2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

Konuyla alakası yok ama bişey sormak istiyorum konu açtım bekleyemedim cevap gelmesi benim belirtilerim vardı twst yaptım silik çıktı aradan 5 gün sonra yine yaptım az önce ikinci çizgi çıktı ama görünürde değil kasetin altında görsele silik olanla yarıda olanı koyuyorum hamile miyim acaba

Eklentiler

• IMG_9419.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 10
  • B92A867C-F7E5-48E0-BC4C-DA2ED1B9D6E1.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 11
Ben bu tarz testleri guvenilir bulmuyorum acıkcası, cok da degerlendiremedim , bence bş kan testi verin yuzde yuz sonuc verir

Yaaa ben de sen yazınca sana mı dedim acaba diye tereddüt ettim neyse senin de halini hatrını öğrenmiş olduk
Teşekkür ederim napiyim kız bunaldik vlla şahsen ben ne evden çıkabiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum biraz sıkıldım yani evde gelen gidende yok herkes uzak zor ya valla ama inşallah buda geçecek

Ben pek birşey anliyamadim açıkçası ama kan vererek en doğru sonuca ulaşabilirsiniz inşallah herşey gönlünüzce olur

Teşekkür ederim napiyim kız bunaldik vlla şahsen ben ne evden çıkabiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum biraz sıkıldım yani evde gelen gidende yok herkes uzak zor ya valla ama inşallah buda geçecek
Ayy kuzum al benden de o kadar surekli evde ve yatıs hali , tek gebeliklerin 40 haftası gibiyiz zaten , belki daha cok sen kac haftalıktık ben 31 oldum bugun bakalım ne zaman gelecekler sıpalar

Ayy kuzum al benden de o kadar surekli evde ve yatıs hali , tek gebeliklerin 40 haftası gibiyiz zaten , belki daha cok sen kac haftalıktık ben 31 oldum bugun bakalım ne zaman gelecekler sıpalar
Ben 30+3 um bugün itibariyle doktorumuzun ilk hedefi 32 idi sonra 34 gerisi kolay artık inşallah sonuna kdr gideriz hayırlısıyla bişey dicem ya sizde de ilişki yasak mı doktor birşey diyor mu hamileliğin başından beri sorunlardan dolayı hep yasaktı şimdi iyiyiz ama yinede artık korkuyorum ister istemez

Bebeğinin kiloları nasıl bu arada benim 190 gram fark olmuş doktor böyle devam ederse erken doğuma alabiliriz dedi farkın çok olmaması lazımmış ama şimdilik bir sıkıntı yok dedi rahim ağzı uzunluğu da 32 olmuştu sende nasıl bu durumlar

Canım ilişki için bayadır bisey demedi dr , 6 aya kadar devam ettik ama son haftalarda eşim bu konuda hiç istemiyor, çocuklar varken olmaz diye ben de artık korkuyorum cünkü cok şiştim, erken dogumu da tetiklerse diye yapmamayı tercih ediyoruz artık canım, amin kuzum kuvözsuz alıp gelelim sağlıkla

Bebekler arasındaki fark mı canım anlamadım, ben haftaya gidecegim tekrar en son gittiğimde 1200 civarındalardı , rahim uzunlugunu ölçtü bana bir ölçü demedi ama normal oldugunu soyledi, en son suları bi tık fazla bulmustı, şeker var ya sanırım ondan, haftaya daha netlesir hersey canım

Evet bebekler arasındaki kilo farkını sordum bnmkilerde fark vardı ve fark daha çok açılırsa erken doğuma alabiliriz dedi iki hafta arayla takip etcem şimdilik dedi ve iki haftam bitti randevu bulamadığım için gidemedim haftaya cuma inşallah gidecem .suları filan iyiydi bnmki çok şükür

Canım benim baslarda fark vardı , en son yakınlardı kiloları, ama ilk defa boyle bişey duydum , ne alakası varmıs ki

Canım benim baslarda fark vardı , en son yakınlardı kiloları, ama ilk defa boyle bişey duydum , ne alakası varmıs ki
Kilosu daha çok olan aldığı kilo sebebiyle Kordon'da yaşlanma oluyormus zamanla e bu sebeble bu sefer kilosu çok olan sıkıntıya giriyormuş öyle dedi yani doktor

Ama bu farkla hicbirsey olmaz dedi o yüzden yakından takip edecekmiş fark 500 600 kere çıkarsa risk olur demişti inşallah esitlerler birbirlerini bnmde yspsbilcegim birşey yokmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…