Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Çok güzel moral verdin teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım mutlaka. Böyle durumlarda doktorun dedikleri çok panik etkisi oluşturuyor. Ben yatış gerekir mi dedim gece sancı ile gelirsen sezeryana almam seni diye tehdit etti resmen. Çok sinir bozucu. Allah yardımcımız olsun. İnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız. Dua edelim birbirimize

Canım bende hazırlıklari 24.haftadan sonra hızlandırdim avantajım çamaşır odası olarak kullandığım boş bı odamin olmasıydı o odayı çocuk odası yapacaktık zaten odasini Şubat ayı gibi aldık Mart'ta geldi o zamana kadar kıyafet alışverişini eksikleri fırsat buldukça hallettim aldıklarımi o odaya attım hep bana da alışveriş konusunda acele etmememi söylediler ama iyi ki yavaş yavaş erkenden halletmisim diyorum eşim aralık ayından beri işsiz evde ben o yüzden panik yaptim para arttıkça önden alıp halletmek istedim temizlik ve yemek konusunda da eşimin evde oluşunu fırsata çevirdim biraz o ev erkekliği yaptı bende maddi işlerden sorumluydum çok şükür hallettik bı şekilde Nisan sonunda doğum iznine ayrılıyorum artık yavaştan kıyafetlerini yıkayıp utuleyip çantayı da 34 hazır etmeyi planlıyorum kendine dert edinme çok gerçekten Allah bı şekilde yardım ediyo ben de tek maaşla ne yaparız nasıl hallederiz diyodum çok şükür bi şekilde dondurebildik doğum iznine erken çıkarsan yapilcak işleri gunlere bölüp kendini de fazla yormadan 36.haftaya kadar tamamlarsin son ayda da keyfine bakarsin sıkma canını

Kızlar hastane çantaları hazır mı tecrübeli bir annemiz listeyi buraya yazsa mutlu oluruz. İnstagramda çok pqylaşan var ama bazıları abartıyor gibime geldi
Acıbadem in sitesinde var bakabilirsiniz kafanıza yatanları alır koyarsınız çok şey götürmek istemiyodunuz diye hatırlıyorum bence must lar sezaryen için yazıorum aklıma gelenleri;
2-3 takım pijama/ gecelik takımı
Emzirme sütyeni
Göğüs Kremi (acıbadem verio olabilir)
Depend
Terlik
Göğüs kalkanı ne kullancaksanız
Şarj aleti
Makyaj/kişisel bakım diş fırçası falan
Çıkışta giymek için dikişinizi acıtmicak rahat kıyafet ( giderken giydiğiniz de olur tabi ki )

Bebeğe;

Alt üst/ Tulum 3-4 tane koymuştum ben hepsini giydirdim (acıbadem ilk bebek çıkınca giydirio kıyafet )
Hst çıkışı
Çorap/eldiven kullancaksanız
Ana kucağı çıkış için
Müslin örtü/ battaniye (yaz olcağı için müslin yeterli bence)
Sercekseniz bebek yatağına çarşaf olabilir
Bebek bezi yedek koydum acıbadem veriyor
Islak mendil / pamuk ne kullancaksanız (acıbadem veriyor)

Biberon/ sağım makinesi isteğe bağlı
Mama takviyesi derlerse acıbadem temin ediyor direk getirio odaya

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

Hastane ücretleri konuşulmuş kızlar ben araştırıp gitmek istediğim doktor o hastanede olduğu için hayat hastanesini seçtim çok şükür hastanemde iyi çıktı biz Aralık ayında doğum paketini aldık fiyat sabitlemek için çünkü iptal şansımız vardı para iadesi vs yapiyorlar bı aksilik oldu başka bı hastanede doğum yaptım yine para iadesi seçeneği olduğunu söylediler Aralık ayında 28 bin liraya almistik biz de sezeryan normal doğum sabit fiyat çok şükür hem hastaneden hem doktorumdan çok memnunum muayene ucreti olarakta 1500 lira ödüyoruz doktorum istediği tahlilleri önden söyleyip sağlık ocağında vs yaptirip gelebilecegimi soyluyo bursada olup hastane arayışında olan varsa tavsiye ederim

spinal tecrübem olmadı ama hep duyduğum ameliyat ekibi çok destek oluyor ve gerekirse ufak bir sakinleştirici yapıyorlar. en iyisi doktorunuzla endişelerinizi görüşmek derim.
Kızlar hastane çantaları hazır mı tecrübeli bir annemiz listeyi buraya yazsa mutlu oluruz. İnstagramda çok pqylaşan var ama bazıları abartıyor gibime geldi

hastanenin paylaştığı listeyi alıntıladım.

Ay emzik istiosanız emzik önermiolar tabi ama ben kesin koycam 2. Cocuk için emzik mükemmel olur benim açımdan ilki asla emmedi hastanede vermedim çünkü

ya ben yine risk budur diyip vermeyeceğim gibi
Valla saygı duyuyorum ben vermeyenlere dediğim gibi ilkide hiç kabul etmedi öğürüyodu gerçek meme emzik olmuştu devamlı emmek istiodu meme de uyuyodu ayy ne geceler gündüzler inşallah emzik alır ben dua ediyorum gerçekten emzik meme beraber giden çok çocuk var öyle red med yapmıo herkeste

görüyorum emzik kullanan bebekler rahat ediyor, ben ilkinde vermedim diye bunda da vermemeyi düşünüyorum, emzik ben olacağım dediğiniz gibi yoksa red korkumdan değil, duygusal sebepler :)

görüyorum emzik kullanan bebekler rahat ediyor, ben ilkinde vermedim diye bunda da vermemeyi düşünüyorum, emzik ben olacağım dediğiniz gibi yoksa red korkumdan değil, duygusal sebepler :)
Ayy sağlıkla kavuşalım inşallah mis kokululara

Çok teşekkür ederim.emzik hemen verilmez sanırım di mi almayayım onu. Biberon da muhtemelen ilk aşamada mama gerekirse şırınga gibi bir şey ile veriyor hemşireler. Bende mama olayını merak etmiştim bi kutu
Mama da koymak gerekir mi diye ama hangi marka ne alınır bilemediğim için en iyisi gerekirse hemen eczaneden alır biri az ve öz yazmışsınız süpersiniz

kaşık biberon kullanabilirsiniz. biz ilk 10 gün belki günde bir sefer verdik mama. sarılık riskini atlatana kadar yine vermeyi düşünebilirim. kaşık biberon hastanede de var bu arada.

CAnım ben de açılma var ve rahim ağzım 17 mm. Evde yatıyorum devamlı. Kasılmandan dolayı tutuyorlardır. İnşallah o da geçer ise çıkarırlar. Şimdi nasıl oldun canım?

kaşık biberon ilkinde deneyimlemedim ben de ekleyeyeyim emzik hastanede vermeyince zor tutuo diolar ama bilmiyorum ben yanıma alıcam inşallah bol bol sütlerimiz olsun bebişte sağlıklı olsun gerisi hallolur

CAnım ben de açılma var ve rahim ağzım 17 mm. Evde yatıyorum devamlı. Kasılmandan dolayı tutuyorlardır. İnşallah o da geçer ise çıkarırlar. Şimdi nasıl oldun canım?
Kasılmalarim dün çok şiddetliydi. Nst de saate bir kontrol ettiler. İki koca serum verdiler sabah bı tane sancı çıktı doktor yarına kal diyor ama evim hastanenin dibinde diye evde takip etmek istedim. İmza atıp cikacsm. Öğleden sonra son bı nst çekip. Kasılmalarim sabah bı kez oldu daha tekrar etmedi. İnşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız.

Bende sordum birazda bakındım hep abartılı geldi V vervain arkadaşımızın paylaştığı da çok minimalist bı liste bide gün gün gebelik uygulamasında çok güzel bı şekilde liste verilmiş oraya uyacam ben yeterli geldi bana

kaşık biberon ilkinde deneyimlemedim ben de ekleyeyeyim emzik hastanede vermeyince zor tutuo diolar ama bilmiyorum ben yanıma alıcam inşallah bol bol sütlerimiz olsun bebişte sağlıklı olsun gerisi hallolur
Benim de emzik geldi bugun. Oğlumda vermemiştim hic ama sürekli meme istiyordu yorucu oluyordu. Bu sefer vermeyi düşünüyorum. Amin inşallah canım.

Insallah canim. Evde yatacaksın devamlı dedi mi?

Merhaba bende de amniyotik band şüphesi var 11. Haftadayım ama doktorum emin olamadı perinatoloğuma gidicem. En son 8.haftada gittiğimde perinatoloğum bi şey dememişti bu konuda. Sizinki neymiş peki ne açıklama yaptılar acaba? İnşallah benimki de zarar vermez şuan vermemiş çok şükür ama organ gelişim dönemi olduğu için tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…