- 26 Mart 2024
- 137
- 160
- 35
Bende şuan sadece regl olucakmış gibi hissetme ve meme de hassasiyet var. Zaten onlar hep olan şeyler ekstra bi belirtim olmadı. İnşallah katılırsın :)İnşallah bende katılırım aranızada adetime 14 gün kaldı ayakta durunca belim ağrıyor yaşayan var mı
Baya teste belli oluyor :)) umarım vardır ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)) regl yaklaştıkça çizgi daha koyulaşıcak bence :)Kızlar merhaba 2014 Haziran annesiyim tam 10 sene sonra sanırım 2025 haziran annesi olacagım . Haziran ayında maalesef 15 haftalık bebeğimi kaybettim . Doktor korunma demişti . 3 ay sonra reglime 6 gün olmasına ragmen teste çizgi gördüm .Çok istiyoruz inşallah vardır
İnşallah hepimiz haziran grubunda buluşalımBaya teste belli oluyor :)) umarım vardır ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)) regl yaklaştıkça çizgi daha koyulaşıcak bence :)
Normalde benim böyle olmazdı belirtim ondan şastım bugün kaset test yaptım negatif erken amaBende şuan sadece regl olucakmış gibi hissetme ve meme de hassasiyet var. Zaten onlar hep olan şeyler ekstra bi belirtim olmadı. İnşallah katılırsın :)
Çok güzel bir silik çizgi 6 gün olmasına rağmenKızlar merhaba 2014 Haziran annesiyim tam 10 sene sonra sanırım 2025 haziran annesi olacagım . Haziran ayında maalesef 15 haftalık bebeğimi kaybettim . Doktor korunma demişti . 3 ay sonra reglime 6 gün olmasına ragmen teste çizgi gördüm .Çok istiyoruz inşallah vardır
Hadi inşallahMerhaba bende ctesi hcg baktırdım 54 çıktı bende Haziran annesi olacağım kısmetse2 Gün kahverengi akıntı oldu bugün yok. Sizde de böyle bir şey oldu mu ?
Aminn kalbinizi ferah tutun gün sayıyoruz hep beraberkızlar bugun test verdim beta hcg 54 cıktı adetime 5 gün var inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah canım yakın zamanda kayıp yaşadığım için sanırım inanılmaz bir korku var içimdeAminn kalbinizi ferah tutun gün sayıyoruz hep beraber
Hayırlı olsun tebrik ederim ne güzel heyecan, bende 7. Haftadayım şuan umarım sürecimiz harika olurKızlaraaar merhaba
Son adet tarihim 19 Ağustos
Dün kan verdim sonuç 329
Kese için doktorum 2 günde bir kan verip 1500 olduğunda gelebilirsin kese görünür dedi
Yaaa 7. Haftaa kalp atışı duydunz muuHayırlı olsun tebrik ederim ne güzel heyecan, bende 7. Haftadayım şuan umarım sürecimiz harika olur
Hadi inşallah ilki kaç yaşındaMerhaba hanımlar bende Haziran annesi olacağım galiba ikinci bebeğim olacak ama ilki kadar heyecanlıyım
Ay inşallah sorunsuz bir şekilde geçsin herkesinHayırlı olsun tebrik ederim ne güzel heyecan, bende 7. Haftadayım şuan umarım sürecimiz harika olur