- 16 Eylül 2024
- 3.587
- 2.309
- 48
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.641
Insalah sorunsuz ilerler canim hamileliklerimiz. Igne de fazla sulandirio kanamaya neden olur mu acaba diye kafam karisti benimde. Of kizlar bana doktor onerisinde bulunun nolur Ankara'daAynıyız canım herseyimiz ayni rahmimize kadarama ben son düşüğümde tedbir amaçlı 4binlik oksapar vuruyordum yine de kalbi durdu bu kez hem coraspin hem enox 6binlik vuruyorum şimdilik iyi gidiyoruz gibi. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Peki bu kalp atışı olayında bi ışıkla gördül bi duyduk diyenler var ben hangisini öğrenirim muhtemelen6+2de gördüm canım maşallah kalbi güçlü atıyordu 7+0da daha güçlü bı kalp atışı duyabilirsin gözyaşları için peçete al yanına aşırı ağlamaklıiçini ferah tut stres yapma evrene güzel mesaj ver güven bana
Çok teşekkür ederim canım. Aminn İnşAllah Rabbim herkese sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasib etsin.Canim cok sevindim. Insallah bebegin tutunur. Dua et. Bende edicem sana dua. Allahım insallah saglikla tüm bekleyenlerin kucagina aldirsin evlatlarinikanaman ne durumda
Evet canım geçen hafta 7. Hafta olmama rağmen ultrasonda 5+6 çıktı bugün 8. Haftam sata göre 7+4 çıktı yakalar haftasını dedi doktor bugün gördm işte kalp atışını
Amin canım bugün benim ilk defa bulantılarım koku hassasiyeti olmaya başladı. Bebeğim benimle inşallah sinyallerini alıyorumEvet canım geçen hafta 7. Hafta olmama rağmen ultrasonda 5+6 çıktı bugün 8. Haftam sata göre 7+4 çıktı yakalar haftasını dedi doktor bugün gördm işte kalp atışınısende görürsün inşallah ne zaman çağırdı
İnşallah canım kendi modunu düşürmeAmin canım bugün benim ilk defa bulantılarım koku hassasiyeti olmaya başladı. Bebeğim benimle inşallah sinyallerini alıyorum
Hiç endıselenme benım 19 subat son adet tarıhım ama gec yumurtladım takıp ettıgım ıcın bılıyordum suan sat a göre 8 haftadan fazla hamıleyım ama suan 6 haftam yenı bıttı kese ve bebegı gorduk ama henuz cok kücük oldugu ıcın kalp atışını duymadık gec döllenme de normal
ben nezaket kadıoğluna gidiyorum, bir görün dene istersenInsalah sorunsuz ilerler canim hamileliklerimiz. Igne de fazla sulandirio kanamaya neden olur mu acaba diye kafam karisti benimde. Of kizlar bana doktor onerisinde bulunun nolur Ankara'da
Merhaba, 5+2 deyim, aslında benim randevum perşembeydi, ama dayanamadım bugüne aldım. Ve bugün keseyi gördüm.Kızlar kese kalp atışı gorenler bizi habersiz bırakmayın. Listeye de ekleyelim hemen@wonderob LeydiDaisy buralarda misiniz kızlar. Sat ve beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz listemiz tam olsun
Bugün kaç+kaç canım listeye ona göre yazayımSat:24 şubat canım
Kalp atışını bugün gördüm
Beklenen doğum tarihi de 1 aralık
Ya nasıl sevindim çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyacaksın sen bol bol dinlen fırsat buldukçaSağol canım ama kese duruyormuş büyümüşde hatta iğne ve ilaç verdi zaman ne göstericek bakalım
Dediğin gibiymiş canım düşük olmadı kese duruyo ve büyümüş başından beri lekelenme yaşıyorum ve betam düzensiz arttığı için öyle düşündüm
Bazı doktorlar erken haftalarda dinletmek zararlı diyebiliyor. O zaman ekranda minik bi nokta yanıp sönüyor. O da bebeğin kalbiPeki bu kalp atışı olayında bi ışıkla gördül bi duyduk diyenler var ben hangisini öğrenirim muhtemelenyaa allahım bebeğimizin kalbi var ve atıyor öyle miiiii
Amin cümlenize nasip etsin5+0 kese yazdım listeye
Büyük bir mutlulukla ekledim. Darısı basimiza
ÖyleeeeePeki bu kalp atışı olayında bi ışıkla gördül bi duyduk diyenler var ben hangisini öğrenirim muhtemelenyaa allahım bebeğimizin kalbi var ve atıyor öyle miiiii
Çok saol canım.Bu Çarşamba gitcem Allah yardımcımız olsun inşİnşallah canım kendi modunu düşürmene zaman gidiceksin doktora
Benim de ctesi gittiğimde 6+6 idim bebek henüz yoktu. Bende bebeği görüp kalp atışı için tekrar bekleyecem büyük ihtimalle. Herşey gönlümüzce olsun inşallah.Hiç endıselenme benım 19 subat son adet tarıhım ama gec yumurtladım takıp ettıgım ıcın bılıyordum suan sat a göre 8 haftadan fazla hamıleyım ama suan 6 haftam yenı bıttı kese ve bebegı gorduk ama henuz cok kücük oldugu ıcın kalp atışını duymadık gec döllenme de normal
Bugün kaç+kaç canım listeye ona göre yazayım
Ya nasıl sevindim çok şükür. İnşallah kalp atışını da duyacaksın sen bol bol dinlen fırsat buldukça
Bazı doktorlar erken haftalarda dinletmek zararlı diyebiliyor. O zaman ekranda minik bi nokta yanıp sönüyor. O da bebeğin kalbiAma çoğu dinletiyor canım. Ben kızımda çok dinledim bi sakıncası olmadı. Kalbi atsın da sesini duymasak da olur sen doktoruna bırak onu
Benden de bugün hepatit b testi istedi, sadece tedbir amaçlı dedi.merhaba, doktor benden CMV IGG - CMV IGM - Toksoplazma IGG - Toksoplazma IGM - Rubella IGG - Rubella IGM Tam idrar tahlili ve idrar kültürü tahlili istedi , sizlerden de istedi mi acaba ?
Öyleeeeearkadaşın dediği gibi erken haftalarda bebeğe zarar vermesin diye sadece kalp atışı gösteren de oluyor dinleten de
2 hafta geçti de sanki 12 saat geçmiyor gibiÖyleeeeearkadaşın dediği gibi erken haftalarda bebeğe zarar vermesin diye sadece kalp atışı gösteren de oluyor dinleten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?