- 10 Haziran 2024
- 357
- 185
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #1.601
kız ben şuan onu uyguluyorum hergün 4km yürüyüşe başladım bile ve gercekten çok iyi geliyor hemde yediklerime dikkat ediyorum daha sağlıklı şeyler seciyorumKızlar benim göbeğim de şu an 5 aylık hamile gibi. Gebelikte sağlıklı beslenip zayıflayanlar varmış instagramda görüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz zayıflayabilir miyiz?
Beta değerim 2500 e kadar çıktı vajinalde çok ufak göründü ama başından beri yavaş artan beta ve lekelenmem vardıCanım beta değerinde iyiydi hatta kese de görünmüştü senin ben mi yanlış hatırlıyorum
Bana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...İlk 2 gebeliğimde kullandım birkaç ay ama kanamam olunca doktor kesti farklı bir kan sulandırıcı hap vermişti
Canim naptin gittin mi doktoraCanımm bugün 4+4 olduk normalde çarşamba randevum ama bugün başka bir doktordan randevu aldım umarım keseyi görürüz vajinalde olsa
Oncelikle tebrik ederim canim kalp atışını duymussunben de kullanıyorum kan sulandırıcı,seni korkutmak istemem ama deneyimimi anlatayım, 3. düşüğümde doktor aynen senin gibi kalp atışını görünce başlarız dedi ama kalp atışını duyamadan düşük oldu, bu hamileliğimde başka doktora gittim keseyi bile görmeden başlattı geç kalmamalıyız dedi, sen daha iyi bilirsin tabi ama bence farklı bir doktordan da görüş alabilirsin.
Sor canim iyi olur. Bende bugun dedim dr.a ama kullanma demedi sessiz kaldi sagolsun.İleriki haftalarda magnezyuma başlamıştım ama bu haftalarda da kullanılıyor mu bilmiyorum. Ben cuma günü bı sorayım doktoruma
Çubuk kreker leblebi dene aç karna da olsan yeCanım ben aşırı kötüyüm iki gündür iki üç defa kustum midem boş bugün yine kusuyorum
Yürüyüşe bende başlayayım ya havalarda düzeldi iyi gelirkız ben şuan onu uyguluyorum hergün 4km yürüyüşe başladım bile ve gercekten çok iyi geliyor hemde yediklerime dikkat ediyorum daha sağlıklı şeyler seciyorum
Bendede bulantı çok canım biraz yürüyüş ve oksijen iyi gelir aradaBenim kusmalarım başlamadan önce acayip yiyordum şu an yiyemiyorum
benim resimdeki gibiydi değerler, inşallah evham yapıyoruzdur, doktorlar bizim gibi kaç kişiyi görüyor başka doktor da aynı şeyi demiş doğrudur herhaldeOncelikle tebrik ederim canim kalp atışını duymussundarisi bizlerin başına
Ya canim bilmiyorum ki bana hepsi kalp atisi duyulunca baslariz dedi. Bugunku perinatolog ve hematoloji dokroru da gerek bile yok gayet normal dedi... ben anlamadim vallahi.
Senin pihtilasma testin nasildi acaba var mi fotosu falan ? Hangi genlerde ne vardi
10 senelik evliyim 2 çocuğum var tüp bebek ile hiç olmadı normal gebelik o yüzden çok şaşkınız bende daha gitmedim doktoraYa bu gebeliğin kendiliğinden mi oldu benimde öyle ilki tüp bebek bu normal gerçi henüz kese ve kalp atışı için gitmedik beklemedieyiz
Ya insallah canim amin yaa.. bende bir yandan diyorum kullansam bir yandan da diyorum ama kanama riskini artirir. Ztn hematoloji dr.u da aynini dedi yani kadin dogumcu bu riski almak istemeyebilir zor karar dedi. Cunku bir sıkıntı yok bu testi hic yaptirmamis biri ile ayni risk oranindasin dedi. Yaptirdigin iyi olmus diyebilecegimiz negatif bir sonuç yok dedi. Benimki de böyle çıktı test sonucum.benim resimdeki gibiydi değerler, inşallah evham yapıyoruzdur, doktorlar bizim gibi kaç kişiyi görüyor başka doktor da aynı şeyi demiş doğrudur herhalde
Eki Görüntüle 3580258
Kac haftaliksiniz ? Sat neydi ?Ben de bu hamilelikte bulantı olmayacak sanırım diye seviniyordum benim de başladı hafiften
bi gitsek de görsek hiçbişey belli değil gibi ben kese de görmedim daha. Haftaya ilk defa gitmiş olucam kötü bişey duymaktan da korkuyorum
Canim görünmez. Benim dedigin degerden fazla olmasi lazim bugun ama karindan goremedi. En az 5 6bin fln lazim galiba karindan görmek icin.Evet canım çok küçük şuan benimde öyle çarşamba günü görünür mü bilmiyorum 1500 olur değer tahminimce
Doktorlar her zaman en kötü ihtimali konuşuyor. Bana da ikinci gebeliğimde bebeğin böbreği büyük diğerinden demişti işte down sendromu olabilir istersen amniyosentez yaptır. Boşuna insanı strese sokuyorlar. Ayrıca benim ikizlerden birinin kalbi durmuştu kaç sefer amniyosentez yaptırmamak için imza verdimBana da nerdeyse bircok kadin dogumcu kullanacaksin dedi. Bugun perinatolog gördü gerek yok gibi deyip hematolojiden de görüş istedi. Ora da gerek yok dedi. Dr da gerek yok gibi simdilik dedi ama normal kadin dogumcu kullan dedi. Kafam corba oldu...
Drlar neden görüş ayriligina düşüyor anlamadim. Bide bana kese henuz görünmedi diye yine umutsuz konustu biraz. Bakalim bi artsin beta fln dedi. Yani ne var bu kadar insanlarin moralini bozacak anlamiyorum..
O kadar haklisin ki gercekten en kötüyü konuşuyorlar... bana bugun perinatolog diyor ki dis gebelik mi ne oldugunu bilmiyorum vajinal baktirmiyorsun. Yahu baktırmak zorunda degilim. Acildeki dr.lar da bu sebeple zorbaladi beni bugunku perinatolog da. Yine bugunku biraz daha normal uslupla konustu ama konu degismiyor. Hep olumsuz yaklasiyorlar biz hamilelere...Doktorlar her zaman en kötü ihtimali konuşuyor. Bana da ikinci gebeliğimde bebeğin böbreği büyük diğerinden demişti işte down sendromu olabilir istersen amniyosentez yaptır. Boşuna insanı strese sokuyorlar. Ayrıca benim ikizlerden birinin kalbi durmuştu kaç sefer amniyosentez yaptırmamak için imza verdim
Ya insallah canim amin yaa.. bende bir yandan diyorum kullansam bir yandan da diyorum ama kanama riskini artirir. Ztn hematoloji dr.u da aynini dedi yani kadin dogumcu bu riski almak istemeyebilir zor karar dedi. Cunku bir sıkıntı yok bu testi hic yaptirmamis biri ile ayni risk oranindasin dedi. Yaptirdigin iyi olmus diyebilecegimiz negatif bir sonuç yok dedi. Benimki de böyle çıktı test sonucu
Anladım canım inşallah en yakın ve doğru zamanda daha sağlıklı bi hamileliğin olur canım çok geçmiş olsunBe
Beta değerim 2500 e kadar çıktı vajinalde çok ufak göründü ama başından beri yavaş artan beta ve lekelenmem vardı
Sağ kasık ağrım var bide çok minik batma hissettim rahmimde sizce normal miKac haftaliksiniz ? Sat neydi ?
Canim görünmez. Benim dedigin degerden fazla olmasi lazim bugun ama karindan goremedi. En az 5 6bin fln lazim galiba karindan görmek icin.
çok normal :)Sağ kasık ağrım var bide çok minik batma hissettim rahmimde sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?