2025 doğumu gerçekleşecek olan varmı ikiz gebelik

prensesveprens

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2024
138
61
27
Merhaba tüm anne adaylarına inşallah iyisinizdir hepiniz biz 24 haftalık olduk ikiz gebelik Allah nasip ederse 18 Şubat'ta sezeryan günümüz sizlerde hamilelik nasıl gidiyor ikiz gebelik yasayanlariniz var mı nefes darlığı çok oluyo bel ağrısı filan bir iş yapmaya kalksam karnım sertleşiyor ve yapamıyorum sizlerin nasıl hade dertleselim 🤗

Alışveriş yaptınız mı bebek için erken mi sizce erken doğum olur hep denildiği için çok korkuyorum inşallah riskli zamanları bitirirsek o zaman almayı düşünüyorum sizler aldınız mı birsey

Daha biz yolun çok başındayız ya yarın 6hafta olacak inşallah, siz yolu bitirmeye yakınsınız sağlıcakla kavusun insallah, birazcık fikir verseniz, kaçıncı hafta da kalp atışı falan duydunuz ben geçen hafta gittim biliyorum daha küçük ama merak ediyorum ikizde durum nasıl süreç nasıl

Bende sordum ama ses çıkmadı ikiz sadece bir arkadaş var, onunla hemen hemen aynıyız zaten başka dönüş olmadı 🤷🏻‍♀️😄 ilk gebeliğim de değil süreci biliyorum bilmesine de ikiz böyle sürpriz oldu gelişim durumu nasil oluyor kalp ne zaman duyarim ne zaman belli olur tek mi çift mi böyle şeyler kafamda deli sorular 😂 sizin cinsiyetleriniz ne ne zaman gördünüz mesela ben böyle biraz darladim sizi ama kusura bakmayın ☺️

Daha biz yolun çok başındayız ya yarın 6hafta olacak inşallah, siz yolu bitirmeye yakınsınız sağlıcakla kavusun insallah, birazcık fikir verseniz, kaçıncı hafta da kalp atışı falan duydunuz ben geçen hafta gittim biliyorum daha küçük ama merak ediyorum ikizde durum nasıl süreç nasıl
Tebrikler canım Sizinde ikiz gebelik mi evet inşallah yolun sonuna yetisiriz Allah'ın izniyle 🤲 biz kalp atışını 9. Hafta da duyduk devlete gidiyordum ama ben hep cihazlar iyi değil denildiği için bu kadar geç duyduk biz

Tebrikler canım Sizinde ikiz gebelik mi evet inşallah yolun sonuna yetisiriz Allah'ın izniyle 🤲 biz kalp atışını 9. Hafta da duyduk devlete gidiyordum ama ben hep cihazlar iyi değil denildiği için bu kadar geç duyduk biz
Devlette öyle gelişiyor zaten 9 10.haftayi buluyor birde ilk birkaç hafta kalp atışı dinlemek yerine ritim takip ediyorlar bebeğe zararı oluyor diye, ikiz dedi kesenin biri 6.5 diğeri 10mm dedi yarın gideceğim bakalım, bende devlete doğumunda da gitmiştim memnunum hep oraya gittim bakalım inşallah bu da sonuna kadar gider inşallah orda devam edeceğim, arada eşim görsün merak ediyor diye özele gidiyoruz, hızımı alamayip herşeyi anlattım sanırım 😂😂😂

İkiz gebelik çok güzel bir duygu herşeyden önce ama zorda bir süreç çok dikkatli olmanız lazım 13 haftalıkken oğlum beni itekledi çok dertte değildi kanamam oldu 17 haftaya kadar kahverengi leke ve kanamalarım oldu sonra kesildi çok şükür

Bende herşeyi ağır cekime aldim acele etmiyorum, sakinim oturup kalkerken yavasim, herşeyde tedbirli davranmaya çalışıyorum, geçen sene dusuklerim.vardi o yüzden iş işten gecmeden tedbir alayım bu sefer dedim gerisi de takdiri ilahi artik

Devlette öyle gelişiyor zaten 9 10.haftayi buluyor birde ilk birkaç hafta kalp atışı dinlemek yerine ritim takip ediyorlar bebeğe zararı oluyor diye, ikiz dedi kesenin biri 6.5 diğeri 10mm dedi yarın gideceğim bakalım, bende devlete doğumunda da gitmiştim memnunum hep oraya gittim bakalım inşallah bu da sonuna kadar gider inşallah orda devam edeceğim, arada eşim görsün merak ediyor diye özele gidiyoruz, hızımı alamayip herşeyi anlattım sanırım 😂😂😂
Aynen öyle hani ters birşey olsa söylerlerdi zaten hep kontrol günü veriyorlardı 9. Haftada bize sesli kalp atışi dinletti o yüzden 9 haftalıkken duydum diyorum 😂valla devletten memnunum özellere artık güvenmiyorum hep para tuzağı bence bide bu en son çıkan bebek haberlerinden sonra daha da gözümde sifirlasti devlet daha iyi

Bende herşeyi ağır cekime aldim acele etmiyorum, sakinim oturup kalkerken yavasim, herşeyde tedbirli davranmaya çalışıyorum, geçen sene dusuklerim.vardi o yüzden iş işten gecmeden tedbir alayım bu sefer dedim gerisi de takdiri ilahi artik
Çok iyi yapıyorsun geçici bir süredir zaten ömür boyu olan birşey değil o yüzden sabırlı olalım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 tüp bebek mi sizinki

Cidden öyle ya bide tam teşekküllü olması benim için bı artı bir de özelde on doğum yapılıyorsa devlette günlük 20 yapılıyor çatır çatır gelen giden doğuruyor sanki onlar biraz daha tecrübeli gibiler daha relakslar 😂😂

Çok iyi yapıyorsun geçici bir süredir zaten ömür boyu olan birşey değil o yüzden sabırlı olalım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲 tüp bebek mi sizinki
Yok normal benim son düşüğümde ikizdi ama biri gelisemeden düştü, diğeri dördüncü ayda falan düştü bu sefer şükür sıkıntısız başladı inşallah sıkıntısız gider

İstanbul, cam ve sakuraya gidiyorum, sebebi yoktu ya birşey çıkmadı alacak nefesleri yokmuş, inşallah sağlıcakla kavuşuruz sabah bı gideyim biraz içim ferahlayacak uyuyamaz oldum geceleri falan, tuvalaete bile korkarak gidiyorum içimi rahatlatacak her kelama ihtiyacim var

X