Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinAnne desteği gibisi yok. Her türlü imkanım var ağzımdan çıkacak kelimeye koşacak. Evde sürekli yardımcım var ama annem yanımda değil çok büyük duygusal eksiklik. Babam ağır hasta hastanede, annemde ne yapsın tabii ki babamı asla bırakamıyor. Onlar bana üzülüyor manevi destek olamamaktan, ben de onlara. Birer keyif kahvesi için benim yerime annelerinizle diyeceğim de neyse ayran falan için :)
Bebişim senin ilk mi olacakNasıl duygulandım annesi demenize . Evet bir insan var içimde ve bu çok güzel bir hismiş ilk kez yaşasam da ona bişey olcak diye bütün dünyaya kafa tutcak gücü hissediyorum kendim de bazen hemde kalbini bile duymadan daha . Nasıl güzel bir duyguymış
şaşkınlık bende de oluyor ben de ağlamıyorum ilk gebeliğimde de ağlamamıştım eve geldikten sonra duygulanıyorum sadece sevinçten garip garip sırıtıyoruz biz eşimle beraberBilmiyorum canım, ilkinde öyle söyleyince bir daha bende sormadım. Birde ilginç birşey itiraf edeceğim., kontrollerde çok heyecanlanıyorum ama hiç duygulanmıyorum ben, yani öyle ay duysam da duygulansam hissi de gelmiyor bana, acaba bunu yaşayan var mı. Dün kız kardeşimle gitti, o ağlıyor salya sümük, bende tık yok, tamam heyecanlıyım ama bir garip şaşkınlıkta oluyor.
Aynı şeyleri yaşıyor olmamız… Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Rabbim kalbimize ferahlık versinMerhabalar kasım anne adayıydım ama sanırım artık değilim. Dün kalp atışı duymak için özelde bir doktora gittik normalde yedi haftalık olmam gerekirken 6+1 olduğunu söyledi. Kesem 20mm bebek 4mm kese sağlıklı gözüküyor normal şartlarda kalp atışını duymam gerek dedi ama ne karından ne de vajinal yoldan asla duyamadık. Kan tahlili istedi beta ve progesteronuma bakmak için. Cumartesiye kadar bekle bir gelişme olmazsa alırız kalbi durmuş olabilir dedi dünden beri ağlamamı durduramıyorum elimden hiçbir şey gelmiyor. Sanırım büyük bir bağ kurmuşum nasıl kendimi rahatlatabilirim?
Evet ilk olcakBebişim senin ilk mi olacak
Ay ne güzel bi noktaya değindin. Ben aşırı heyecan ve mutluluk hissediyorum ama gözlerim bile dolmadı daha hiç. Yani herkesin duygularını yaşama şekli farklı galiba.Bilmiyorum canım, ilkinde öyle söyleyince bir daha bende sormadım. Birde ilginç birşey itiraf edeceğim., kontrollerde çok heyecanlanıyorum ama hiç duygulanmıyorum ben, yani öyle ay duysam da duygulansam hissi de gelmiyor bana, acaba bunu yaşayan var mı. Dün kız kardeşimle gitti, o ağlıyor salya sümük, bende tık yok, tamam heyecanlıyım ama bir garip şaşkınlıkta oluyor.
İnşallah kuzum inşallahMide bulantısı olması sağlıklı bi gebelik belirtisi demişti bana hemşire .inşallah duyarsın canım
Hayat böyle işte canım,bir yanı sonbahar bir yanı ilkbahar, amin çok teşekkür ederim, inşallahyaa Melina duygulandırdın beni canım yaa rabbim şifa versin babacığına en kısa zamanda inşallah
Sagol canım, amin Allah eksikliklerini vermesin.Geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBenim ailem de uzakta normalde çiftçiler bir de kolay kolay gelemez gidemezler . Dün ağladığımı görünce dayanamamış gelmiş babam ilgileniyor işlerle tek başına, Allah başımızdan eksik etmesin varlıkları bile yetiyor insana yeri geliyor .
bende aynıyım normalde dün doktorun dedikleri karşısında başkası olsa ayılır bayılırdı o derece kötü konuştu . Ben sadece o an gülümseyerek tamam diyorum kontrollerde daha çok iyi olduğuna odaklandığımız için bence ağlamak en son seçenek oluyor bizim için . Endişe heyecan önüne geçiyor ağlamanınAy ne güzel bi noktaya değindin. Ben aşırı heyecan ve mutluluk hissediyorum ama gözlerim bile dolmadı daha hiç. Yani herkesin duygularını yaşama şekli farklı galiba.
Eşim bile ilk kalp atışı duyduğumuzda gözleri doldu, kıpkırmızı oldu sesi soluğu kesildi. Ben sadece aşırı yüksek bi mutluluk ve heyecan hissettim ağlayasım gelmedi. Ben de acaba bitek ben mi böyleyim diyordum
Bu muhtemelen o an ki çok yüksek heyecan ve stresten. Mesela şeyi örnek veririm ben hep, bu yaşıma kadar her gittiğim kına gecesinde ağladım, ağlarım da. Bilin bakalım kimin kınasında asla ağlamadım, yok ayol aslaaa ağlayamadım, açtık tülü mülü, hiç ağlamadım. çünkü o an çok heyecanlı ve stresliyim, yarı sersem gibi birşey, kınam bitti eve geldik, anneme bi sarıldım ayyyy ne ağlamıştım. Şuan bebeğe de ben hariç herkes ağlıyor, ben şaşkın ördekAy ne güzel bi noktaya değindin. Ben aşırı heyecan ve mutluluk hissediyorum ama gözlerim bile dolmadı daha hiç. Yani herkesin duygularını yaşama şekli farklı galiba.
Eşim bile ilk kalp atışı duyduğumuzda gözleri doldu, kıpkırmızı oldu sesi soluğu kesildi. Ben sadece aşırı yüksek bi mutluluk ve heyecan hissettim ağlayasım gelmedi. Ben de acaba bitek ben mi böyleyim diyordum
Evet evet insan direkt kendisini ilgilendiren konularda heyecanına yeniliyor bende evlenirken bi damla yaş dökemedim çünkü zaten bir sürü işim gücüm vardı o anda ağlama hissi gelmediBu muhtemelen o an ki çok yüksek heyecan ve stresten. Mesela şeyi örnek veririm ben hep, bu yaşıma kadar her gittiğim kına gecesinde ağladım, ağlarım da. Bilin bakalım kimin kınasında asla ağlamadım, yok ayol aslaaa ağlayamadım, açtık tülü mülü, hiç ağlamadım. çünkü o an çok heyecanlı ve stresliyim, yarı sersem gibi birşey, kınam bitti eve geldik, anneme bi sarıldım ayyyy ne ağlamıştım. Şuan bebeğe de ben hariç herkes ağlıyor, ben şaşkın ördek
Evet hepimiz için stresli süreçler yani insan o anda ağlama hissinden daha yüksek duygular yaşıyor. Yüksek endişe ile yattığı muayene koltuğunda ağlayamıyor insan yani gündemin bambaşka oluyorbende aynıyım normalde dün doktorun dedikleri karşısında başkası olsa ayılır bayılırdı o derece kötü konuştu . Ben sadece o an gülümseyerek tamam diyorum kontrollerde daha çok iyi olduğuna odaklandığımız için bence ağlamak en son seçenek oluyor bizim için . Endişe heyecan önüne geçiyor ağlamanın
Çok güzel hisler gerçekten. İdrar testinde pozitif görüp kan testi vermeye gittiğimde asm de bayılacaktım neredeyse. Sonra yine sonucu beklerken aynı şekilde. Şimdi var ama kalp atışını duymayı bekliyoruz. Oda garip bi his hem çok heyecanlı hem gergin hem duygusal. İnşallah şurda artık cinsiyet öğrenip paylaştığımız anlara geçeriz hemenşaşkınlık bende de oluyor ben de ağlamıyorum ilk gebeliğimde de ağlamamıştım eve geldikten sonra duygulanıyorum sadece sevinçten garip garip sırıtıyoruz biz eşimle beraber
zaten hep 6ve sonrasında duyduk aslında.Hayır 6 7 den sonra dinletilmesinde sakınca yok ilk haftalarda ısı gönderiyor kalbine o yüzden dinletmek istemiyorlar ama 7 den sonra çok rahat dinletilir kendi doktorum dahil 4 doktordan duydum bunu
Hatta şöyle söyleyeyim, ilk kalp atışını duyduğumuzda doktor ekranda gösterdi bak nasıl atıyor kalp diye. Bi baktım bebek zaten minicik kalp nasıl sığdı bunun içine diye gülmüştüm doktor da kahkaha attıBu muhtemelen o an ki çok yüksek heyecan ve stresten. Mesela şeyi örnek veririm ben hep, bu yaşıma kadar her gittiğim kına gecesinde ağladım, ağlarım da. Bilin bakalım kimin kınasında asla ağlamadım, yok ayol aslaaa ağlayamadım, açtık tülü mülü, hiç ağlamadım. çünkü o an çok heyecanlı ve stresliyim, yarı sersem gibi birşey, kınam bitti eve geldik, anneme bi sarıldım ayyyy ne ağlamıştım. Şuan bebeğe de ben hariç herkes ağlıyor, ben şaşkın ördek
Çok iyi düşünmüşsünüz hayırlısı olsun hepimiz için doktorun hep çalıştığı firma olunca ekstra bir araştırmaya girmedim ben de400-450 euro civarında benim de baktıklarım drum bı kaç firmayı istemedi bu hafta 2 yanlış teşhis geldi dedi g-nipt firmasını istedi 22 Nisan'da gelip kan alacaklar 450$+KDV şekli hayırlısı olsun hepimiz içinbenim 3. Tüp bebek denemesi 5. gebeliğim yaşım da 42 olunca 2 li 3 ve 4 lu testler zaten riskli çıkacaktı boşuna moral bozmayalım dedik baştan önlem alalım.
Benimkini de kan tutuyor ya malesef bayılmışlığo varÇok teşekkürler kızlar yarın eşimi de götüreyim. Şimdi ennn büyük sorunumuz eşim asla kan man veremez yandık. Erkekler doguruyor olsaydı biz asla bebek sahibi olamazdık :) tedavinin başında 1 kere kan vermesi gerekti bütün laboratuara reziller olduk rezil. 40 yaşında adam 7 yaşa döndü.
İnşallah canım gerçekten çok zor durumAynı şeyleri yaşıyor olmamız… Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Rabbim kalbimize ferahlık versin
evet ilk gebelik. biraz şaşkın, biraz üzgün bekliyoruz. inşallah hayırlısı olur hakkımızda..Yaaa öyle mo bir annemiz vardı onun da tek yumurta ikiziydianne baba olarak siz daha iyisini bilirsiniz tabi ki ilk gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?