alalım hep bırlıkte seneye bu zamanları bebeklerımız kucagımıza olsun hepımız kendım ıcın degıl once sızlere sonra kendıme dua edıyorum
Evet canım idrar tahliliyle bayramdan önce öyle demişti doktor banaKum döktüğünüzü nasıl anladınız tahlille mi belli oluyo
BİLMİYORUM Kİ NASIL BAKACAGIZAynı durumdayız canım bende keseyı gördüm daha cok kücük dedı Senın Kac mm kese boyutu
7+1’deyiz şu an. Bebeği gördük çok şükürSormuştum sanırım ama hatırlamıyorum siz kac haftalıksınız suan bebegı gordunuzmu
Ben de son günlerde enfeksiyon mu var acaba diye şüpheleniyodum o nedenle bu sabah idrar tahlili verdim ama sonuç için gitmedim daha. Bakalım nasıl çıkacak umarım temiz çıkarEvet canım idrar tahliliyle bayramdan önce öyle demişti doktor bana
Çok tatlı yaaa çok seviyorum onu büyüsün kocaman olsunMaşallah duygular şelale
Ahahahaha ay cikista doner durum yedim soylemesi ayip su an elime aldim telefonu
Ayyyy hadi anlattAhahahaha ay cikista doner durum yedim soylemesi ayip su an elime aldim telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?