Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin Benim ailem de uzakta normalde çiftçiler bir de kolay kolay gelemez gidemezler . Dün ağladığımı görünce dayanamamış gelmiş babam ilgileniyor işlerle tek başına, Allah başımızdan eksik etmesin varlıkları bile yetiyor insana yeri geliyor .

Bebişim senin ilk mi olacak

şaşkınlık bende de oluyor ben de ağlamıyorum ilk gebeliğimde de ağlamamıştım eve geldikten sonra duygulanıyorum sadece sevinçten garip garip sırıtıyoruz biz eşimle beraber

Aynı şeyleri yaşıyor olmamız… Seni o kadar iyi anlıyorum ki . Rabbim kalbimize ferahlık versin

Ay ne güzel bi noktaya değindin. Ben aşırı heyecan ve mutluluk hissediyorum ama gözlerim bile dolmadı daha hiç. Yani herkesin duygularını yaşama şekli farklı galiba.
Eşim bile ilk kalp atışı duyduğumuzda gözleri doldu, kıpkırmızı oldu sesi soluğu kesildi. Ben sadece aşırı yüksek bi mutluluk ve heyecan hissettim ağlayasım gelmedi. Ben de acaba bitek ben mi böyleyim diyordum

Sagol canım, amin Allah eksikliklerini vermesin.

bende aynıyım normalde dün doktorun dedikleri karşısında başkası olsa ayılır bayılırdı o derece kötü konuştu . Ben sadece o an gülümseyerek tamam diyorum kontrollerde daha çok iyi olduğuna odaklandığımız için bence ağlamak en son seçenek oluyor bizim için . Endişe heyecan önüne geçiyor ağlamanın

Bu muhtemelen o an ki çok yüksek heyecan ve stresten. Mesela şeyi örnek veririm ben hep, bu yaşıma kadar her gittiğim kına gecesinde ağladım, ağlarım da. Bilin bakalım kimin kınasında asla ağlamadım, yok ayol aslaaa ağlayamadım, açtık tülü mülü, hiç ağlamadım. çünkü o an çok heyecanlı ve stresliyim, yarı sersem gibi birşey, kınam bitti eve geldik, anneme bi sarıldım ayyyy ne ağlamıştım. Şuan bebeğe de ben hariç herkes ağlıyor, ben şaşkın ördek

Evet evet insan direkt kendisini ilgilendiren konularda heyecanına yeniliyor bende evlenirken bi damla yaş dökemedim çünkü zaten bir sürü işim gücüm vardı o anda ağlama hissi gelmedi

Evet hepimiz için stresli süreçler yani insan o anda ağlama hissinden daha yüksek duygular yaşıyor. Yüksek endişe ile yattığı muayene koltuğunda ağlayamıyor insan yani gündemin bambaşka oluyor

şaşkınlık bende de oluyor ben de ağlamıyorum ilk gebeliğimde de ağlamamıştım eve geldikten sonra duygulanıyorum sadece sevinçten garip garip sırıtıyoruz biz eşimle beraber
Çok güzel hisler gerçekten. İdrar testinde pozitif görüp kan testi vermeye gittiğimde asm de bayılacaktım neredeyse. Sonra yine sonucu beklerken aynı şekilde. Şimdi var ama kalp atışını duymayı bekliyoruz. Oda garip bi his hem çok heyecanlı hem gergin hem duygusal. İnşallah şurda artık cinsiyet öğrenip paylaştığımız anlara geçeriz hemen

Hayır 6 7 den sonra dinletilmesinde sakınca yok ilk haftalarda ısı gönderiyor kalbine o yüzden dinletmek istemiyorlar ama 7 den sonra çok rahat dinletilir kendi doktorum dahil 4 doktordan duydum bunu
zaten hep 6ve sonrasında duyduk aslında.

Hatta şöyle söyleyeyim, ilk kalp atışını duyduğumuzda doktor ekranda gösterdi bak nasıl atıyor kalp diye. Bi baktım bebek zaten minicik kalp nasıl sığdı bunun içine diye gülmüştüm doktor da kahkaha attı

Çok iyi düşünmüşsünüz hayırlısı olsun hepimiz için doktorun hep çalıştığı firma olunca ekstra bir araştırmaya girmedim ben de

Benimkini de kan tutuyor ya malesef bayılmışlığo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…