2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

soruyu anlamadım mat derken ne demek istediniz acaba?

Kaliteli yaşam kaliteli beslenme bol hareket hepsi doğurganlığı etkiliyor. Şuan yaşadığımız hayat öyle zor ki tarım ilaçları doğurganlığı bilinçli olarak bitirmekte..

bildim canım yarın sabah erken gebelik testi yap istersen
Canım ben cumartesi günü kan versem mi acaba
Yediklerimden de tat alamıyorum aklım hep bu konuda psikolojik mi diyorum artık ne yapayım bilmiyorum kan versem cumartesi çıkar mı ? Yani reglime 5-6 gün kalıyor sanırım

ben 2.gün geçikince kan testi vermiştim. Sabretmek çok zor bende merakla bat 31 i bekliyorum. 2-3 gün geçikirse vereceğim kan testi. Erkenden hamilelik tespit edilirse iki günde bir hcg yükseliyor mu diye sürekli kan vermek gerekiyor. Bekleyiş bitmiyor yani.

Sizde belirtiler var mı

Ohaa sendeki nasıl bir dikkat, erken gebelikte bir şey çıktı mı? Gerçi 31’ine daha var… Ben de belirti hafifledi sanırım yeni kalktım çok dinleyemiyorum kendimi…

Rahmimde sızı oluyor arada hani reglin ilk günlerinde hissedilen gibi. Metal tat hala devam ediyor. Göğüslerim dolgun ama ağrı yok. Bide arada sağ kasıkta batma oluyor
İstersen verebilirsin erken gebelik testi yapmış mıydın?Şu 6 gün önce çıkaranlardan?

Ohaa sendeki nasıl bir dikkat, erken gebelikte bir şey çıktı mı? Gerçi 31’ine daha var… Ben de belirti hafifledi sanırım yeni kalktım çok dinleyemiyorum kendimi…
erken gebeliği dün yaptım negatif, bence erken yaptım ya. geçikmeyi bekleyeceğim. her ay böyle geçmez gün sayarak:)

İyi akşamlar kızlar ben de 31 yaşındayım 2 senelik evliyim artık çocuk düşünüyoruz doktora gittim öncesinde kontrollerimi testlerimi yaptırdım çok sükür temiz çıktı folik asit kullanıyorum 2 aydır bu ay denemeye başladık son adet tarihim 18 aralık döngüm biraz uzun 30-32 gün arasında ovulasyon testim yeni geldi şimdi başlasam testlere olur mu acaba bu haftayı değerlendirdik 2 gün aralıklarla şimdi testle mi ilerlesem diyorum inşallah yeni yılda hepimiz o mutlu haberi alırız kızlar

Normalde regl bitiminden diyorlar ama istersen şimdi de bak yumurtlamayı kaçırdın mı bilmiyorum, elindekiler bitene kadar bak hayatım regl olursan da baştan 30 luk kit söyle reglden itibaren bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…