- 11 Eylül 2024
- 374
- 21
- 13
- 31
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Siz adet oldunuz muTest yaptınız mı? Hiç belirti olmadan da olabiliyormuş
Biraz daha bekleyin bakalım ve bir daha test yaparsanız ilk idrarla yapın inşallah bebiş gecikmesidirGeceleri ellerim ve ayaklarim
Yanıyor tek bu var test 4 gün gecikince yaptim çıkmadı kan vermedim
Testi kullanmadım daha önce fakat bence hamilesiniz yaİyi geceler hanımlar, oncomed testi deneyimleyen oldu mu? Malum yalancı pozitiflere üzülüyoruz zaman zaman. İki defada da çizgi belirgin çıktı. Kuruma çizgisi gri oluyor sanırım, ama testlerdeki çizgiler pembe çıktı. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum inanamadık testlere. Danışmak istedim bu testi daha önce kullanan var mı diye ?
İnsallah canım insallah ikimize deBiraz daha bekleyin bakalım ve bir daha test yaparsanız ilk idrarla yapın inşallah bebiş gecikmesidirBende sabah test yapacağım umarım pozitifi görürüm
UmarımTesti kullanmadım daha önce fakat bence hamilesiniz ya
Umarımbata 4 gün var, artık heyecanla bir hafta bekleme zamanı. Yine de belki de yoktur diye düşünmeye çalışıyorum. Hepimiz tez zamanda güzel
AminnnUmarımbata 4 gün var, artık heyecanla bir hafta bekleme zamanı. Yine de belki de yoktur diye düşünmeye çalışıyorum. Hepimiz tez zamanda güzel haberlerimizi alalım
Ben yine dayanamadım yolda nöbetçi eczane görünce babytime erken test aldım. İlk idrarla yapamadım hatta o kadar az idrarla yaptım ki zor oldu testi temas ettirmek. Ama 15 saniye sonra resimdeki gibi oldu. Yarın sabah yapmak için bir tane daha aldım. O koyulaşmış çıkarsa kan vermeye gidebilirim artık bir kaç güneAminnn
Yumurtlamanız mı geç oldu acabaİnsallah canım insallah ikimize de
Çizgi görünüyor bariz ama renk biraz gri gibi ilk çıktığında pembemiydiBen yine dayanamadım yolda nöbetçi eczane görünce babytime erken test aldım. İlk idrarla yapamadım hatta o kadar az idrarla yaptım ki zor oldu testi temas ettirmek. Ama 15 saniye sonra resimdeki gibi oldu. Yarın sabah yapmak için bir tane daha aldım. O koyulaşmış çıkarsa kan vermeye gidebilirim artık bir kaç güne
Fotoyu silip silip yükledim çizginin rengi pembe ama buradaki kadar silik değil, foto kalitesi düşüyor yüklerken sanırım.
Görünüyor inşallah bebiştirKızlar hala regl olmadım bugün 6 gün gecikti sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama kafam karıştı dün akşam Awox erken gebelik negatif çıkmıştı ama kaset silik çıktı pembe renk görüyorum bariz yani sizde bakar mısınız
Aslında şu anda da pembe ama foto yüklenirken silikleşiyor. Sabah ilk idrarla bakacağım bakalım o zaman belli olurÇizgi görünüyor bariz ama renk biraz gri gibi ilk çıktığında pembemiydi
Hayırlı olsun bence var canım Sabah güzel haberlerini bekliyoruzAslında şu anda da pembe ama foto yüklenirken silikleşiyor. Sabah ilk idrarla bakacağım bakalım o zaman belli olur
Bilmiyorum ki adetim 9 gün gecikti dün adet oldumYumurtlamanız mı geç oldu acaba
Kimyasal da olmuş olabilir iniz hayırlısı olsur sizler için önümüzdeki ay olsun inşallahBilmiyorum ki adetim 9 gün gecikti dün adet oldum
İnşallah yaaa heyecandan uyku falan uğramıyor bana, bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah sabahHayırlı olsun bence var canım Sabah güzel haberlerini bekliyoruz
Ay hamilesinizz çok sevindimmBen yine dayanamadım yolda nöbetçi eczane görünce babytime erken test aldım. İlk idrarla yapamadım hatta o kadar az idrarla yaptım ki zor oldu testi temas ettirmek. Ama 15 saniye sonra resimdeki gibi oldu. Yarın sabah yapmak için bir tane daha aldım. O koyulaşmış çıkarsa kan vermeye gidebilirim artık bir kaç güne
Fotoyu silip silip yükledim çizginin rengi pembe ama buradaki kadar silik değil, foto kalitesi düşüyor yüklerken sanırım.
Belki de geç döllenmedir adet olmadan umudumuzu kaybetmeyelimAy hamilesinizz çok sevindimmBariz gözüküyor siz daha canlı görüyorsunuzdur muhtemelen sağlıkla gelsin inşallah bende test yaptım fakat ikinci çizgi yok regl de olmadım ama göğüslerim halâ çok hassas dokununca açıyor ve 2 gündür belim ağrıyor anlamadım neden böyle oldu
Şimdi yaptım testleri, beklediğim kadar çok koyulaşma yok ama çizgiler çıktı hatta flashlı da çektim o yüzden. Normal kaset test de almıştım onda da çıktı belki doğrudur diye düşünüyorum bu yüzdenHayırlı olsun bence var canım Sabah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?