2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

İyi geceler hanımlar, oncomed testi deneyimleyen oldu mu? Malum yalancı pozitiflere üzülüyoruz zaman zaman. İki defada da çizgi belirgin çıktı. Kuruma çizgisi gri oluyor sanırım, ama testlerdeki çizgiler pembe çıktı. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum inanamadık testlere. Danışmak istedim bu testi daha önce kullanan var mı diye ?

Eklentiler

• IMG_3611.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 41
Testi kullanmadım daha önce fakat bence hamilesiniz ya

Kızlar hala regl olmadım bugün 6 gün gecikti sabah ilk idrarla kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama kafam karıştı dün akşam Awox erken gebelik negatif çıkmıştı ama kaset silik çıktı pembe renk görüyorum bariz yani sizde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_0163.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0164.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 31
Ben yine dayanamadım yolda nöbetçi eczane görünce babytime erken test aldım. İlk idrarla yapamadım hatta o kadar az idrarla yaptım ki zor oldu testi temas ettirmek. Ama 15 saniye sonra resimdeki gibi oldu. Yarın sabah yapmak için bir tane daha aldım. O koyulaşmış çıkarsa kan vermeye gidebilirim artık bir kaç güne
Fotoyu silip silip yükledim çizginin rengi pembe ama buradaki kadar silik değil, foto kalitesi düşüyor yüklerken sanırım.

Eklentiler

• IMG_3632.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Çizgi görünüyor bariz ama renk biraz gri gibi ilk çıktığında pembemiydi

Görünüyor inşallah bebiştir

Ay hamilesinizz çok sevindimm Bariz gözüküyor siz daha canlı görüyorsunuzdur muhtemelen sağlıkla gelsin inşallah bende test yaptım fakat ikinci çizgi yok regl de olmadım ama göğüslerim halâ çok hassas dokununca açıyor ve 2 gündür belim ağrıyor anlamadım neden böyle oldu

Belki de geç döllenmedir adet olmadan umudumuzu kaybetmeyelim belirtileriniz de var çünkü

Hayırlı olsun bence var canım Sabah güzel haberlerini bekliyoruz
Şimdi yaptım testleri, beklediğim kadar çok koyulaşma yok ama çizgiler çıktı hatta flashlı da çektim o yüzden. Normal kaset test de almıştım onda da çıktı belki doğrudur diye düşünüyorum bu yüzden adete 2 gün kaldı bakalım göreceğiz

Eklentiler

• IMG_3657.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_3656.webp
    6 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…