2025 aşılama yaptırıp ilkte pozitif sonuç alanlar

ravzanurpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
10
2
1
21
Kızlarım merhaba 3 gün önce aşılama yaptırdım yaklaşık 1 buçuk yıldır rabbim nasip etmedi şimdi de aşılama yaptırdık ve kasıklarımda yoğun ağrı göğüslerimde şişkinlik var eşimde sperm şekil bozukluğu olduğunu söyledi doktorumuz fakat çok fazla olmadığımı söyledi progestan fitil verdi günde 1 defa sizin belirtileriniz nelerdi nasıl bir yol izlemem gerekiyor tutması için ilkte tutan var mı

Benimde bu ay ilk kez yapılacak femara kullanıyorum şuan cevapları bende merak ediyorum

Benim tek yumurtam büyüdü polikistik over hastasıyım bir de sol tüpüm kapalı çoğul gebelik olmasın diye yavaş yavaş büyüttü 62.5 vuruldum iğneyi
Hmm iğneden çok anlamıyorum benim tüplerde sıkıntı yok geçen ay ilk kez femara kullanmıştım 3 yumurta büyümüştü kendi haline bırakıldı bu ay aşılama olacak nasıl olur merak ediyorum

Hmm iğneden çok anlamıyorum benim tüplerde sıkıntı yok geçen ay ilk kez femara kullanmıştım 3 yumurta büyümüştü kendi haline bırakıldı bu ay aşılama olacak nasıl olur merak ediyorum
Sana tek verebileceğim tavsiye aşılamadan sonra 3-4 gün duş alma 3-4 gün yat dinlen ayaklarının altına yastık koy sabah bol proteinli beslen yumurta süt avakado falan öğlen bir muz karışık çerez ve kabak içi ye akşam da yatmadan önce tekrardan kabak içi ve fındık fıstık badem ye akşam yemeklerinde de et tavuk balık bol protein ağırlıklı beslen ki bebişinin tutunması kolay olsun umarım güzel haberler alırız

Merhaba insallah hayirli haberler alırsın Rabbim.isteyen herkese versin bende adet olmayi bekliyorum asılama icin. Aşılama süreciniz başından sonuna kaç gun icerisinde oldu

Merhaba insallah hayirli haberler alırsın Rabbim.isteyen herkese versin bende adet olmayi bekliyorum asılama icin. Aşılama süreciniz başından sonuna kaç gun icerisinde oldu
Ay inşallah benim aşılama sürecin şu şekilde oldu
Adet olayı bekledim adetin 3. Günü gittim muayene oldum o gün muayene ettiğinde iğne verdi
14 şubatta tedaviye başladım ilk gün sağ kasıktan göbek deliğinin yanından 3 parmak aşasından vuruyorsun yaklaşık 1 hafta devam ettim 21 şubatta tekrar çağırdı 2 yumurta oluşmuştu ama biri diğerine göre daha küçük olduğu için tek yumurta ile devam ettik 23 şubatta ise son iğnemi vuruldum 24 şubatta çatlatma iğnesini vurduk 36 saat sonra aşılama için çağırdı aşılamada korkulacak bişey yok kendini kasmadığın sürece eşin sperm veriyor seni alıyorlar odaya normal muayene olur gibi ama kendini çok kastığım için çok ağrılarım oldu benim kanamam da oldu ama ağrılarım ilk güne göre daha iyi kasıklarım çok ağrıyor umarım bebişim tutunmak için yer arıyordur süreçten korkmayın çok basit psikolojik olarak kafanızı boşaltın

cok teşekkür ederim. İnsallah bebişin tutunuyodur insallah. O kadar yorucu bir sürecmişki tabiki daha uzun yaşayanlar da var ama su 2 sene cok zormuş allah herkesin gönlüne göre versin beterinden saaklasın. Insallah gönlüne gore saglikli bir evladın olur . Bilgilendirdigin icin tessekkür ederim

İnşallah canım ramazana denk geldiği için iftar sahur arasın yiyebildiğim kadar yerim bol bol dinlenirim ama teşekkür ediyorum İnşallah güzel haberler alırız

Merhaba doktor neye göre karar veriyor aşılamaya siz mi söylemiştnz birde devlet hastanesinde oluyor mu

Merhaba doktor neye göre karar veriyor aşılamaya siz mi söylemiştnz birde devlet hastanesinde oluyor mu
Sizin ne kadar süredir denediğinize ve kadınsal hastalıklarınıza bağlı olarak söylüyor genelde ben özel hastanede yaptırdım ama devlet hastanesinde de yapıyorlar ama genel tercihim özelden yana devlet ilgilenmiyor pskolojik olarak çok yoruluyorsunuz

Biz 7 8 aydır sonuç alamadı tüm testleri yaptırdk sorun çıkmadı bakalm

Cnm benim eşimde de şekil bozukluğu çıktı nasıl tedavi oldu. Acaba sana sonuçları göstersem anlarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…