2025 Haziran Anneleri ❤️🧿

Kızlar merhaba 2014 Haziran annesiyim tam 10 sene sonra sanırım 2025 haziran annesi olacagım . Haziran ayında maalesef 15 haftalık bebeğimi kaybettim . Doktor korunma demişti . 3 ay sonra reglime 6 gün olmasına ragmen teste çizgi gördüm .Çok istiyoruz inşallah vardır

Eklentiler

• IMG_6413.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 49
Baya teste belli oluyor :)) umarım vardır ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)) regl yaklaştıkça çizgi daha koyulaşıcak bence :)

Bende şuan sadece regl olucakmış gibi hissetme ve meme de hassasiyet var. Zaten onlar hep olan şeyler ekstra bi belirtim olmadı. İnşallah katılırsın :)
Normalde benim böyle olmazdı belirtim ondan şastım bugün kaset test yaptım negatif erken ama

Çok güzel bir silik çizgi 6 gün olmasına rağmen maşallah

Merhaba bende ctesi hcg baktırdım 54 çıktı bende Haziran annesi olacağım kısmetse 2 Gün kahverengi akıntı oldu bugün yok. Sizde de böyle bir şey oldu mu ?

Arkadaşlar benimde yumurtlama 12 eylüldü öncesi ve yumurtlama günü ilişki oldu.o günden beri kasıklarimda ağrı var sancı oluyo ara ara regli olacakmışım gibi .bel ağrısı bide 2 gündür göbek deligimin hemen altı ve üstünde batma oluyo ara ara .5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.suan 2 gün var adetime .böyle belirtiler yaşayıp gebe olan var mı aranızda

En merak ettgm şey şu 2 çocuklu anne olan arkadaş yada tanidklarin mutlaka 2. Yap diye ağız birliği çok merak edyrm 2. Olunca bu kadar büyük ne olack

Kızlaraaar merhaba
Son adet tarihim 19 Ağustos
Dün kan verdim sonuç 329
Kese için doktorum 2 günde bir kan verip 1500 olduğunda gelebilirsin kese görünür dedi
Hayırlı olsun tebrik ederim ne güzel heyecan, bende 7. Haftadayım şuan umarım sürecimiz harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…