hamilelik kürü yaşasınn:)

hayır ya ne ümitsizliği be arkadaşım senin ne kadar oldu hikayeni anlatsana bir :içelim:

bebeğim ben 2 yıllık evliyim 5ay kadar korunduk sonra beklemeye başladık.önceleri doktora gitmeyi kendime yediremedim 1 yıl sonunda mecburiyetten devlet hastanesine gittim.doktor yüzüme bile bakmadı ilaç yazdı gönderdi.bende bi daha gitmedim.oluyosa kendiliğinden olsun yoksada olmasın dedim ama oda bi yere kadar sonra geçtiğimiz şubat ayında özel bi hastaneye gittim ve PKO oldugumu öğrendim.gonapheneydi pregnyldi derken yine olmayınca hsg çekildi.tüpler tıkalı degil ama dar gözüktü ardından laparaskopi yapıldı.sol tüp dar ve yapışkanlık çıktı.sonra kistler kendiliğinden eridi.aşılama yapılacaktı daha erken olduğu için yine gonaphene ye devam.eşiminde sperm hareketleri yavaş çıktı oda ilaç tedavisi görüyo şuanda.

benim tüylenme yada adet düzensizliği gibi sorunum yok ama fazla kilom var ne yapsam atamıyorum bu kiloları.boyum 170 kilom 73

en çekindiğim şey çevremdeki insanların benim hakkımda yorum yapması (ay neden hala çoçugunuz olmuyo. bildiğim çok iyi bi doktor var. sorun kimde)ve korktugum şey başıma geldi duymak istemediğim ne varsa hepsini fazlasıyla duydum.artık eskisi gibi aldırmıyorum ama yinede etkileniyorum.canım çok sıkkın eşimden başka kimseyle bişey paylaşamıyorum onada kafayı yediricem.kafamçokkarıştı

bebeğim ben 2 yıllık evliyim 5ay kadar korunduk sonra beklemeye başladık.önceleri doktora gitmeyi kendime yediremedim 1 yıl sonunda mecburiyetten devlet hastanesine gittim.doktor yüzüme bile bakmadı ilaç yazdı gönderdi.bende bi daha gitmedim.oluyosa kendiliğinden olsun yoksada olmasın dedim ama oda bi yere kadar sonra geçtiğimiz şubat ayında özel bi hastaneye gittim ve PKO oldugumu öğrendim.gonapheneydi pregnyldi derken yine olmayınca hsg çekildi.tüpler tıkalı degil ama dar gözüktü ardından laparaskopi yapıldı.sol tüp dar ve yapışkanlık çıktı.sonra kistler kendiliğinden eridi.aşılama yapılacaktı daha erken olduğu için yine gonaphene ye devam.eşiminde sperm hareketleri yavaş çıktı oda ilaç tedavisi görüyo şuanda.

benim tüylenme yada adet düzensizliği gibi sorunum yok ama fazla kilom var ne yapsam atamıyorum bu kiloları.boyum 170 kilom 73

en çekindiğim şey çevremdeki insanların benim hakkımda yorum yapması (ay neden hala çoçugunuz olmuyo. bildiğim çok iyi bi doktor var. sorun kimde)ve korktugum şey başıma geldi duymak istemediğim ne varsa hepsini fazlasıyla duydum.artık eskisi gibi aldırmıyorum ama yinede etkileniyorum.canım çok sıkkın eşimden başka kimseyle bişey paylaşamıyorum onada kafayı yediricem.kafamçokkarıştı

ohoooo o zaman benimde fazla kilom var boy 1.62 kilo 65 bence kilolu değilsin canım zayıfta değiliz balık etlidediklerinden yani üzülme çok

senin durumun nasıl canım yani hikayen hiç çocugun varmı tedavi görüyomusun.:içelim:

çocuğum yok canım 2 yıl 2 aylım evliyim 15 aydır falan korunmuyorum hormonlarım temiz kanallarım açık ama perdeli çift rahimim var bu gebeliğe engel değilmiş ama düşük tehlikesi çokmuş ama ben nedense hala gebe kalamadım

çocuğum yok canım 2 yıl 2 aylım evliyim 15 aydır falan korunmuyorum hormonlarım temiz kanallarım açık ama perdeli çift rahimim var bu gebeliğe engel değilmiş ama düşük tehlikesi çokmuş ama ben nedense hala gebe kalamadım[/QU

arkadaşım allah gönlüne göre versin.ramazan da geliyo dualarımızı eksik etmeyelim.:Saruboceq::Saruboceq:eek:lur inşallah :Saruboceq:allahım kucaklarımızı boş koyma :Saruboceq::Saruboceq:

çocuğum yok canım 2 yıl 2 aylım evliyim 15 aydır falan korunmuyorum hormonlarım temiz kanallarım açık ama perdeli çift rahimim var bu gebeliğe engel değilmiş ama düşük tehlikesi çokmuş ama ben nedense hala gebe kalamadım[/QU

arkadaşım allah gönlüne göre versin.ramazan da geliyo dualarımızı eksik etmeyelim.:Saruboceq::Saruboceq:eek:lur inşallah :Saruboceq:allahım kucaklarımızı boş koyma :Saruboceq::Saruboceq:

amin canım inşallah ama sakın kafana takma helede milleti üzülmeyi bırak düşünmeye bile değmezkötükedihüso

kızlar bu kür süt içinmi gebelik içinmi kesinleştimi eğer gebelik içinse yarın başlıycam emin olan varmı ????

KIZLARRRRR bende size bişi tavsiye edeyim sabahları aç karnına arı sütü çok iyi geliyormuş tavsiye ederim ben deniyorum bu arada incir kürünüde deniyorum bugün 2. günü bakalım ALLAH tan hayırlısı....

Paylaşımın için teşekkürler,zaten incir kuran da bile geçiyor.Şuda var incir spermdeki hareketliliği artırıyor yani eşlerinize bolca yedirin ben öyle yapıyorum.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Slm kizlar,

paylastiginiz icin tsk.ler.

Ama pok'lu arkadaslar icmesin derim.kandaki insulin yani bir nevi diyebetik bir durum oldugundan bu kur sekeri yukselme ihtimali cok yuksek incir yani...

Allah herseyi gonlunuze gore versin...
sevgiler...

kızlar bende inciri ve havucu ilk defa duydum deneyecegim.prof doktor söyledigi için ilgimi çekti.ayrıca ilk başta adacayı içtigini söyleyen arkadasım içme,zaten normalde de adaçayı çok içilirse zararı oluyormuş.uzak durmakta fayda far bence.hadi hayırlısı yaa.denemkten ne çıkar ki.belki yumurtalıklarımıza iyi gelir belli mi olur.ayrıca hayıt tohumunu da çok tavsiye ediyorlar.sevgiler canlarım ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN.

canım adaçayı hamilelikte zararlı diye duymuştum. hamilelik öncesi yani hamile olmak isteyenler için hormon düzenleyici olarak biliyorum. sen zararlı olduğunu nereden öğrendin?

Arkadaşlar PKO nun belirtileri neler? adet olmamak mı? az adet görmek mi? yoksa başka bir şey mi?

bende bu kürü bi arkadaşıma önerdim
saraçoğlundan dinledim arkadaşımı aradım hemen
güveniyorum ben bu adama
faydasını görende olmuş
tabiki ekledi hiç bir sorununz yok ve hamile kalamıyorsanız bu kürü deneyin dedi
yanında da bol bol ada çayı ve yeşil çay için dedi.
kadınlarda doğurganlığı çoğaltıyor
ekeklerde sperm sayısını çoğaltıyor
deneyin derim faydasını çok gören var

X