- 29 Kasım 2023
- 443
- 254
- 23
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Çok teşekkür ederim çok sağolun. Hepimize Allah inşallah sağlıkla nasip ederCanım bu programlar hiç bir halta yaramadı bende programa göre diyelim 13 en yüksek gebe kalma tarihiydi ben Ovilasyon testi takibi yaptım 18 de yumurtladım o yüzden test ile takip öneririm sana şuan için de erken gebelik için Ama Allahım nasip etsin tutmuş olsun umarım
Ben 1 ay kullandım ikinci ayimra rahim filmi çekildi ilişki yasak olunca bu ay kullanmadımBen Ben de aynı ilacı kullandım şu an 4-5 aydır kullanıyorum bir faydası olmadı Ben de P c o s yok ama bana bunu verdi kullandım bir faydasını göremedim Siz gördünüz mü acaba
Daha benim yumurtlamama var ama inşallah siz gebesinizdir yeni yılın ilk hediyesini almış olursunuzKızlar herkese selam
Ne durumdasınız biraz sohbet edelim istedim
Benim bat 4 Ocak
Son 3-4 gündür kasıklarım ağrıyor aslında reglime daha çok var. İnşallah hamileyimdiriçimde böyle bi his var sizler nasılsınız var mı belirtileriniz
Daha benim yumurtlamama var ama inşallah siz gebesinizdir yeni yılın ilk hediyesini almış olursunuz
Amin inşallahDaha benim yumurtlamama var ama inşallah siz gebesinizdir yeni yılın ilk hediyesini almış olursunuz
Tüm gün ağzımda metal bir tat vardı şuan da arada geliyorAmin canım amin hadi bakalım hayırlı haberlerini yaz bizlere mutlaka
Ay bu gebelik belirtisi olarak geçiyor test yapsana sabahtan canımTüm gün ağzımda metal bir tat vardı şuan da arada geliyor
Ama çok erken değil mi test için?Ay bu gebelik belirtisi olarak geçiyor test yapsana sabahtan canım
İnşallah hepimiz için öyle olur sizin için deBen de bekliyorumm yeni yıl için bir mucize
İlişki üzerinden kaç gün geçti belki çıkabilir?Ama çok erken değil mi test için?
Kendi kendimi dinleme diyorum çok erken diyorum ama bu metal tat psikolojik değil yani eminim buna . İkilemde kaldım reglime 9 gün var daha
Geçtiğimiz haftayı sıklıkla değerlendirdik hangi gün olduğunu bilmiyorum tarihleri yazsam olur mu size. Yada takvimi atsam yardımcı olur musunuzİlişki üzerinden kaç gün geçti belki çıkabilir?
Atabilirsiniz, yumurta takibi yaptınız mı? Ya da muhtemel yumurtladığınız zamanı?Geçtiğimiz haftayı sıklıkla değerlendirdik hangi gün olduğunu bilmiyorum tarihleri yazsam olur mu size. Yada takvimi atsam yardımcı olur musunuz
Mesajımdan alıntı yapmamışsın hayatım bildirim gelmedi bakayım hemen..Kızlar orda mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?