- 17 Ağustos 2024
- 138
- 61
- 27
-
- Konu Sahibi prensesveprens
Tebrikler canım Sizinde ikiz gebelik mi evet inşallah yolun sonuna yetisiriz Allah'ın izniyleDaha biz yolun çok başındayız ya yarın 6hafta olacak inşallah, siz yolu bitirmeye yakınsınız sağlıcakla kavusun insallah, birazcık fikir verseniz, kaçıncı hafta da kalp atışı falan duydunuz ben geçen hafta gittim biliyorum daha küçük ama merak ediyorum ikizde durum nasıl süreç nasıl
O site mesajlasmalar o kadar çokki 6 binlerde hangisine yetiscegimi bilemedigim için yeni açtım bnde konuyuŞubat anneleri grubu vardır oraya bir bakın isterseniz
Devlette öyle gelişiyor zaten 9 10.haftayi buluyor birde ilk birkaç hafta kalp atışı dinlemek yerine ritim takip ediyorlar bebeğe zararı oluyor diye, ikiz dedi kesenin biri 6.5 diğeri 10mm dedi yarın gideceğim bakalım, bende devlete doğumunda da gitmiştim memnunum hep oraya gittim bakalım inşallah bu da sonuna kadar gider inşallah orda devam edeceğim, arada eşim görsün merak ediyor diye özele gidiyoruz, hızımı alamayip herşeyi anlattım sanırımTebrikler canım Sizinde ikiz gebelik mi evet inşallah yolun sonuna yetisiriz Allah'ın izniylebiz kalp atışını 9. Hafta da duyduk devlete gidiyordum ama ben hep cihazlar iyi değil denildiği için bu kadar geç duyduk biz
Bende baktım da cidden bizmez yüzlerce sayfa sohbeti takip edemiyorsunŞubat anneleri grubu vardır oraya bir bakın isterseniz
İkiz gebelik çok güzel bir duygu herşeyden önce ama zorda bir süreç çok dikkatli olmanız lazım 13 haftalıkken oğlum beni itekledi çok dertte değildi kanamam oldu 17 haftaya kadar kahverengi leke ve kanamalarım oldu sonra kesildi çok şükürDaha biz yolun çok başındayız ya yarın 6hafta olacak inşallah, siz yolu bitirmeye yakınsınız sağlıcakla kavusun insallah, birazcık fikir verseniz, kaçıncı hafta da kalp atışı falan duydunuz ben geçen hafta gittim biliyorum daha küçük ama merak ediyorum ikizde durum nasıl süreç nasıl
Aynen öyle hani ters birşey olsa söylerlerdi zaten hep kontrol günü veriyorlardı 9. Haftada bize sesli kalp atışi dinletti o yüzden 9 haftalıkken duydum diyorumDevlette öyle gelişiyor zaten 9 10.haftayi buluyor birde ilk birkaç hafta kalp atışı dinlemek yerine ritim takip ediyorlar bebeğe zararı oluyor diye, ikiz dedi kesenin biri 6.5 diğeri 10mm dedi yarın gideceğim bakalım, bende devlete doğumunda da gitmiştim memnunum hep oraya gittim bakalım inşallah bu da sonuna kadar gider inşallah orda devam edeceğim, arada eşim görsün merak ediyor diye özele gidiyoruz, hızımı alamayip herşeyi anlattım sanırım
Çok iyi yapıyorsun geçici bir süredir zaten ömür boyu olan birşey değil o yüzden sabırlı olalım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahBende herşeyi ağır cekime aldim acele etmiyorum, sakinim oturup kalkerken yavasim, herşeyde tedbirli davranmaya çalışıyorum, geçen sene dusuklerim.vardi o yüzden iş işten gecmeden tedbir alayım bu sefer dedim gerisi de takdiri ilahi artik
Yok normal benim son düşüğümde ikizdi ama biri gelisemeden düştü, diğeri dördüncü ayda falan düştü bu sefer şükür sıkıntısız başladı inşallah sıkıntısız giderÇok iyi yapıyorsun geçici bir süredir zaten ömür boyu olan birşey değil o yüzden sabırlı olalım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahtüp bebek mi sizinki
Düşük nedenleri belli miydi 4 ayda küçük değilYok normal benim son düşüğümde ikizdi ama biri gelisemeden düştü, diğeri dördüncü ayda falan düştü bu sefer şükür sıkıntısız başladı inşallah sıkıntısız gider
Aynen öyle valla nerde yaşıyorsun senCidden öyle ya bide tam teşekküllü olması benim için bı artı bir de özelde on doğum yapılıyorsa devlette günlük 20 yapılıyor çatır çatır gelen giden doğuruyor sanki onlar biraz daha tecrübeli gibiler daha relakslar