- 29 Kasım 2023
- 258
- 203
-
- Konu Sahibi ahsennayaz
Ayy ben hahahaKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hadi inşallah güzel haberleri burda veririz inşallah birbirimizeAyy ben hahaha
Kızlar herkese merhaba Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
BennnnnKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Bennnnn
Kızlar herkese merhaba
Amin inşallahBende istiyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu ay denemeye başladık ama kasmıyoruz bakalım rabbim en kolayından nasip etsin
Bende ovulasyon ile takıp ediyorum sonuclarınız ne durumdaBen doktora gittim bir sorun çıkmadı bu ay reglim 9 kasımda başladı 13 kasımda bitti sonrasında ovulasyon testi ile deniyoruz bakalım bende heyecanlıyım hahshhs
Bende ovulasyon ile takıp ediyorum sonuclarınız ne durumda
Benimkisi bir garip gibi böyle oldu
Tam koyulaşmamış gibi canım ya
evet henüz pik olmadı ama en azından gün geçtikçe bir fark oluyor hahhaaTam koyulaşmamış gibi canım ya
Bende haftaya randevu aldım inşallah bi sorun çıkmazBen doktora gittim bir sorun çıkmadı bu ay reglim 9 kasımda başladı 13 kasımda bitti sonrasında ovulasyon testi ile deniyoruz bakalım bende heyecanlıyım hahshhs
inşallah canım hormon vs bakıyorlar zatenBende haftaya randevu aldım inşallah bi sorun çıkmaz